Dodaj do ulubionych

Timothée Chalamet i jego Wielki Marty

01.01.26, 14:19
W zalewie całego filmowego chłamu o tym filmie będzie na pewno głośno.
Jaki ten film miał tempo, które trzymał do samego końca, a film jest długi, bo 2,5 h.
Ale warto.
Dla mnie po raz pierwszy Chalamet pokazał swój wielki talent, a śledzę go od Call me by Your Name, ale wtedy był po prostu chłopcem. Teraz stał się mężczyzną, choć chuderlawy jest tak jak zawsze wink (co widać, jak wypina doopę).
Chalamet jest też producentem tego filmu i widać, że wylał dla niego krew, pot i łzy.

Ale dla takich filmów właśnie chodzi się do kina. Gorąco polecam, chociaż raczej trochę wyrobionym kinomanom smile.
Obserwuj wątek
    • andallthat_jazz Re: Timothée Chalamet i jego Wielki Marty 01.01.26, 14:22
      Oooo dzieki za polecenie!
    • elisabeth.nakatami Re: Timothée Chalamet i jego Wielki Marty 01.01.26, 14:51
      A trochę mniej wyrobionym kinomanom mogę polecić Pomoc Domową z Sidney Sweeney.
      Muszę przyznać, że za każdym razem, kiedy widzę film z Sweeney, gadzia część mojego mózgu ma ochotę zakrzyknąć - pokaż cyce! wink.
      Na szczęście dla mnie i innych kinomanów, Sidney pokazuje chętnie smile.
      • dekoderka [...] 01.01.26, 15:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • chlodne_dlonie Re: Timothée Chalamet i jego Wielki Marty 01.01.26, 15:28
      Wygląda na film, który chętnie obejrzę - dzięki za rekomendację!
    • kropkacom Re: Timothée Chalamet i jego Wielki Marty 01.01.26, 15:33
      Timothée Chalamet ma wielkie ego więc pasuje do postaci którą gra smile Poza tym, że to naprawdę dobry aktor i przystojny facet. Postaram się iść na film kiedy w końcu zagości u nas w kinach.
      • kropkacom Re: Timothée Chalamet i jego Wielki Marty 01.01.26, 15:37
        Ok, grają już w naszym kinie więc jutro idę na film smile
    • kropkacom Re: Timothée Chalamet i jego Wielki Marty 02.01.26, 23:34
      Bardzo dobry film ale dla wielu może się okazać za ciężki. Nie mylić z trudny. Świetna muzyka. No i oczywiście genialne aktorstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka