Dodaj do ulubionych

filmowo - tacierzyństwo

• klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:08
      wyświetla mi się "film niedostepny", ale zgaduję, że "Tato"? bardzo mi się ten film podobał, chyba głównie rola Segdy.
      • brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:12
        Niedostępny z okienka forum , ale jest link bezpośredni do utuba. I tak - Tato. Rola Segdy wstrząsająca. Ale za to jaki inny niż często - Linda.
        • klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:18
          a rola Lipowskiej (tesciowa)- co powiesz? dla mnie super, choicaz jest to narysowane grubą kreską, na granicy karykatury
          • brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:22
            Aż tak dokładnie tego filmu nie pamiętam, Lipowska wiadomo - mistrzyni.
            • klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:31
              ja ten film w dziecinstwie ogladalam i mocno mna trzepnal. niektore sceny mi sie wryly w pamiec bezpowrotnie ('ojej-zapiszczal pajacyk, widzac, ze nie ma juz raczki"- Segda czytajaca corce straszna bajke).
              • brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:47
                Osobiście uważam, że Segda ze swoją urodą i talentem trafiła na zły czas. W innych warunkach mogłaby być tuzem (tuzką?) aktorstwa.
                • borsuczyca.klusek Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:51
                  Ona chyba świadomie zrezygnowała z aktorstwa na rzecz prowadzenia własnego biznesu - salonu beauty
                  • brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:55
                    Kiedy?

Trochę pograła:

pl.wikipedia.org/wiki/Dorota_Segda
                    • borsuczyca.klusek Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:12
                      Sorry aktorki mi się pokićkały 😒
                      • klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:15
                        a ktora poszla w urodowy biznes?
                        • borsuczyca.klusek Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:24
                          Ewa Serwa, założyła salon paznokci 💅
                          • klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:27
                            wygooglalam, nie znam kobity ;)
      • klatwafornittyzostalarzucona Re: Numer 2... 06.11.24, 15:14
        jak "Pregi" (mocny film) to i inna patologiczna twarz ojcostwa:
        - Wszyscy jestesmy Chrystusami- o nalogu, ale i o relacji z synem.
    • klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 15:56
      no przecież- Sprawa Kramerów! Męzczyzna uczy sie byc ojcem i kiedy juz mu to wychodzi... pewnie wiecie, jaki jest final, no ale jesli nie, to sobie daruje spoiler.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka