brun_on_ten 06.11.24, 11:05 Jest i macierzyństwo, są sądy... Tato (Daddy) - Trailer Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:08 wyświetla mi się "film niedostepny", ale zgaduję, że "Tato"? bardzo mi się ten film podobał, chyba głównie rola Segdy. Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:12 Niedostępny z okienka forum , ale jest link bezpośredni do utuba. I tak - Tato. Rola Segdy wstrząsająca. Ale za to jaki inny niż często - Linda. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:18 a rola Lipowskiej (tesciowa)- co powiesz? dla mnie super, choicaz jest to narysowane grubą kreską, na granicy karykatury Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:22 Aż tak dokładnie tego filmu nie pamiętam, Lipowska wiadomo - mistrzyni. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:31 ja ten film w dziecinstwie ogladalam i mocno mna trzepnal. niektore sceny mi sie wryly w pamiec bezpowrotnie ('ojej-zapiszczal pajacyk, widzac, ze nie ma juz raczki"- Segda czytajaca corce straszna bajke). Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:47 Osobiście uważam, że Segda ze swoją urodą i talentem trafiła na zły czas. W innych warunkach mogłaby być tuzem (tuzką?) aktorstwa. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:51 Ona chyba świadomie zrezygnowała z aktorstwa na rzecz prowadzenia własnego biznesu - salonu beauty Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 11:55 Kiedy? Trochę pograła: pl.wikipedia.org/wiki/Dorota_Segda Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:12 Sorry aktorki mi się pokićkały 😒 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:15 a ktora poszla w urodowy biznes? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:24 Ewa Serwa, założyła salon paznokci 💅 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 12:27 wygooglalam, nie znam kobity ;) Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Numer 2... 06.11.24, 15:14 jak "Pregi" (mocny film) to i inna patologiczna twarz ojcostwa: - Wszyscy jestesmy Chrystusami- o nalogu, ale i o relacji z synem. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: filmowo - tacierzyństwo 06.11.24, 15:56 no przecież- Sprawa Kramerów! Męzczyzna uczy sie byc ojcem i kiedy juz mu to wychodzi... pewnie wiecie, jaki jest final, no ale jesli nie, to sobie daruje spoiler. Odpowiedz Link