Gość: Litwin IP: *.vline.pl 12.02.02, 13:47 Przeczytajcie wywiad z Artem Spiegelmanem . www.maus.com.pl/main.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polishAM Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 12.02.02, 13:51 www.maus.com.pl/main.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.pcz.czest.pl 12.02.02, 13:55 Gość portalu: Litwin napisał(a): > Przeczytajcie wywiad z Artem Spiegelmanem . www.maus.com > .pl/main.html Martwi mnie, czy aby zydzi nie naraza sie tym na zarzut nietolerancji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litwin Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.vline.pl 13.02.02, 15:24 Gość portalu: brzytwa napisał(a): > Gość portalu: Litwin napisał(a): > > > Przeczytajcie wywiad z Artem Spiegelmanem . www.mau > s.com > > .pl/main.html > > Martwi mnie, czy aby zydzi nie naraza sie tym na zarzut nietolerancji :( > chyba nie, im przeciez wszystko wolno,bo mieli Holokaust....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Czy Rumuni to żebracy,Ruscy pijacy itp IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 22:43 Jest to manipulacja.Mogę opinie o Rumunach niektórych Polaków przesłać do Rumunii,żeby zamącić.Mącisz przedstawiająć skrajne opinie jakiegoś oszołoma. Jesteścice siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Czy Rumuni to żebracy,Ruscy pijacy itp IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 01.04.02, 03:37 Gość portalu: Mark napisał(a): > Jest to manipulacja.Mogę opinie o Rumunach niektórych Polaków przesłać do > Rumunii,żeby zamącić.Mącisz przedstawiająć skrajne opinie jakiegoś oszołoma. > Jesteścice siebie warci. I tu sie gleboko mylisz. Kilka miesiecy temu napisalem artykul w ktorym bronilem Rumunow przebywajacych w Polsce. Otoz oni Rumuni pomogli nam bezwarunkowo w czasie 2 wojny swiatowej naszym emigrujacym zolnierzom i emigrantom. Na pewno nie mam nic przeciwko Rumunom. Wprost przeciwnie powinno im sie pomagac. To nasi bracia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia "TITANIC" ZYDOW NABIERA WODY IP: *.156.147.118.Dial1.LosAngeles1.Level3.net 03.04.02, 04:44 „Titanic” Zydow nadzial sie na Prezydenta Arafata i nabiera wody. Pora jest zastanowic sie instensywnie, dlaczego rzady panstw zachodnich, robia wszystko co w ich mocy, aby przeszkodzic, otwartej debacie nt. rzekomego gazowania milionow ludzi w Polsce w czasie drugiej wojny swiatowej. Dlaczego rewizjonisci historiografii zydowskiej zostali uznani za wrogow publicznych nr 1 zagrazajacych swiatu? Gdyby okazalo sie, ze rewizjonisci maja racje, gdyby w ich tezy, niezaleznie od tego czy sa prawdziwe czy falszywe, zaczelo wierzyc tylu ludzi ilu wierzy dzis w religie "Holocaustu", to zniszczony by zostal jeden z centralnych elementow kultury, polityki i ideologii wspolczesnego Zachodu, zniknalby glowny fundament tozsamosci wspolczesnych Zydow zarowno tych zyjacych w Izraelu, jak i tych zyjacych w diasporze. Panstwo Izrael straciloby swoja legitymacje i mozliwosc wykorzystanie "Holocaustu" jako podstawowego instrumentu swojej polityki i spadloby do poziomu normalnego panstwa i zapewne przestaloby istniec, bo Stany Zjednoczone nie moglyby juz otaczac go specjalna protekcja, a wyschlyby rzeki dolarow plynace do Palestyny z calego swiata niezbedne dla podtrzymania jego sztucznej egzystencji. GDYBY HOLOCAUST ZOSTAL PRZEDSTAWIONY JAKO „SYJONISTYCZNY MIT”, ROZPADLABY SIE NAJSILNIEJSZA BRON W PROPAGANDOWYM ARSENALE IZRAELA. Nastapilaby godzina zero dla narodu zydowskiego, olbrzymia katastrofa - przede wszystkim dla elity zydowskiego establishmentu, ktora uzywa religii "Holocaustu" jako narzedzia ideologicznego panowania nad masami zwyczajnych Zydow. Establishment po prostu by sie rozpadl, a mitotworcy tacy jak Ellie Wiesel, Claude Lanzmann, Henryk Grynberg odeszliby w polityczny i medialny niebyt. Organizacje zydowskie utracilyby mozliwosc wywierania moralnego i zakulisowego nacisku na rozne panstwa. Jednakze dla milionow zwyklych Zydow mogloby to oznaczac radosne wyzwolenie ze straszliwego koszmaru i przed disaspora zydowska bylyby tylko dwie drogi: (1) albo ponowna judaizacja przez powrot do religii i kultury przodkow, (2) albo asymilacja w przyspieszonym tempie. Skonczylby sie amerykanski mesjanizmu i samojudaizacja panstwa Stanow Zjednoczonych. Przed gmachem swiatyni-Muzeum Holocaustu postawiono by tabliczke "For sale". Nastapilby koniec Republiki Bonskiej. Prawdy gloszone przez demoliberalne elity Zachodu po wojnie utracilyby wartosc tak nagle jak ruble sowieckie. Trzeba by bylo zrehabilitowac posmiertnie skazanych w procesach norymberskich, uznac Eichmanna i Hoessa za ofiary "sadowego mordu" etc. Nastapilby prawdziwy koniec II wojny swiatowej, bo rozpadlaby sie koalicja interesow laczaca po dzis dzien dawnych aliantow. Okazaloby sie po latach, ze sojusz zachodnich demokracji z rezimem Stalina byl pomylka lub godna moralnego potepienia "cyniczna polityka sily", na pierwszy plan wysunelyby sie zbrodnie bolszewizmu, co rzuciloby cien na zachodnie elity uwiklane w takie czy inne zwiazki z komunizmem, nastapiloby zrownanie zbrodni wojennych obozu demokratyczno-stalinowskiego i Rzeszy Niemieckiej. Caly porzadek polityczny swiata zachodniego zbudowany po 1945 roku musialby runac jak „zydokomuna” w Polsce. Nigdy tez nie zostalby zbydowany Nowy Lad Swiatowy, gdyz "pamiec o Holocauscie" jest dla jego budowy czyms zasadniczym. Poniewaz religia "Holocaustu" zlala sie w jedno ze wspolczesna ideologia demoliberalna, i ta by upadla. Niemcy i Polacy wyzwoliliby sie z "teologicznego ponizenia" "metafizycznych wrogow". Stolica Apostolska nie bylaby juz oskarzana o to, ze milczala w czasie "Holocaustu" a chrzescijanstwo nie pomawiano by o antysemityzm, ktory doprowadzil do "Holocaustu". Zahamowany by zostal proces judaizacji i protestantyzacji katolicyzmu. Wszystkie teologie "Holocaustu" poszlyby na makalature, otworzylaby sie droga do "renacjonalizacji" narodow, do odrodzenia europejskiej tradycji uwolnionej od zarzutu odpowiedzialnosci za "Holocaust", zakonczylaby sie "holocaustyczna indoktrynacja" i "psychoterror" stosowany przez demoliberalne elity jako instrument panowania. Na zlom powedrowalaby "oswiecimska maczuga" uzywana do zwalczania prawicowej ideologii politycznej, oskarzania o "antysemityzm", "rasizm" i "nacjonalizm" utracilyby swoja perswazyjna moc, nastapilby krach "shoah-byznesu", miliony dolarow moznaby zainwestowac pozytecznie. Nie tylko w Niemczech rewizjonizm staje sie instrumentem politycznym. Roger Garaudy witany byl w krajach arabskich jako bohater a jego ksiazka zostala przelozona na arabski zyskujac pochwalne recenzje w prasie. Jej promocja odbyla sie w Bejrucie. Arabski pisarz i polityk Manah al-Salah oswiadczyl: "Wraz z ta ksiazka era powojenna, w ktorej polityka swiatowa w sposob przesadny zdominowana byla przez kwestie zydowska, dobiegla konca". Rowniez inne ksiazki rewizjonistow sa przekladane na arabski. Wychodzaca dwa razy w tygodniu kairska gazeta "Al-Shaab" uznawana za najbardziej wplywowy "organ islamistow" na swiecie (milion egzemplarzy nakladu - 700.000 w Egipcie i 300.00 poza granicami) zamiescila wywiady z prof. Faurissonem i gen. Remerem, ktore przeprowadzil marokanski aktywista rewizjonistyczny Ahmed Rami obecnie mieszkajacy w Szwecji. Od 1993 roku gazeta, docierajaca rowniez do skupisk muzulmanskich w Europie, regularnie zajmuje sie rewizjonizmem. Programy rewizjonistyczne nadaje Moslem Community Radio dzialajace w Wielkiej Brytanii. Przywodca dzialajacej w Londynie organizacji islamskiej stwierdzil podczas zgromadzenia liczacego 3000 osob, ze "Holocaust" jest mitem. Dzieki rewizjonizmowi Arabowie zyskali potezna bron przeciw Izraelowi i przeciw amerykanskiej obecnosci na Bliskim Wschodzie. Nie ulega watpliwosci, ze rowniez inne sily polityczne uzyja rewizjonizmu dla wlasnych celow. W Stanach Zjednoczonych rewizjonizm stal sie popularny w srodowiskach murzynskich, szczegolnie wsrod czarnych rasistow z Nation of Islam Louisa Farrakhana. Wkrotce jego znaczenie w walce politycznej odkryja inne srodowiska kontestujace obecny system polityczny. Rewizjonisci historiografii zydowskiej podlozyli lont pod bozka Holocaustu i potrzeba tylko kogos, kto by go podpalil. A gdy ogien na loncie poleci, to upadek wstretnego bozka bedzie juz tylko kwestia roku czy dwoch lat. Jego obalenie wstrzasnie swiatem. „Nadejdzie jednak dzien zapalaty. Sedziami wowczas bedziem my.” [”Miedzynarodowka”] – uczyl nas spiewac Jakub Berman i jego zydokomunisci. Bedzie to dzien ostatecznego rozbrojenia podstepnego agresora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: IP: 216.194.20.* 15.02.02, 20:31 Niestety polscy Zydzi od tego sie nie odcinają. Vide Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: IP: *.dipool.highway.telekom.at 15.02.02, 21:29 za to spoleczenstwo odcielo sie od zydow -zobacz wybory i smutny los uw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 25.02.02, 04:24 Ciesze sie, ze Maciej Giertych z Ligi Rodzin Polskich pierwszy zareagowal w roku lutym 2000 roku na ekscesy arcybiskupa. Poparcie dla Ligi wynosi ponad 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 01:12 Na temat Macieja Gertycha jest inne forum - o ile Cię to ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: 216.137.193.* 11.03.02, 01:41 Po tym artykule chce sie rzygac. Zydzi nie maja umiaru. Mysla, ze wszystko moga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta Re: MANIPULACJA NIC WIECEJ IP: *.local 31.03.02, 23:36 NAPEWNO JEST TO CELOWA MANIPULACJA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.gis.net 11.03.02, 03:42 Gość portalu: Litwin napisał(a): > Przeczytajcie wywiad z Artem Spiegelmanem . www.maus.com > .pl/main.html "Kiedy dwie myszy mowia o milosci-jestes wzruszony......."(z recenzji Umberto Eco) U mnie,jesli 2 myszy rozmawialy o milosci,zastawialem pulapki i trucizne,zeby sie nie rozmnazaly.Umbertowi cos sie pokickalo. A swoja szosa-kiedy ten Art dostanie Nobla?Jesli Wiecha,to dlaczego nie on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.gis.net 11.03.02, 06:33 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: Litwin napisał(a): > > > Przeczytajcie wywiad z Artem Spiegelmanem . www.mau > s.com > > .pl/main.html > > "Kiedy dwie myszy mowia o milosci-jestes wzruszony......."