wylogowany.pielegniarz 13.01.11, 14:51 Już podobno zaczęli zbierać podpisy. Jak się nie umie wygrać wyborów, to pozostaje robienie smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: PiS chce postawić Tuska przed Trybunałem Stan 13.01.11, 14:54 To ma byc rewanż za postawienie Ziobry przed TS. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS chce postawić Tuska przed Trybunałem Stan 13.01.11, 14:54 Ile już różnych rzeczy PiS chciał, chce i będzie chciał??? ... na wołowej skórze nie spisze.... PiS ciągle tylko chce! ... i chce... i chce... i chce! Odpowiedz Link Zgłoś
prynsztarn Mogą mu ewentualnie zrobić ziobro 13.01.11, 14:54 i to jak Premier będzie miał ochotę na pieszczoty. NIe to żebym popierał Tuska gdyż uważam go wyłącznie za wybór mniejszego zła niż kaczyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
headh-unter Re: PiS chce postawić Tuska przed Trybunałem Stan 13.01.11, 14:55 smród robi ten, który się sfajdał w sprawie smoleńskiej **** Prawdziwe logo PO Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Ale przyznasz że totalnym kuriozum jest projekt 13.01.11, 15:07 uchwały Sejmu zaproponowany przez PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: PiS chce postawić Tuska przed Trybunałem Stan 13.01.11, 15:11 headh-unter napisał: > smród robi ten, który się sfajdał w sprawie smoleńskiej > Taki jeden z Zuliborza tak wygladal Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on powinni wnioskować o rozstrzelanie 13.01.11, 14:57 jak szaleć, to szaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong PiS ciągle czegoś chce, a najbardziej chce.... 13.01.11, 14:58 PiS ciągle czegoś chce, a najbardziej chce dorwać się ponownie do koryta. Tak trudno jest bez niego żyć. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś