ta Re: Masz babo placek 17.01.06, 23:16 Co ty mi zazdraszczasz? A mam, mam. Plecki też mam, jakby co. Drugich do pary szukam. Przez to placek. Więc cicho. Ta_ Odpowiedz Link
trzcina Masz Placku babę 18.01.06, 19:36 ... tylko jaką? Dawno dawno temu za jedna górą, na którą nikt sie nie wspinał, bo była za niska nawet na sanki, żył sobie Placek ma?orolny, ktory kosi? zawsze na je?a i po do?ynkach. I ten, prosze Was, Placek, miałcion babę.Dużą i mrawą w gębie, jak dzięcioł w sezonie. A oprócz baby, żywizny, klepiska i Placka w domu znalazlo się miejsce dla Jacka. Znaczycię, w jednym stali oni domu i rym się od razu Wam wciśnie bez pomocy - Jacek Babę Placka głuszył po kryjomu. ciągutek dalszy mejbi nastąpi czc Odpowiedz Link
trzcina Korekta bez pytajników 18.01.06, 19:42 Małorolny, kosił, na jeża po dożynkach. Dla niedomyślnych piszę, niech sie nie trudzą po próżnicy. t.)) Odpowiedz Link
wredna2 Odwracanie Placka ogonkiem do Jacka 18.01.06, 20:57 by na głuszca go przerobic, ha! istny majstersztyk, cymes i nareszcie mrawa baba nam się jawiła, w gębie! Czy baba moze byc taka jeszcze gdzie indziej?! /Nie myślę tu o górce, co była zbyt niska./ Bo ja, pod pręgierzem na Rynku to zeznam, że z rodzynką babę wolę, może też z drugą do pary, choćby i bezmrawą, byleby mi Pat i Pataszon jej nie skonsumował na spólke. bez ciągutków Odpowiedz Link
ta Re: Odwracanie Placka ogonkiem do Jacka 19.01.06, 00:27 Gębę rozdziawiłam :D Obedwie w kupie siadły do placka. Co za pyszny widok ! Mowę odjętą na plac po placku kładę, nokałt. Pozdrawiam naj, z placknięciem Ta_ Odpowiedz Link
trzcina Zapytanie z uściśleniem 19.01.06, 17:45 Baba mrawa jest wszędzie, kiedy ją mrowki oblezą, wszędzie bez wyjątków. Bez mrówków, jest mrawa to tu tu tam, rzadko na raz wszędzie. Kto za kto przeciw a kto się wstrzymuje, względem braku do powiedzenia w temacie mrawości? czc Odpowiedz Link
wredna2 dwa placki w mrowisko 19.01.06, 23:50 no to nareszcie wiem... A Ta to lepiej niech się juz niczemu nie dziwi, bo dzis to juz nie jest top hit, chyba tylko jak na jaką niemrawą Babę wieszcz gadzinę napusci i ona /znaczy baba nie gadzina, choc czasem lepsza gadzina z Baby niz z gadziny;( / placka nie mając Tedem sie posłuzy... o... Odpowiedz Link
trzcina W godzinę gadziny 28.01.06, 02:24 Z punktu widzenia Baby obiektywne to ono nie było z żadnej strony choć saldo się zgadzało, ma=winien i kran nie docieknie kto komu co i dlaczego gdy Placek się jawił upierdliwym kleszczem Jacek nocną mrzonką cieleśnił się wieszczem a taki wieszcz, wiadomo, zlegnie na przypiecku niech i zabłądzi kijem po omacku się winnym nie poczuje trzeciemu i dziecku wij się wij pleciugo baj się baj bajugo czc Odpowiedz Link
fnoll indie baba 30.01.06, 23:50 baba babie wozu nie pociągnie, za dyszel tym bardziej, zatem, bez deliberki, pożegnała się z chwatem, i drugim, i jednym, aż do zera (taka wzięła ją cholera) i rozparta w żalu między szabasem a środą głosem wołającego na puszczy, jak uczyła ją matka i babka (czyli córka - mniejsza baba), zawezwała: PRZYBĄDŹ INNA BABO !!! nie minął luty, bo to jeszcze był styczeń, kiedy kafelki w wygódce zaczęły się odklejać, a baba, jak to baba, rozkleiła się dokumentnie całym szczęściem jej przeszywające getry na swetry zawezwanie ugrzęzło wreszcie w odpowiednim trzewiu, i oto, wśród fanfar milczenia, znawia się ni to, ni sio, bo niby baba, ale z brodą - ktoś ty? - babie pod naciskiem chwili z rozparcia zaparcie się zrobiło momentalnie, i już by się w sobie zapadła, gdy niedoczekanie! - SAI BABA - się cudo rozewarło- I AM >ajem, nie mylić z alien< - CO KURNA CHATA!? AJENT!? zaś obca kultura czem prędzej opuściła powstały zamęt Odpowiedz Link
trzcina baba fusion czyli fazy baby 31.01.06, 00:53 baba akustyczna______trącona gra i śpiewa jazz_baba_jazz byś się babo tak nie darła z rana boś starsza od prześcieradła baba_dubdubdub hiphop do dziada folk_baba z przytupem dziad bardzo etniczny czyli klasyka baba_blues wyciąga kości w słonku grzeje sterany organizm i gęsto i słodko babie przy ziemi reggae_baba z dredami z drumlą przez pomyłkę trance_baba rozkiwana na wietrze psychodelia na trawce z ambientem tańcz babo tańcz dance_baba przy płocie pop_baba eee to już było czc Odpowiedz Link
fnoll Re: baba fusion czyli fazy baby 31.01.06, 14:34 rock_baba (sentimental werszion) cały rok tłucze kamieniem o kamień, a pudełko zapałek zamokło od łez, oh yeah, blue baby, oh yeah rock_baba (radio werszion) siadła baba na kamieniu i ją gilga po ciemieniu, hej rock_baba (very blues werszion) szara jak kamień i zmięta jak śmieć, kto by ją, kto by ją zechciał dziś chcieć (chórki: a dajże, a dajże mi święty spokój! wypad, księciu mroku! czuję zdradę w twoim kroku...) Odpowiedz Link
trzcina cofło mnie z poślizgiem 31.01.06, 20:38 baba bez dyszla takOtakOjakżetak no a znowuż baba bez deliberki jak dziad bez renty to pogo_baba bez pulsu w żyle gdzieżeś tyto widział fnollu no chyba, że Ci słowo omskło na co z chęcią przystanę na wskutek zatchnięcia czc Odpowiedz Link
fnoll Re: cofło mnie z poślizgiem 31.01.06, 22:50 deliberka jest tym rodzajem rozterki, który w gwałtownym zaciąganiu się nim prowadzi do delirki i niemożności sprawczej, słowem chwat by siedział dalej przy babie, i ten drugi, i ten pierwszy, gdyby ona nie ciachnęła siekierką swej woli splotu gordyjskiego, wydzierając z głowy węże gorgony, co to jej ponalepiali, jak się domyślam, by ją potem cichcem za to chlupnąć w nieświęcony odmęt ale nie baba była szybsza (choć bez dyszla, bez wozu, ino z kamykiem zielonym) Odpowiedz Link
trzcina gregorian_baba 01.02.06, 22:46 wersja alternatywna bez kamyka zabrali babie kamyk zielony (russian chorus) oj zabrali nadziali babie kamień na szyję (russian chorus)oj nadziali zadzierzgli zapętali powlekli babę nad wodę wielką (russian chorus) oj pomiłuj oj wielką, mętną i z rybami z brzegu wysokiego do wody wrzucili (russian chorus) oj zdrowa wypłynie woda bulgocze baba charkocze (russian chorus) oj bul grzeszna była oj bul oj bul bul murmurando z recitativem bez hepiendu odment sąg tak ma czci Odpowiedz Link
fnoll 01_poezja_ziewana_baba_bum 11.02.06, 14:49 w świetle księżyca chłodzi swe lica zła topielica tak, babą była lecz mokra mogiła dawno ją skryła ... Odpowiedz Link
trzcina 02_electronica_złamana_baba_z_wod y 11.02.06, 16:58 pi pi pi pip gdzieś nad wodą rzęzi sikora na gałęzi dzidzi dzi dzi dzi szuuuu szuszu kreta kręta kreatura między bruzdy ryjąc szura ciągnąc sparchły kawał sznura ten to w wodę nie da nura to dla szczura ta brawura chlup chlup chlaaaastttttt szu ścierą mokra baba zmiecie gloni glut na parapecie w domku wbitym w muł jeziora gospodyni topielica baba zmora i zzzziuuuuuuuu motorówka wizga upiorze nad głową i gluuuuuu plasnęło o okno eugleną różową piiip piiip piippppp pip i czciiii:) Odpowiedz Link
fnoll 03_baba_z_jamy_pod_glonojadami 13.02.06, 21:52 za nogę, w głąb, junaka i nadziać na haka! "co mi nad głową pokraka tak będzie chlapał i skakał!?" [baba grind-vocal] topielica - nie baba - żadna bezbronna żaba, niech ją kto pocałuje to zaraz pożałuje! "na haka! NA HAKA!!!" [baba grind-vocal] zimna taka sobaka... Odpowiedz Link
trzcina 04_metal_baba_bo_z_hakiem 13.02.06, 22:43 no ma no ma no co ona ma blue hair with glons rozwielitka pod popitkę przed popitką po popitce wieczny rybi sen red lips dead eyes dead hands dead heart i zmysły też półtrupie przed zupą i po zupie zupa rybna jest no illusions tu mięso nie chodzi tu mięso nie lata tu mięso płyyywa to ona ma to ma junaka z haka to ma Odpowiedz Link
fnoll 04_baba_z_ula_(baba_summer_mix) 02.03.06, 21:48 ej, ciężko być potworą gdy wyschło bajoro ajajajajajaaaaaj...! rumpci pumpci bere bok mam w akwarium wielki tłok chlapen dapen pusta pula wyleciały pszczółki z ula słodka byłam, dziś toksyczna chata z ula to myśl śliczna niech mnie kłują, niech poczują, niech swej żądzy dziś folgują ajajajajajaaaaaj...! padły pszczółki, puchnie baba raka taka döner laba tak to nasza w miodu toni gnije baba przy jabłoni bęc Odpowiedz Link
trzcina 05_baba_z_jajami_hard_rock 05.03.06, 19:41 na targ targ niech coś zrobię niech zarobię jaja świeże niechże bierze w misy w dzieże bo nie ma miejsca dla baby bo nie ma domu dla baby jaja chodzone świeżo niesione od kury spod kury w dole żaba pluje w górze osa kłuje gdzie jest moj dom gdzie dom gdzie jaja tanio żółte jak słońce z wrzątku gorące niech nie zgniję niech przeżyję komu jaja komu iiii jakoś to będzie bum Odpowiedz Link