(z recenzji Umberto E > co) > > U mnie,jesli 2 myszy rozmawialy o milosci,zastawialem pulapki i trucizne,zeby s > ie nie rozmnazaly.Umbertowi cos sie > pokickalo. > > A swoja szosa-kiedy ten Art dostanie Nobla?Jesli Wiecha,to dlaczego nie on? Jeszcze jedno Litwin.Jesli dotykales tego artu umyj rece.Myszy typu szpigelman roznosza paskudne chorobska. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( 11.03.02, 12:01 Czy ktokolwiek z Was, zapiekli antysemici, czytal "Mausa"? Ide o zaklad, ze nikt. Podejrzewam zreszta, ze i tak niewiele byscie z niego zrozumieli, bo tam mozgu czasem trzeba uzyc, a Wam to przychodzi z pewnym trudem, jak widac. Z calego wywiadu zrozumieliscie tylko tyle, ze ten gosc to Zyd i on wspomina cos o Polakach, wiec na pewno jest go za co zmieszac z blotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rh+ Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 11.03.02, 19:06 Zgadzam sie z przedmowca. Czytalem Mausa i tez nie sadze zeby tacy ludzie jak oni to zrozumieli. A dlaczego? bo kompleksy i nienawisc sa wynikiem niewiedzy, glupoty. 99% z nich nie zna ZADNEGO Zyda osobiscie, ale widac byli tak wychowywani - w duchu antysemityzmu. Brzydze sie takimi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Czy Litwini to swinie? Jak widac, owszem. IP: *.chello.pl 11.03.02, 19:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemberg Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 11.03.02, 19:49 Takiego skonczonego gnoja dawno nie widzialem. kimmjiki napisa?(a): > Czy ktokolwiek z Was, zapiekli antysemici, czytal "Mausa"? Ide o zaklad, ze > nikt. Podejrzewam zreszta, ze i tak niewiele byscie z niego zrozumieli, bo tam > mozgu czasem trzeba uzyc, a Wam to przychodzi z pewnym trudem, jak widac. Z > calego wywiadu zrozumieliscie tylko tyle, ze ten gosc to Zyd i on wspomina cos > o Polakach, wiec na pewno jest go za co zmieszac z blotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A....... Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( IP: *.client.attbi.com 12.03.02, 03:18 kimmjiki napisał(a): > Czy ktokolwiek z Was, zapiekli antysemici, czytal "Mausa"? Ide o zaklad, ze > nikt. Podejrzewam zreszta, ze i tak niewiele byscie z niego zrozumieli, bo tam > mozgu czasem trzeba uzyc, a Wam to przychodzi z pewnym trudem, jak widac. Z > calego wywiadu zrozumieliscie tylko tyle, ze ten gosc to Zyd i on wspomina cos > o Polakach, wiec na pewno jest go za co zmieszac z blotem... kimmjiki, Ty jestes ktos! Ty jestes ktos! A mowi Ci to "antysemita"! kimmjiki, a tak na marginesie napisz mi czy te swinie u tego goscia Zyda to sa Polacy czy nie? kimmjiki, Ty jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( 12.03.02, 22:36 Gość portalu: A....... napisał(a): > kimmjiki, Ty jestes ktos! Ty jestes ktos! A mowi Ci to "antysemita"! Hmm... Moze ten belkot cos znaczy, ale ja nie wiem, co;-). > kimmjiki, a tak na marginesie napisz mi czy te swinie u tego goscia Zyda to sa > Polacy czy nie? kimmjiki, Ty jestes... A co to ja, informacja turystyczna? Idz do ksiegarni, kup "Mausa", przeczytaj, to sie dowiesz. Ja tak zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A....... Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( IP: *.client.attbi.com 13.03.02, 04:05 kimmjiki napisał(a): > Gość portalu: A....... napisał(a): > > > kimmjiki, Ty jestes ktos! Ty jestes ktos! A mowi Ci to "antysemita"! > > Hmm... Moze ten belkot cos znaczy, ale ja nie wiem, co;-). Juz Ci tlumacze. Ja jako "antysemita" latwo rozpoznaje tajnych antysemitow, stad ten moj okszyk - "kimmjiki, Ty jestes ktos!". Ty kimmjiki jestes zajadly antysemita i polakozerca! - Hitler gdyby zyl dal by Ci medal:) Teraz Jasne? > > kimmjiki, a tak na marginesie napisz mi czy te swinie u tego goscia Zyda t > o sa > > Polacy czy nie? kimmjiki, Ty jestes... > > A co to ja, informacja turystyczna? Idz do ksiegarni, kup "Mausa", przeczytaj, > to > sie dowiesz. Ja tak zrobilem. Nie przystoi antysemicie odpowiadac tak na pytanie "antysemity":) Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( 13.03.02, 12:02 Gość portalu: A....... napisał(a): > Juz Ci tlumacze. Ja jako "antysemita" latwo rozpoznaje tajnych antysemitow, sta > d ten moj okszyk - "kimmjiki, Ty jestes ktos!". Ty kimmjiki jestes zajadly > antysemita i polakozerca! - Hitler gdyby zyl dal by Ci medal:) Teraz Jasne? Jasne. Z jednym wyjatkiem - skad Ci przyszla do glowy taka bzdura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A....... Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( IP: *.client.attbi.com 13.03.02, 20:20 kimmjiki napisał(a): > Gość portalu: A....... napisał(a): > > > Juz Ci tlumacze. Ja jako "antysemita" latwo rozpoznaje tajnych antysemitow > , sta > > d ten moj okszyk - "kimmjiki, Ty jestes ktos!". Ty kimmjiki jestes zajadly > > > antysemita i polakozerca! - Hitler gdyby zyl dal by Ci medal:) Teraz Jasne > ? > > Jasne. Z jednym wyjatkiem - skad Ci przyszla do glowy taka bzdura? Wszystkie klamstwa maja krotkie nogi, a niektore tylko "leza w letargu", aby kiedys obudzic sie i oddac sprawiedliwosci zadosc wobec autorow tych klamst i ich propagatorow. Zobacz na takiego Grossa i jego ksiazke "Sasiedzi" jak przynosi odwrotny skutek do zamierzonego grossowego celu. W Polsce i na swiecie bardzo wielu ludzi sa swiadomomi, ze sa manipulowani i oklamywani przez zydowskich "siepaczy". A jak dlugo bedzie to trwalo? A no,az balon peknie i.... strach pomyslec. Czy zatem Gross nie jest antysemita? Albo ten autor od polskich "swin" i Ty polechtany tym komiksem, czy nie jestescie antysemitami? Po stokroc TAK, poniewaz wszystkie klamstwa i nienawisc, ktore tworzycie i propagujecie na caly swiat obroca sie kiedys przeciwko Wam Zydom, ale ofiary ponosza rowniez niewinni ludzie, bo kosa sprawiedliwosci scina wszystkich, a Bog sam rozdzieli sprawiedliwych od klamcow i jednych przyjmie do Siebie, a drugich odrzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( 14.03.02, 00:00 Gość portalu: A....... napisał(a): > Wszystkie klamstwa maja krotkie nogi, a niektore tylko "leza w letargu", aby > kiedys obudzic sie i oddac sprawiedliwosci zadosc wobec autorow tych klamst i > ich propagatorow. Odnies to do siebie i sobie podobnych. > Zobacz na takiego Grossa i jego ksiazke "Sasiedzi" jak przynosi > odwrotny skutek do zamierzonego grossowego celu. Nie wiem, jaki cel mial Gross, poza udokumentowaniem tamtej zbrodni, wiec nie wiem, jakie sa te "odwrotne skutki". > W Polsce i na swiecie bardzo > wielu ludzi sa swiadomomi, ze sa manipulowani i oklamywani przez > zydowskich "siepaczy". Konkrety prosze. > A jak dlugo bedzie to trwalo? A no,az balon peknie i.... > strach pomyslec. Czy zatem Gross nie jest antysemita? Albo ten autor od > polskich "swin" i Ty polechtany tym komiksem, czy nie jestescie antysemitami? P > o stokroc TAK, poniewaz wszystkie klamstwa i nienawisc, ktore tworzycie i > propagujecie na caly swiat obroca sie kiedys przeciwko Wam Zydom, ale ofiary > ponosza rowniez niewinni ludzie, bo kosa sprawiedliwosci scina wszystkich, a Bo > g > sam rozdzieli sprawiedliwych od klamcow i jednych przyjmie do Siebie, a drugich > odrzuci. Bredzisz jak najety. Skad wiesz, ze Gross czy Spiegelman klamia? Jestes moze jasnowidzem? Zreszta co Ty mi tu gadasz o "Mausie", jak go nie czytales? Najpierw przeczytaj, dopiero potem oceniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: Czy Polacy to swinie? Jak widac, owszem;-( IP: *.local 01.04.02, 00:29 Masz racje. Nie ma tu z kim dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hpx68120 Litwin, zwany takze "katalizator" vel podjudzacz.. 12.03.02, 03:26 Jak to Litwin bylo z litewskimi faszystami w czasie WWII ? Podobno badzo byli Zydozerni psie krwie jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. 12.03.02, 16:17 Gość portalu: Litwin napisał(a): >" Przeczytajcie wywiad z Artem Spiegelmanem . www.maus.com > .pl/main.html" Juz w jakims miejscu dalem do zrozumienia ze jestes litewska neonazistowska swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.upc.chello.be 12.03.02, 16:34 Litwin ja slyszalam ,ze ciebie wielu Polakow uwaza za swinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.gis.net 14.03.02, 04:27 Wasze protesty sa nie na miejscu.Oto wlasnie przedstwiciele "polskiego prawa" z Prok.Rej. W-wa-Srodmiescie uznali,ze portretowanie Polakow jako swinie przez slawnego artyste nie jest wyrazem jego antypolonizmu,a wyrazem jego wizji artystycznej.Sprawe te przejeto z Prok. w Krakowie,bo tam za malo bylo "naszych" prawnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 29.03.02, 20:56 To jest oczywista nieprawda. Polacy popieraja Litwinow. Litwini sa naszymi bracmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Czy Polacy to swinie ? Za takich maja Was Zydzi .. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 00:26 Nie jestem żydem. Nie wiem, czy Polacy to świnie. Wiem natomiast, że to brudasy, złodzieje i kłamcy. Na dodatek durnie, co jasno pokazuje to forum. Oczywiście od każdej reguły są wyjątki. Ale fakt jest faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Czy Polacy to swinie ? Jonek IP: *.local 01.04.02, 00:41 Jonek a ty kim jestes? Przesadzasz i umyslnie ublizasz! Mylisz sie w tym twoim stwierdzeniu. Ja znam Polakow czystych,madrych i wyksztalconych, przede wszystkim uczciwych! Szkoda,ze ty w takich kregach sie obracasz. A co do dyskusji to wnerwia mnie.I nie wydaje mi sie to prawdziwe. Nie bede tu czasu tracic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Jonek do Teresy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 17:39 Gość portalu: Teresa napisał(a): > Jonek a ty kim jestes? Jestem typowym przedstawicielem naszego Narodu. >Przesadzasz i umyslnie ublizasz! Mylisz sie w tym twoim > stwierdzeniu. To przesadzam, mylę się czy ubliżam? Przesadzam niewątpliwie, ubliżam tylko troszeczkę i niestety się nie mylę. >Ja znam Polakow czystych,madrych i wyksztalconych, przede > wszystkim uczciwych! Ja też znam - kilku. Reszta to... lepiej nie mówić. > Szkoda,ze ty w takich kregach sie obracasz. Mi jeszcze bardziej szkoda. A kręgi, w których się obracam, nie są jeszcze takie najgorsze. Owszem, kradną co popadnie, ale przynajmniej nie mordują zbyt często. Jak byłem w pięknej stolicy i odwiedziłem znajomych, mieszkających w bloku to dopiero byłem pod wrażeniem. Na parterze kraty, na piętrze kraty i jeszcze w wejściu do każdego korytarza tez krata. Obraz ufności i spokoju. Ciekawe, przed czym oni się tak zabezpieczają - przecież nie przed naszymi pobożnymi wspólobywatelami? > A co do dyskusji to wnerwia mnie. Mnie również - stąd moja reakcja. >I nie wydaje mi sie to prawdziwe. Nie bede tu > czasu tracic. He, he. Już straciłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Do Jonka IP: *.local 01.04.02, 17:49 To moj czas, a nie twoj. Widac malo wiesz jeszcze. Bo na zachodzie tez maja zakratowane okna i alarmy do tego. No i czego tak sie boja? Widzisz tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Do Teresy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 11:24 Gość portalu: Teresa napisał(a): > To moj czas, a nie twoj. To po co pieprzysz o stracie czasu? >Widac malo wiesz jeszcze. Tak, mądrości ty moja. Mało wiem. Przyznaję się ze wstydem. >Bo na zachodzie tez maja > zakratowane okna i alarmy do tego. Czy ten zachód to jakieś konkretne miejsce? Czy na całym zachodzie - czy tylko Dzikim Zachodzie? A w ogóle, to co mnie obchodzi zachód? Dyskutujemy o tym, czy Polacy to świnie, czy tylko kłamcy, złodzieje i brudasy. >No i czego tak sie boja? Widzisz tego samego Czyli Polaków? Bardzo słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Czy Polacy to swinie ? Do wszystkich. IP: *.local 01.04.02, 00:45 Ja NIC nie mam przeciw Zydom. I jakis glupi wywiad czy komentarz tego nie zmieni.Przestancie w koncu,bo jestescie zalosni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisarz Re: Czy Polacy to swinie ? Do wszystkich. IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 01.04.02, 03:43 Czy nie jest rzecza ciekawa, ze wszystkie te plugawe wypowiedzi na tematy zydowskie wypowiadane sa na lamach forum gazety, ktora jest w mysl wypowiedzi tych "panow" w rekach zydowskich. To musi byc jakas nowa forma masochizmu lub nowego matactwa masonerii zydowskiej , zeby zidentyfikowac " kwiat" (?) nowych faszystow, przepraszam patriotow. No " ale do przodu"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Czy Araby to rozjuszone swinie? IP: *.local 01.04.02, 18:52 Ty jestes arabska swinia piszaca po polsku! I prowadzisz tu kampanie antyzydowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Czy LITWIN to swinia ? Za takiego maja.go IP: *.local 01.04.02, 19:41 LITWIN ty swinio niedomyta. Za litwina sie podajesz a jestes arabska szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wynocha Re: LITWIN to swinia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local 02.04.02, 11:53 Litwin wynies sie do swego kraju i tam szerz obrzydliwa propagande. Arabski poslugaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: LITWIN to swinia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 03.04.02, 04:17 "Lokal" bedzie musial przejsc przez obooz reedukacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AU Polacy nie swinie i swoj jezyk maja... IP: *.dialup.optusnet.com.au 02.04.02, 17:55 Gość portalu: Litwin napisał(a): > Przeczytajcie wywiad z Artem Spiegelmanem . www.maus.com > .pl/main.html "Polak ci wszystko wybaczy,bo Polak moj mily to ja"... Odpowiedz Link Zgłoś