lolla1 Re: Obrzydliwy "Wkrętek" 12.10.04, 18:50 Za szyko mi sie wysłalo. Widział ktoś z was ta obrzydliwą reklamę chyba leku na grzybicę stóp??? Ja niestety miałam okazję zobaczyc ja w sobotę i niedzielę w porze obiadowej. Kooooszmar!!! Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Obrzydliwy "Wkrętek" 28.10.04, 21:48 a może chodzi o to aby tak wygladala? reklama nie musi byc piekna. musi byc skuteczna. Odpowiedz Link
chrisb004 Re: Obrzydliwy "Wkrętek" 15.11.04, 10:28 Taaaaak i ta reklama skutecznie odstrasza - zarówno od siebie samej jak i od produktu. Ci znajomi ktorzy ja w ogole obejrzeli, nie chca jej sobie przypominac, zaden nie kojarzy nazwy leku, zaden nie pytal o to lekarza. Odpowiedz Link
tompia Re: Obrzydliwy "Wkrętek" 17.11.04, 21:27 a grzyb pod paznokciami jest smaczny?? Esteci sie znaleźli mojave napisała: > po prostu niesmaczna Odpowiedz Link
tompia Re: Obrzydliwy "Wkrętek" 17.11.04, 21:26 Baranie jeden. To jest lek na recetpe więc nie może być reklamowany wprost. Poza tym jakbyś miał grzyba za paznokciami to byś inaczej spiewał pozdro Skrętek Odpowiedz Link
vinca Re: Obrzydliwy "Wkrętek" 05.12.04, 20:21 Ohydna, paskudna, obrzydliwa, wstrętna, powodująca dreszcze i odruchy wymiotne. Najbardziej obrzydliwa reklama jaką w życiu widziałam. Odpowiedz Link