Dodaj do ulubionych

Co robić??;(

15.07.11, 13:22
Mam taką dziwną sytuację,może któraś z was miała podobnie...Jeszcze tuż przed wakacjami zaczęłam się spotykać z pewnym chłopakiem z mojego miasteczka.Było cudownie na każdym naszym spacerze,poznawaliśmy się coraz bardziej i zbliżalismy sie do siebie...Problem tkwi w jego rodzicach, bo jak sie pozniej okazało to on prawie za kazdym razem wychodził na spotkania ze mną bez ich pozwolenia;/Dlaczego?Bo chyba są nadopiekunczy i dowiedzialam sie ze powiedzieli mu cos w stylu za ma sie skupic teraz tylko na pilce noznej(bo szkoli się na piłkaza w szkole sportowej)a na dziewczyny przyjdzie jeszcze czas...troche mnie to zabolało ale powiedzial ze itak sie im nie damytongue_outTylko ze to wszystko jest strasznie trudne;/Są wakacje i myslalam ze mu troche odpuszczą;/ale nawet pomimo tego jest tak samo;/;/spotykamy sie kiedy tylko jest okazja ale spedzamy raczej krotko ze soba czas;/Nie potrafimy temu zaradzic bo za kazdym razem kiedy wraca pozno czy sie wymyka z domu to rodzice strzelają mu jakies gadki ktore itak nic nie daja...strasznie nam na sobie zalezy i chcielibysmy wkoncu normalnie sie spotykac;/jezeli ktos ma jakies pomysly to prosze piszcie bede wdzięcznasmile
Obserwuj wątek
    • martynka13 Re: Co robić??;( 15.07.11, 14:17
      prosze piszcie;*
    • najladniejsze Re: Co robić??;( 15.07.11, 20:32
      Po prost się nie przejmuj nimi jeżeli to prawdziwa miłość to i tak wam się uda! A jeśli jego rodzice zobaczą,że nadal się spotykacie ,sobie na was zależy to na pewno po jakimś czasie odpuszczą.A zawsze zostaję wam internet gg , skejp czy po prostu kamerka internetowa . A ty możesz ,więcej czasu poświecić dla siebie jeżeli on się zajmuje piłką to też pewnie masz jakieś hobby to ty też nim się zajmi albo po prostu zadbaj bardziej o siebie czy wyjdź na miasto z przyjaciółkami. Niech se nie myśli,że tylko on się liczy (nawet jeśli tak jest) wiesz oni lubią takie wiesz! Będzie dobrze, nie przejmuj się!wink
      • diamond_girl12 Re: Co robić??;( 15.07.11, 20:57
        Brzmi to jak historia z Hollywoodzkiego filmu. xD

Powiedz twmu chłopakowi, żeby spróbował porozmawiać z rodzicami. Bo na razie się spotykacie, ale potem może być jeszcze gorzej. wink
        • martynka13 Re: Co robić??;( 16.07.11, 12:57
          dziękuję 'najladniejsze '...milo uslyszec cos optymistycznegowinkale dziekuje tez 'diamond_girl12 ' hihi film Hollywodzkitongue_outtongue_out ojj sprzydałoby sie one zawsze kończą się Happy End'emtongue_outtongue_out
          Dzięki Wamwinkspróbuje skorzystac z radwink;*
    • super_star Re: Co robić??;( 15.07.11, 21:02
      a ile macie lat ?
      • martynka13 Re: Co robić??;( 16.07.11, 12:58
        super_star napisał(a):

> a ile macie lat ?
        mamy po 16 latwink
    • klaudia_25 Re: Co robić??;( 16.07.11, 13:07
      a jakie mamy mieć pomysły? ;x
    • vienna Re: Co robić??;( 16.07.11, 13:28
      najlepszym sposobem jest spędzenie czasu z chłopakiem i .. z jego rodzicami . przyjdź do niego do domu za zgodą jego rodziców . jeżeli to niemożliwe ( rodzice stanowczo protestują ) ` ustawcie ` wasze spotkanie . chodzi o to abyś ` przypadkiem ` spotkała swojego chłopaka z rodzicami . porozmawiajcie - przedstaw się , opowiedz o sobie , bądź zawsze uprzejma , wtrąć ( przy nich ! ) słowa otuchy dla swojego chłopaka przed treningiem czy meczem , pokaż swoje zainteresowanie jego pasją . niech rodzice wiedzą jaka z Ciebie miła , ciepła i opiekuńcza dziewczyna .
      pamiętaj : uciekanie od problemu ( nie stawanie ` twarzą w twarz ` z jego rodzicami ) nie jest dobrym rozwiązaniem . w konsekwencji : jego rodzice coraz bardziej będą tracić do was ( tak , do Ciebie także - w końcu Cię dobrze nie poznali ) zaufanie , chłopak będzie tym ciągle zmartwiony , a Ty podirytowana . weź sprawy w swoje ręce i postaw się nim . zrób to jednak delikatnie , bez pośpiechu ( przekonanie ich do siebie może trochę potrwać .. ) i zawsze z uśmiechem . niech miłość przezwycięży brak zrozumienia ! : )
      • martynka13 Re: Co robić??;( 16.07.11, 15:53
        ślicznie dziękujęwinkjuz w glowie szykuję mały plan dzięki wamsmile;**
    • fano__x Re: Co robić??;( 16.07.11, 16:01
      może okaż mu wsparcie i pokaż, że dacie sobie z tym radę. np. możesz chodzić z nim na treningi. to na pewno wiele będzie dla niego znaczyć. będziecie mieć chwilę żeby pobyć razem wink
      • martynka13 Re: Co robić??;( 16.07.11, 21:47
        Jeszcze raz dziękismile
        • mickey.mouse Re: Co robić??;( 16.07.11, 21:53
          powiem ci mam naodwrót
          • mickey.mouse Re: Co robić??;( 16.07.11, 21:56
            to znaczy nie spotykam się z nim ale jego siostra jest moją przyjaciółką , często do jej wpadam . i ona mi mówiła że mnie uwielbiają big_grin lubią big_grin czy coś tam.

a co do ciebie . to może pokaż siebie z bardzo miłej fajnej strony . aby cię polubili wink
            szczęścia z nim wink
    • lamma Re: Co robić??;( 16.07.11, 21:52
      na scenariusz do hollywood!

negocjacje. mocne argumenty.
      • martynka13 Re: Co robić??;( 16.07.11, 22:02
        Mam nadzieje ze sie uda jakos ich przekonac...wiem jedno napewno...za nic nie mozemy sie poddac ,nie mozemy im dac wygrac;/smile;**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka