the.dot 01.07.07, 00:10 ...czy jest na tym forum ktos, kto jutro zaczyna rezydencje?... i ma dzisiaj mroweczki w raczkach, nozkach i brzuszku? Jest podniecony do granic mozliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszar Re: Czy... 01.07.07, 00:15 "podniecony do granic mozliwosci?" rezydent? seksualnego stosunku do pracy nabiera się po latach; Odpowiedz Link Zgłoś
the.dot Re: Czy... 01.07.07, 00:39 >seksualnego stosunku do pracy nabiera sie po latach< ..., co chciales przez to powiedzec? Ja mam szczerze , duzo(bardzo duzo) entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: Czy... 01.07.07, 00:52 seksualny stosunek do pracy oznacza, że się pracę pie......li. (znaczy olewa) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: OK, 01.07.07, 08:22 Ciesz się życiem i nie oglądaj na malkontentów. Koledzy i koleżanki nie raz i nie dwa będą się starali, w "dobrej wierze" sprowadzić Cię na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz uuu..... nie fajne to jest 01.07.07, 11:14 > seksualny stosunek do pracy oznacza, że się pracę pie......li. (znaczy olewa) lekarz, który mimo wszystko, nabiera właśnie takiego stosunku do swojej pracy powinien raczej z własnej inicjatywy rzucić tą robotę w diabły bo wasi klienci niewiele mają wspólnego z workiem kartofli..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: uuu..... nie fajne to jest 01.07.07, 11:18 to nie do mnie mam nadzieję, bo ja tylko tłumaczę wypowiedź poprzedniczki o seksualnym stosunku do pracy po kiku latach... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: uuu..... nie fajne to jest 01.07.07, 12:20 Jasne Zuzka, że nie do Ciebie; wiem, że Ty tylko tłumaczyłaś subtelności polskiego języka :-) Ten post w ogóle nie był kierowany do kogoś personalnie. On raczej był "rzucony w powietrze" w celu przywołania co poniektórych do porządku... Naprawdę niefajnie się czyta a potem czuje jak lekarze w takimi słowami próbują opisać swój stosunek do pracy... To forum nie jest zamknięte - jest czytane "przezniewiadomokogo" i lepiej by było gdyby tego typu uwagi tu się nie pojawiały. Lepiej dla lekarzy oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś