antoni_1968 08.01.25, 12:07 Ten po lewej, niestety dawno nie żyje. Osoba z dalszej rodziny, ale bliska. Na szczęście ten po prawej - ja - zdążył się czegoś od niego nauczyć. To był prosty ale twardy chłop... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 12:33 A te blond włosy ci zostały? Odpowiedz Link
antoni_1968 Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 12:56 Tam na górze też? Nie widzisz jaki jest kontrast na tym skanie? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 13:11 Mniejsza z tym, masz te włosy czy nie 🙄 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 13:32 Jaki byłeś wtedy uśmiechnięty i taki sympatyczny bombelek :P ;) Odpowiedz Link
antoni_1968 Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 13:35 ruda.replay napisała: > Jaki byłeś wtedy uśmiechnięty i taki sympatyczny bombelek :P > ;) Wypraszam sobie - ja nadal jestem sympatyczny!!! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 14:14 antoni_1968 napisał: > Wypraszam sobie - ja nadal jestem sympatyczny!!! Wiemy, wiemy :) Ja tylko sprawdzam, czy ktoś w ogóle czyta posty :D Odpowiedz Link
antoni_1968 Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 13:34 No to ja jestem taka 3. Tylko się strzygę raz na rok, jak przychodzi upał - to normalnie nie widać. I stąd miewam ksywę szopen :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 14:24 Toż to na oczy spada, czesać trzeba, ileż to szamponu i odżywki schodzi :P Odpowiedz Link
leziox Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 14:55 Jak widzę, młodzież rządzi na scenie. No to po kawce. :) Odpowiedz Link
xstefciax Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 18:38 Lubię takie stare zdjęcia, szczególnie małych dzieci. Zazwyczaj się beztrosko śmieją:-) Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 22:27 A później to już łobuz z spod ciemnej gwiazdy. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 22:28 antoni_1968 napisał: > No to ja jestem taka 3. Tylko się strzygę raz na rok, jak przychodzi upał - to > normalnie nie widać. I stąd miewam ksywę szopen :D Jest takie powiedzenie wkurzony Szopen. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Poznajcie Antoniego 08.01.25, 23:31 Ty jesteś przewrażliwiony z tym zaklejaniem starych zdjęć. Inaczej by to wyglądało. A tak to dzieciaka nie widać. Odpowiedz Link
antoni_1968 Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 11.01.25, 14:06 z tym, że był; bo to ojciec. Przy okazji macie tu przykład jak kiedyś wyglądało kolorowanie zdjęć przed erą konkutrów. A Ty HR nie płacz nad cenzurą, bo mam takiego pierdolca i nic z tym nie zrobisz. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 13.01.25, 20:02 Hehe, czy masz don Antonio😁 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 13.01.25, 21:46 To twoje zdjęcie? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 13.01.25, 22:02 Jak dobrze, że mam taki program i mogę zdjąć tę maskę z buźki :D 🫣🙆 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 13.01.25, 22:09 Dlatego ja wolę po staroświecku w paincie zamazać 😅 Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 13.01.25, 22:10 ruda.replay napisała: > Jak dobrze, że mam taki program i mogę zdjąć tę maskę z buźki :D > 🫣🙆 Niegrzeczna dziewczynka😁 Mnie tam nie przeszkadza, gdyby to forum było zamknięte. Ostatnio na pierwszych pogaduchach Don Antonio uruchomił mi zdjęcia, które usunąłem. Ja tego nie potrafiłem zrobić. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 13.01.25, 22:04 Moje. To ta co zbiera nagrody prestiżowe za fotografie. Ma pasję dziewczyna. Wpadła depresję po śmieci męża i było z nią nie wesoło. Ale już jest dobrze. Po Jurze wtedy jeździliśmy. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 13.01.25, 22:11 Aaaa, Twoje. To widziałam na Fejsie, jak onegdaj przyjaciółka udostępniła Twój profil :P Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 14.01.25, 06:07 Już mi to kiedyś mówiłaś. Wścibstwo to u was rodzinne na tej Melyne. Jesteś pilną obserwatorką moich poczynań. Jedna z wielu. Odpowiedz Link
leziox Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 14.01.25, 06:33 A paranoja to najwyraźniej Twoja choroba. Weź leki i uspokój się. Nikt nie chce niczego o Tobie wiedzieć. Takich pikusi w internecie jest na tony. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą 14.01.25, 21:36 hrasier_2 napisał: > Już mi to kiedyś mówiłaś. Wścibstwo to u was rodzinne na tej Melyne. Jesteś pi > lną obserwatorką moich poczynań. Jedna z wielu. > Że co?! Wścibstwo? Chyba Cię Bozia opuściła. To wy macie w zwyczaju pisać do ludzi na forach - napisz coś o sobie, najlepiej wklej zdjęcie itp. Trzepiecie ludziom życiorysy? Ty mnie obchodzisz, tyle, co zdarta płyta. Od Melyny się odczep, tak samo i ode mnie. Odpowiedz Link