Dodaj do ulubionych

Zdrajca i sprzedawczyk nie żyje.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 17:19
Ja nie powiem cześć jego pamięci,powiem natomiast,że zdrajca trafi w końcu
przed oblicze prawdziwego sądu,sądu nie uzależnionego od nacisków
politycznych,opcji i układów.Tam jego "zasługi" zostaną ocenione i jako,że
wyrok może być tylko jeden to w tym przypadku mu współczuję.
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Niemożliwe 11.02.04, 17:28
      Jeszcze w grudniu był w świetnej formie. Wyszedł przed dom, przywitać się z
      beneficjentami PRLu. I tak nagle go zmogło.
      • Gość: Egzekutor. Re: Niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:42
        A ty "polski" hamerykaninie masz jeszcze czelność w Polsce smrodzić?.Nie marnuj
        czasu i ucz się nowej ojczystej mowy.Ciekawy jestem co zrobiłeś,że też
        musiałeś sp...lać z Ojczyzny.Jedno jest w tym pocieszające,że też nie będziesz
        mógł już wrócić.
        • douglasmclloyd [...] 11.02.04, 19:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: miki Re: Niemożliwe IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.04, 20:26
            Bohater odszedl.Zdrajcy,agenci sowieccy nie maja odwagi stanac przed sadami za
            morderstwa jakich sie dopuscili na Polakach.Maja dosc zdrowia i sily aby
            udzielac wywiadow.Sa chorzy wtedy kiedy trzeba wyjasnic przed sadami swoje
            postepowanie.Jak mowil Ochab"jedyna ojczyzna prawdziwego komunisty jest zwiazek
            radziecki"Oni pozostali wierni slowom swego przywodcy.
    • Gość: t1s Re: Zdrajca i sprzedawczyk nie żyje. IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 20:34
      Po tym poście można wnioskować, że tym prawdziwym sądem jest sąd Twój. Nie mam
      powodów nie wierzyć Ci, że jesteś wolny od nacisków politycznych. Sprawdź tylko
      czy coś nie naciska Tobie na mózg.
      • Gość: Al Re: Kto atakuje śp. Kuklińskiego? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 20:45
        Proste! Byli pezeperowcy i ich niedorobione, niedouczone dzieci.
        Boli ich , że całe to czerwone towarzystwo wyprowadził w pole sam jeden.:)))))
      • Gość: miki Re: Zdrajca i sprzedawczyk nie żyje. IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.04, 23:45
        Sprawdz lepiej swoje miejsce gdzie inni maja mozgi.Pisze o sadach w
        Gdansku,Warszawie,Katowicach i jeszcze paru innych miejscach.
        • Gość: t1s Re: Zdrajca i sprzedawczyk nie żyje. IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 23:52
          Gość portalu: miki napisał(a):

> Sprawdz lepiej swoje miejsce gdzie inni maja mozgi.

Obiecuję to zrobić, ale dopiero po tym jak Ty sprawdzisz jeszcze raz do czyjej
          wypowiedzi odnosił się mój post.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka