Dodaj do ulubionych

Cieszynki religijne są ryzykowne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:37
Jaki Salcinovicran??? Przeciez to Salcinovic, od przyszlego sezonu w Lechu...
Obserwuj wątek
    • Gość: obii Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.09, 14:12
      Jezu, ludzie, poziom językowy z praskiego podwórka... "dlatego, bo..."?!
    • Gość: ZG Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: 79.162.183.* 02.07.09, 14:14
      A tak swoją drogą, to babol jak z ligi polskiej... i ten bramkarz, który nie umie złapać piłki i ma o to pretensje do sędziego :)
    • Gość: konjo Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.bb.online.no 02.07.09, 14:28
      @ZG
      W ogóle liga norweska jest zabawna:
      www.youtube.com/watch?v=s1l4peMhXLY&feature=related
      35 sek. skrótu - myślę, że wszedł gość do kanonu:))) tym bardziej, że to jego druga bramka w tym meczu (1sza w tę "właściwą stronę")
    • Gość: lord nordmann Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.173.18.224.tesatnet.pl 02.07.09, 20:43
      do konjo,
      co w tym zabawnego, takie sytuacje mają miejsce we wszystkich ligach świata, a liga norweska ma kilkakrotnie wyższy poziom niż polska
    • Gość: k Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:13
      fenan SALCINOVIC

www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/39972/salcinovic-fenan/profil.html
    • Gość: redaktor naczelny Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: 77.236.0.* 02.07.09, 21:22
      Bez słowa "przepraszam"? No tak. Espen przekonuje, że jedynym poszkodowanym jest on sam. Przecież przez tych Bośniaków (którzy zrobili mu kawał wypinając w jego kierunku swoje pośladki) wszyscy będą teraz myśleli, że jest gejem. Bleee. Mahomecie, widzisz i nie grzmisz.

czy "myślący inaczej" który napisał ten artykuł zdaje sobie sprawę jakim jest idi........ Najpierw grzmi że Espen zachował się niepoprawnie szydząc z muzułmańskiego sposobu wyrażania radości ze zdobytej bramki a potem wrzuca szyderstwa ( "Bleee. Mahomecie, widzisz i nie grzmisz.")

Żenujące, ale cóż...; poziom gazety.pl jest już od dawna kilometr pod "Faktem" :(
    • Gość: k Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:55
      i nie od przyszlego sezonu w Lechu tylko od stycznia...
    • Gość: qaz Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.centrum.gliwice.pl 02.07.09, 22:31
      wypiął - to zapiął. no ja bardzo przepraszam, a gdzie tolerancja dla homo??? przeciez w europie to norma ;]
    • Gość: zenek Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: 85.222.87.* 02.07.09, 23:55
      @ k - to styczen nie bedzie w przyszlym sezonie? a moze chodzi o styczen 2011?
    • Gość: mzb Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 03.07.09, 10:56
      Gościu pokazał co myśli o muzułmanach :)
    • Gość: konjo Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.bb.online.no 03.07.09, 11:16
      @lord nordmann
      A czy bez tego zadęcia to już nie można???
      Po 1 nigdzie nie napisałem, że Tippeligaen jest słabsza od naszej Ekstraklasy (bo i wcale nie uważam, że jest). Że akurat KILKA razy mocniejsza to nie powiem, ale wystarczy, choćby, porównać ranking UEFA i na temat porównania poziomów wiadomo wszystko.
      Po 2 moje poczucie humoru, mój prblem; Twoje - Twój. Nie robię z gościa ostatniej fajtłapy i nie wysyłam na truskawki, bo i tak się już kończą, a uwaga o lidze jest IMHO słuszna, że wspomnę bramkarza RBK, niejakiego pana Jarsteina, Rune zresztą www.youtube.com/watch?v=CbToGL7R8dY
    • Gość: Antyignorant Re: Cieszynki religijne są ryzykowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 23:45
      SALCINOVIC, ignoranci !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka