asdzxcvfsrggxdfsd 04.05.24, 12:15 KinoTeatralny Konkurs Oni Piękni Piosenkarze Pierwsza nominacja: Morvan Fab za... Spójrz jak oni sie ruszają te kocie ruchy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 14:46 Ja cie ubije gadzie!!! Raz- moj boski Fab jest poza wszelka konkurencja :P Prosze go wycofac! Dwa: Stinga mi podkradles! Otwieram piwo i wklejam moich. Bedzie tego troche, uprzedzam... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 14:51 Se proś a ja nie wycofam. Może niekoniecznie - zwłaszcza w Polsce - tak bym chciał wyglądać, ale te "kocie ruchy" to bym przyjął z pocałowaniem ręki. Tu też nie ma podkradania, bo nie będzie zakazu głosowania na swoje propozycje. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 14:51 1. Kurt Cobain. Piekny mezczyzna i lekarstwo na nastoletni bol istnienia. Ja do dzisiaj bardzo lubie Nirvane, chociaz to juz nie ta wielka milosc co kiedys ;) Nirvana - The Man Who Sold The World (MTV Unplugged) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 14:53 A te tłuste włosy ni przeszkadzają czy to taki specjalny look za kupę cebulionów? Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 14:56 O specjalny look go nie podejrzewam ;) Kto z nas nie mial nigdy tlustych wlosow publicznie, niech pierwszy rzuci kamieniem :P Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 14:57 Miewam, ale na scenę się nie pcham. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 14:58 2. Bob Marley. Fizycznie absolutnie moj typ, muzyka tez moja bajka i filozofia zyciowa- to samo. One love :) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 15:08 3. Lenny Kravitz. Normalnie mi sie nie podoba ani u kobiet, ani u mezczyzn jak sie tak mocno stylizuja, ale on jest tak fajny, ze mi to zupelnie nie przeszkadza. Ladny, zgrabny, wege, no i wokalista tez niczego sobie ;) I fajne rola w dwoch filmach zagral. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 15:15 Ekhm, a jacyś biali będą, nie mówiąc o żółtych? Czy chodzi o świnienie aka rozmiar przyrodzenia? :D Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 15:18 Masz bialego i nawet lekko rudawego :P 4. Todd Pipes. Wokalista zespolu jednego przeboju. Moze nie jest jakis obiektywnie przystojny, ale na mnie bardzo dziala. Mimika zdradzajaca inteligencje jest seksowna ;) Deep Blue Something - "Breakfast At Tiffany's" (1994) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 15:21 Mojego głosu raczej nie dostanie, taki nijaki :) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 15:35 No i zaczelo sie... ale cos czuje, ze dopiero jak borsuczyca przyjdzie, to wyjde z siebie :D Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 16:08 MJ zanim zaczal sie rozpadac. Taniec unikalny, krol popu, uroda tez taka, obok ktorej trudno przejsc obojetnie. Podobac sie nie musi :P ale wrazenie robi. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 16:15 Wpisałem oczywiście - jednego nie rozumiem. Oczywiście muzycznie to był no może nie geniusz, ale ho ho. Ale piszesz : zanim zaczal sie rozpadac - dając obraz już dość końcowego etapu - jak to złośliwi mówią "białej dziewczyny". Jakby nie poszedł w taką stronę - i wszystkiego chorobą bielactwa tłumaczyć nie można - to by Ci się nie podobał? The Jackson 5 "I Want You Back" on The Ed Sullivan Show Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 16:34 Podobalby mi sie normalny. Tylko... tutaj chyba chodzi o rys tragizmu. Ladny, piekny- takich jest wielu. No a cierpienie dodaje jakiejs glebi. To samo z Amy Winehouse, czy wlasnie z Cobainem- tutaj nie chodzi o same rysy twarzy. Po piwie mi to trudno wyjasnic ;) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 19:14 No coz, skoro juz mamy Faba, to Rob tez byc musi: Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:13 Temu panu proponuje przyznac nagrode specjalna za radosny ekshibicjonizm i brak kompleksow. Lubi sie pokazywac i to robi i juz :) A esteci moga mu skoczyc ;) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:45 Wojtek Łuszczykiewicz za stylówę: Video - Papieros [;Official Music Video]; Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:48 Freddie, w ogóle jestem w szoku, że jeszcze się nie pojawił: Queen - Killer Queen (Top Of The Pops, 1974) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:55 Przypominam, ze to konkurs urodowy, nie wokalny... :P Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:57 Przecież Freddie był piękny, widziałaś ty kiedy takie kości policzkowe? No nie przypadek, że za chorobę nie potrafili znaleźć podobnego aktora 🙄 Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:59 Takiej szczeki nie widzialam ;) Nieno, to absolutna legenda i geniusz, wiec sie do jego urody nawet w zartach nie bede juz przyczepiac, bo jakos nie uchodzi ;) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 22:04 Ech pamiętam kłótnie mojej mamy z jej przyjaciółką czy Freddie lepszy z wąsem czy bez wąsa... Prawie jak nasze o Cavilla 😁 Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 22:08 😂😂😂 Smichy-chichy, ale... #teamZwąsem! Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:50 Młody Axl Rose, z naciskiem na młody: Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (Official Music Video) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 21:55 Chris Cornell: Audioslave - Like a Stone (Official Video) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 22:06 Dave Navarro: Dave Navarro - Rexall (Official Video) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 22:08 Dobra i niech będzie jeszcze raz Ville na pocieszenie, że mu w Eurowizji nie poszło: HIM - Join Me In Death Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 04.05.24, 22:16 No ten to ma moj glos 😍 w tym teledysku, z makijazem, wlasnie taki :) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 05.05.24, 08:13 No to idol dzisiejszych nastolatek- Damiano David: Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 05.05.24, 08:38 Dobra, pora na odtrutkę na tych wymuskanych metrosów :D Bruce Springsteen - I'm On Fire (Official Video) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 05.05.24, 08:43 Fajny jest. Ale konkurencja za mocna :p Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 05.05.24, 08:55 Z góry się spodziewałem, że moja estetyka słabo będzie Wam podchodzić, ale się nie obrażam i paru jeszcze zgłoszę :D Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 05.05.24, 08:58 Dawaj, dawaj ;) Kto wie, moze w gust borsuczycy akurat utrafisz... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 05.05.24, 10:22 Leonard Cohen - Take this waltz Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 05.05.24, 10:37 Macie eleganta :) Zbigniew Wodecki - Tak to Ty (TVP 1973) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie tylko 05.05.24, 11:21 Kajagoogoo - Too Shy (Official Music Video) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 11:31 Tu macie normalnie 3 w 1: bracia Gibb. Będziem głosować jako jedno "ciało" :D Bee Gees - Stayin' Alive (Official Video) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 11:56 W takim zestawieniu absolutnie Tomasz musi być! Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul (Official Music Video) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:11 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Tu macie normalnie 3 w 1: bracia Gibb. Będziem głosować jako jedno "ciało" :D No i otworzyles puszke Pandory :P Mialam wam ich podarowac (bo trudno mi bylo wybrac jednego ;) ), ale skoro mozna na 3 glosowac, to i na pieciu niech bedzie: :D Backstreet Boys - I Want It That Way (Official HD Video) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:17 A ci też byli braćmi = podobne geny? :D Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:19 No niestety nie ;) Ale ja ich chce! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:24 To masz! Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:29 fornitta007 napisała: > ale skoro mozna na 3 glosowac, to i na pieciu niech bedzie: > :D Zboczeństwo 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:32 borsuczyca.klusek napisała: > Zboczeństwo 🙄 Why?! :) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:40 Ze 5 to nie zboczenstwo 😇 Tylko ich wiek mnie niepokoi ;) Zelazna zasada- tylko pelnoletni! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:44 „A jakby tak trochę zboczyć, to co?" Witold Gombrowicz A tutaj przecież mowa o samym wyglądzie a nie czynnościach seksualnych. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:48 Prawda. Ale ja jestem szalenie pruderyjna obyczajowo. I samej sobie na myslozbrodnie nie pozwalam ;) (ale oni juz wtedy byli pelnoletni wg polskiego prawa, tak mi sie cos kojarzy, wiec luz) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:54 To ja mam tak - mnie się i 14 może ogólnie podobać, zwłaszcza jak bystra jest - ale w życiu bym jej nie tknął palcem (abstrahując od bycia w związku) - pocałunek to też jest "inna czynność seksualna". Zresztą to nie chodzi o odpowiedzialność karną - to po prostu ciągle dziecko i tyle. Widzę w niej możliwości aktorskie taneczne itp itd. Nic osobistego. Co ona by miała ze mną robić za 10 lat? W kwiecie swego wieku podcierać mi dupę?! Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Paru pięknisi co wzdychały nastolatki i nie t 05.05.24, 12:59 No to masz zdrowe podejscie :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Dla równowagi paru nie-pięknych 05.05.24, 12:23 Ale może jakieś damskie serduszko się ulituje nad "brzydalem" :) Nie, nie Sting - ten drugi: Knopfler Mark. Dire Straits / Sting - Money For Nothing (Live Aid 1985) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Dla równowagi paru nie-pięknych 05.05.24, 12:30 Ty brzydala, to i ja brzydala, a co ;) Garou, Céline Dion - Sous le vent (Vidéo officielle remasterisée en HD) Mnie sie podoba i to wystarczy, by go niminowac ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla równowagi paru nie-pięknych 05.05.24, 12:34 Garou brzydal?! Czego to kobiety nie wymyślą :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla równowagi paru nie-pięknych 05.05.24, 12:47 Tu masz brzydala poza konkursem - chyba, że akurat Ci się podoba to dopiszę :) Bronski Beat Smalltown Boy Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla równowagi paru nie-pięknych 05.05.24, 12:32 Mógłbym dać go młodego, pewnie był znacznie śliczniejszy. Ale daję takiego, bo to w sumie definiuje mnie: Kim się stałem, najdroższy przyjacielu? Wszyscy, których znam, w końcu odchodzą I możesz mieć to wszystko Moje imperium brudu Zawiodę cię Sprawię ci ból Gdybym mógł zacząć od nowa milion mil stąd Zostałbym sobą Znalazłbym na to sposób Tekst pochodzi z www.tekstowo.pl/piosenka,johnny_cash,hurt.html Johnny Cash - Hurt Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Tego to sam nie wiem jak określić 05.05.24, 13:02 Tu jest oczywiście fotografia artystyczna, więc wygląda - woooow. Za młodu na żywo to taki piękny nie był. A tak - widziałem osobiście. Fish, Cliche Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Skoro zbiorowo to proszę... 05.05.24, 13:14 Nigdy mnie ich wygląd nie interesował - tylko muzyka - więc urodę poddaję Wam pod ocenę :) Depeche Mode - Enjoy the Silence (Remastered) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 10:06 Nie ma to tamto, mlody Ricky musi byc: Ricky Martin - The Cup of Life Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 10:47 W końcu ktoś rzeczywiście przystojny 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 10:57 Kolejny pizduś-glancuś... Ale Wam dopisałem :) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:02 On byl piekny jak mlody bog ;) I co ciekawe, wg mnie nie mial ani troche "gejowskiego wajba". Za to Enrique mial, chociaz jest hetero ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:07 I to mówi ta, co zgłosiła aktorkę, która obecnie jest aktorem... :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:11 Dla mnie wszyscy południowcy mają, ale nie zawsze to przeszkadza 😉 Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:13 Bandzioras tez?? No mnie tez nie zawsze przeszkadza ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:27 Powiem Wam coś z męskiej perspektywy - no dobra - mojej bo za innych się nie wypowiadam. Nieważne czy południowiec - nordyk też może być przystojny, pociągający homo, bi - a nawet dla mnie hetero - bardzo przystojny. Różnica taka, że Enrique glancuś, Bandzioras - twardziel. Suplement dla kobiet :) twardziel o czułym sercu. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:41 To taka typowo hetero-meska perspektywa. Potraficie docenic muskulature, twardzielswto i inne przymioty meskie. Ale na chlopiecy urok, delikatna urode meska, czy tez meskosc z silnym pierwiastkiem kobiecym jestescie niewrazliwi ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:55 Bo chłopięcy urok (tak samo zresztą jak dziewczęcy) zaczyna nam trącić pedofilią. A tak się jakoś składa przynajmniej w naszym społeczeństwie - że to faceci są bardziej piętnowani. Jak nauczycielka z uczniem - to oczywiście prawnie nie wolno, no ale ogólny odbiór jest taki, że no zakochała się, popełniłą głupi błąd itp. Facet - na szafot. Nie, ja tu nie mam pretensji - po prostu pokazuję szersze tło z którego wynika silniejszy podświadomy zakaz u facetów. To znaczy - znowu - mi się tak wydaje. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 12:03 Mysle, ze to moze byc dobry trop. Ale mam inna teorie (wymyslne teorie fornitty, w skrocie "wtf" ;) ). Jak odrobie panszczyzne, chetnie rozwine temat ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 12:07 fornitta007 napisała: > , w skrocie "wtf" ;) Dopiero teraz mi neurony zaiskrzyły - piękne!!! Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 13:47 No to tak w skrocie ;) Cis hetero facet patrzy na innych facetow pod tym katem: co on ma, co przyciaga samice. I czy jatez moge to miec? Miesnie, twardzielowatosc, pieniadze, wladza- to sa rzeczy, ktore jakos tam mozna wypracowac, zdobyc. Chlopiecy urok? To sie ma, albo nie i jest to rzecz ulotna. Wiec panowie u innych samcow tego nie dostrzegaja, bo szkoda energii ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 14:08 fornitta007 napisała: > No to tak w skrocie ;) > Cis hetero facet Ja Cię proszę, nie mów do mnie przez jakieś cisy. Ja nowomowę kiedyś sprawdzałem, mając przez wykop kontakt z urodzonym facetem na drodze do przekształcania prawnego w kobietę - ale już nie pamiętam. > patrzy na innych facetow pod tym katem: co on ma, co przyciaga samice. I czy jatez moge to miec? Wrong! Ja nie mogę mieć wrodzonej przystojności innego faceta. Ale potrafię ją docenić. > Chlopiecy urok? To si > e ma, albo nie i jest to rzecz ulotna. Czy ja mam jeszcze to zdjęcie?... Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 14:32 Przystojnosc- hmmm. Na to sie skladaja rzeczy, na ktore wplywu nie macie (jak wzrost), jak i takie ktore mozna poprawic (rzezba ciala chociazby). Wiekszosc ludzi (i mezczyzn i kobiet) mniej lub bardziej nad swoja atrakcyjnoscia pracuje. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 14:42 Popatrz na tą słodką buźkę. Jak z tego miałby wyrosnąć ktoś przystojny na miarę Clooneya, Bandziorasa czy choćby Enrique? Wyżej genów nie podskoczysz - bo ingerencja chirurgiczna w takiej sytuacji przeciętnej urody to najczęściej tylko śmiech na sali. Owszem - bardziej dbając o siebie bym był ładniejszy niż jestem - ale i tak szału by nie było. No i chuj, no i cześć Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 14:54 W Indiach podobno sa na porzadku dziennym operacje plastyczne mezczyzn. (Maz kolezanki, Hindus, ma nos zrobiony i mowi o tym calkiem zwyczajnie). W Polsce przeszczepy wlosow sie staja czyms normalnym, nie tylko dla celebrytow i "picusiow". Naturalnego piekna sie nie kupi, ale podrasowac mozna sporo. Co oczywiscie nie znaczy, ze trzeba :) No ale wracajac do glownego tematu: moim zdaniem faceci hetero patrza na innych facetow pod wzgledem wygladu jak na konkurencje/wzor do nasladowania. Czysto estetyczny zachwyt jest raczej rzadkoscia, albo... boicie sie do niego przyznawac ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 15:03 fornitta007 napisała: > W Indiach podobno sa na porzadku dziennym operacje plastyczne mezczyzn. (Maz ko > lezanki, Hindus, ma nos zrobiony i mowi o tym calkiem zwyczajnie). W Polsce prz > eszczepy wlosow sie staja czyms normalnym, nie tylko dla celebrytow i "picusiow > ". Naturalnego piekna sie nie kupi, ale podrasowac mozna sporo. Spoko, już widziałem też operacje powiększania prącia. Przeczep tłuszczu by w gaciach większy był. Na wzwód to nie pomagało - ale to widziałem dawno temu, więc kto wie co jest dziś. > No ale wracajac do glownego tematu: moim zdaniem faceci > hetero patrza na innych facetow pod wzgledem wygladu jak na konkurencje/wzor d > o nasladowania. Moim - no no. W sensie konkurencji to masz większy samochód jako przedłużenie penisa; lepszy dom, pozycję zawodową itp - a konkretnie w sensie konkurencji o "zasoby samic" to wiemy, że liczy się wyłącznie rozmiar portfela. Oczywiście dla tych, co nie szukają prawdziwej miłości. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 15:12 No nieeee, samice tez leca na urode, nie tylko na kase. I stad tez te wszystkie operacje i pompowanie bickow na silce- zeby byc atrakcyjnym dla samic. (Wersja poprawna politycznie: zarowno mezczyzni, jak i kobiety dbaja o wyglad wylacznie dla samych siebie ;) Cos mi sie nie wydaje... :P ) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 15:18 Speed Dating with House, Chase and Wilson | HOUSE M.D. | Screen Bites Troche komediowo przerysowane, ale prawdziwe. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 15:53 fornitta007 napisała: > No nieeee, samice tez leca na urode, nie tylko na kase. Owszem: TEŻ. Tak samo jak samce nie tylko na urodę. Samic jak i samców jest mniej więcej po pół świata a to zawsze jest wybór indywidualny. Z tym, że nie wiem, czy są jakieś solidne badania statystyczne na ten temat, bo to trochę "śliski temat". Za to kiedyś widziałem takie, które pokazywało, że ludzie płci dowolnej (nie pamiętam, czy obejmowało też lgbt+x) zdecydowanie w sposób statystycznie istotny wybierają partnerów z podobnej sobie grupy społecznej. Czyli bogole między sobą, inteligencja też, biedaki też. Cóż - wolna wola, ale najczęściej wybierasz z tych, których znasz OSOBIŚCIE - a to już zależy od tego, do jakiej "klasy" należysz. > I stad tez te wszystkie > operacje i pompowanie bickow na silce- zeby byc atrakcyjnym dla samic. Tja, ktoś kiedyś też mi wpierał, że kobiety sobie robią sztuczne cycki i wary dla facetów - nie że holyłudź czy modelki - ot zwykłe kobiety. Ja tylko powtórzę - wielu facetów kupuje lepszą furę nie po to by rwać samice (o Pani, AŻ na TAKĄ ich i tak nie stać) - ale żeby somsiadowi oko zaczęło latać. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 17:23 Poklocilabym sie, ale niestety- zasadniczo sie z toba zgadzam ;) Fura, nowe cycki, bicki- to sa wabiki na plec przeciwna, ale nie tylko. Czasem robimy to tez dla somsiadow/kolezanek/wrogow... Poza tym, moje przekonania nie sa oparte na badaniach, tylko na osobistych doswiadczeniach, czyli dowodach anegdotycznych ;) dlatego "wtf" ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 06:49 fornitta007 napisała: > Poklocilabym sie, ale niestety- zasadniczo sie z toba zgadzam ;) Przykro mi, że sprawiłem Ci taki kłopot :D > Poza tym, moje przekonania nie sa oparte na b > adaniach, tylko na osobistych doswiadczeniach, czyli dowodach anegdotycznych ;) > dlatego "wtf" ;) Kurdę, no muszę też sobie takiego zarąbistego skrótowca wymyślić. No przecież nie mogę być gorszy!!! :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 17:25 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Czyli bogole między sobą, inteligencja też, biedaki też. Cóż - wolna wola, ale > najczęściej wybierasz z tych, których znasz OSOBIŚCIE - a to już zależy od tego > , do jakiej "klasy" należysz. Dlatego tak trudno przebić się ze swojej bańki 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 06:52 borsuczyca.klusek napisała: > Dlatego tak trudno przebić się ze swojej bańki 🙄 I proszę, będziem się kłocić bo postawię taką tezę: sami sobie budujemy bańkę. Czy może raczej jak u Pink Floyd: mur. The Trial - Pink Floyd - The Wall - 4K Remastered Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 07:18 * tylko pamietajcie, ze w obrebie danej banki tez jest konkurencja ;) I niuanse moga decydowac o tym, kto bedzie postrzegany jako atrakcyjny. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 07:49 fornitta007 napisała: > * tylko pamietajcie, ze w obrebie danej banki tez jest konkurencja ;) I niuanse > moga decydowac o tym, kto bedzie postrzegany jako atrakcyjny. Pamiętamy, pamiętamy. Stąd zresztą te tabuny piwniczaków co ich żadna nie chce ale jakoś nie widzą tych tabunów dziewczyn, co też ich nikt nie chce. Znaczy widzą ale jak ktoś sam się uważa za przegrywa, to przecież nie zwiąże się z innym przegrywem, bo dopiero będzie przegrywem do kwadratu. To jest dopiero bańka-mur i prosta droga do szaleństwa. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:57 fornitta007 napisała: > delikatna urode meska, > czy tez meskosc z silnym pierwiastkiem kobiecym jestescie niewrazliwi ;) A po co mamy być wrażliwi - jak od tego "mamy prawdziwe kobiety"? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 06.05.24, 11:01 W kwestii formalnej - obecnie na liście mam 28. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 09:52 No proszę państwa - ostatnia szansa na kolejne kandydatury. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 12:32 aktualna lista: Anders Thomas (MT) Backstreet Boys Cobain Kurt Cash Johnny Cohen Leonard Cornell Chris Damiano David Depeche Mode Fish Garou Gibb brothers Jackson Michael Knopfler Mark Kravitz Lenny Limahl (Kajagoogoo) Łuszczykiewicz Wojtek Marley Bob Mercury Freddie Morvan Fab Navarro Dave Pilatus Rob Pipes Todd Ricky Martin Rose Axl Springsteen Bruce Sting Ville Wodecki Zbigniew Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 12:49 Borsuczyca cos jeszcze powinna dorzucic ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 12:52 Niech się bierze do roboty - aktorki skończone, pora i tutaj kończyć. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 13:28 Ja bym mogla o pieknych mezczyznach bez konca :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 14:59 fornitta007 napisała: > Ja bym mogla o pieknych mezczyznach bez konca :D Właśnie ta lista jaka taka, mało satysfakcjonująca 😒 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 14:57 Jak wrócę do domu, bo coś na telefonie forum mi krzaczy 🙄 Odpowiedz Link
fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 15:42 Tobie krzaczy, mnie ciagle problemy z logowaniem wyskakuja :-O P.s. ja na tej liscie mam az za duzo dobrego, co ty marudzisz :P Odpowiedz Link