Dodaj do ulubionych

Coś Wam opowiem o internecie

29.02.24, 16:13
He he - clickbait.
Chodzi o to, że myśmy mieli stareńką umowę na TV+internet z żałosną szybkością dzisiaj.
Już pewnie od 2 lat syn marudził, że wystarczy pojechać do punktu dostawcy, jeden podpis i cyk fuch - gotowe.
W końcu się złamałem...
Oczywiście, że w dup... - tego rozwiązania już nie ma - nowa umowa. Ok, no gdzie na miejscu - przez maila pan kliknie...
Tutaj oszczędzam kilka ekranów opowieści o kolejnych perturbacjach z montażystami itp.
W pewnym momencie na moim koncie wisiały 2 umowy, czyli potencjalnie przyjdą 2 rachunki :D
To jakoś udało się przejść. Już wyglądało, że po kłopocie aż tu nagle! przedwczoraj dostaję polecony z wypowiedzeniem umowy ze względu na jakieś tam sprawy. To ONI wypowiedzieli umowę - ale uwaga - STARĄ, której już podobno nie ma.
TADAM.
I teraz co, znowu mam jeździć, dzwonić i "gadać" z ich AI zanim mnie przełączy do człowieka?

A tak się chciałem wyżalić.
Obserwuj wątek
    • hell-raiser1 Re: Coś Wam opowiem o internecie 01.03.24, 07:54
      Co miesiąc się wykłócam w Play gdzie mam telefony+ telewizję i internet. Umowa na dodatkową płatną canal+. Co miesiąc naliczają mi więcej niż było na umowie. I co miesiąc mi obniżają. I dodatkowo ma ocenić pracę konsultanta. Co miesiąc tak jest i już się przyzwyczaiłem, że odnoszą rachunek i zbijają końcowo.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Coś Wam opowiem o internecie 01.03.24, 09:02
        Toś mnie pocieszył :D Tego mi właśnie brakuje, żebym co miesiąc miał się z nimi użerać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka