Dodaj do ulubionych

Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..."

IP: *.e-wro.net.pl 12.03.09, 16:25
Panie Andrzeju. W swoich tekstach prosze isc w jakosc, a nie w ilosc. Ja to widze tak: z poczatku tekst ma sens, a nastepnie ukazuje sie radosny belkot przypominajacy wypracowanie maturalne, a jako, ze niewielu daje rade dotrwac do polowy - jakos ta tworczosc trwa. Tak naprawde w tym wpisie wystarczy przeczytac 3 ostatnie zdania. Reasumujac: ani smiesznie, ani sensownie. Milego dnia :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Ricardo Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.icpnet.pl 12.03.09, 16:32
      zgadzam się z przedmówcą... Chociaż tak ostro bym tekstów p. Andrzeja nie podsumował. Ale rzeczywiście, im dalej w las, tym mniej zabawnie i się pogubić między drzewami można.
    • Gość: m` Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.sta.vectranet.pl 12.03.09, 16:47
      nie zrozumiałam wreszcie, czy pan to pochwala czy nie. za dużo ironii, i chyba dosyć niepotrzebnej.
    • Gość: janko Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:58
      Przede wszystkim akcja zwie sie Sportowi Idole czytają dziecią. A jednak wśród sportowców mamy większych idolów niż Brożek itp. Fajnie by było gdybyście w swoich tekstach zauważali że są inne sporty niż piłka nożna. A akcja jest bardzo dobrym pomysłem. Mimo ciągłego braku sukcesów mamy sportowych idoli którzy mogli by wesprzeć ta akcje. Że wymienie tylko nazwiska Tomasza Golloba, Adama Małysza, Tomka Sikory czy Justyny Kowalczyk. Jest Robert Kubica który od czasu do czasu przyjeżdża do kraju i myśle że chętnie weźmie udział w takiej akcji. Mam nadzieje że jeżeli akcja bedzie kontynuowana i pojawią sie w niej sportowcy nie-piłkarze to także napiszecie o tym.
    • Gość: Gość Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.lanet.net.pl 12.03.09, 18:19
      Kowal może publicznie swoją autobiografie przeczytać :) To byłoby pasjonujące słuchowisko.
    • Gość: Uchachany Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.chello.pl 12.03.09, 18:33
      Janko, czytałeś tekst? A to co jest pod tekstem? "Poligon to rubryka Z czuba.pl w której Andrzej Kałwa pisze o polskiej ligowej rzeczywistości, która jaka jest - każdy widzi, a niektórzy nawet sądzą, że ją rozumieją."

A tak przy okazji "dzieciom" a nie dziecią" i "idoli" a nie "idolów" gdybyś chciał czytać np. swoim dzieciom. :)
    • Gość: Mamoniowa Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.chello.pl 12.03.09, 22:33
      felix, nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje. Wprost przeciwnie, ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością.
    • Gość: Cerber Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.adsl.alicedsl.de 12.03.09, 23:31
      Janko, nie wiesz w jakich odmętach reklamowo-menadżerskich tkwią kierowcy Formuły 1. Nikt by za friko takiej akcji Kubicy nie podarował - on ma reklamować swoich sponsorów, którzy nie odpuszczą, choćby o ratowanie świata od głodu chodziło.
    • Gość: noone Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.icpnet.pl 13.03.09, 02:58
      A co by czytał Kikut?
    • Gość: gaax Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:19
      Rozpierniczyła mnie baśń o "Śnieżce i siedmiu Gancarczykach" :D
    • Gość: polonista Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." IP: 94.254.145.* 13.03.09, 14:03
      1. Michał Probierz
      2. Zarząd PZPN- Raki
      3. Majewski- "Stefka burczymuchę"
      3. Engel- Czapla ryby i rak

A Boniek "Do króla"
    • max.headroom Re: Poligon: "Chcecie bajki? Oto bajka..." 16.03.09, 09:51
      Najsłabszy poligon. Przegadany, bez fajnych pomysłów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka