Dodaj do ulubionych

Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w sprawi

16.01.11, 00:35
Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w sprawie raportu MAK i jakie punkty chce zaskarzyc? W Bantustanie bedzie bronil pijanego Blasika?
www.tvn24.pl/0,1689592,0,1,nikt-nie-nakaze-mak_owi-napisac-raportu-od-nowa,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • hordol Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 01:12
      www.polskatimes.pl/raporty/aferahazardowa/171936,tusk-jest-dotkniety-przez-boga-wielkim-geniuszem,id,t.html
      ty nedzny pisi robaku sie o to nie martw.
      Pan Premier wiec co mówi
      • marta.von.zpalacu Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:48
        hordol napisała:

> www.polskatimes.pl/raporty/aferahazardowa/171936,tusk-jest-dotkniety-przez-boga-wielkim-geniuszem,id,t.html
        > ty nedzny pisi robaku sie o to nie martw.
        > Pan Premier wiec co mówi

Myslisz, ze trzeba byc pisdakiem, aby "osmielic" sie na krytyke premiera?
    • snajper55 U Jana Pawła II? 16.01.11, 01:14
      Niech sprawi cud i zmieni raport, zmieni dowody, wyniki badań, nagrania w czarnych skrzynkach.

S.
      • marouder.eu Przeczytaj Snajper zalinkowany prze Aaaki.. 16.01.11, 01:20
        ..wywiad a przekonasz sie, ze Tusk nie potrzebuje posrednika w kontaktach z sila wyzsza!
    • warka_strong Jakbyś nie wiedziała to w ICAO 16.01.11, 01:16
      I nie "reklamować", ale zwrócić się z wnioskiem o weryfikację i arbitraż.
      • snajper55 Re: Jakbyś nie wiedziała to w ICAO 16.01.11, 02:20
        warka_strong napisał:

> I nie "reklamować", ale zwrócić się z wnioskiem o weryfikację i arbitraż.

Tylko pytanie, na jakiej zasadzie.

Wyobraźmy sobie taką sytuację:

Puszczam zdalnie sterowany samolot, który rozbija się na polu sąsiada. Umawiamy się, że do rozpatrywania tego wypadku będziemy się stosować do konwencji chicagowskiej (a czemu nie? Wolno nam). Sąsiad, jako właściciel miejsca gdzie się samolot rozbił sporządza raport, który mi się nie podoba. Czy ICAO rozpatrzy moją prośbę o weryfikację raportu i arbitraż?

Przypominam: Do zadań ICAO należy nadzór nad przestrzeganiem przez kraje członkowskie międzynarodowych norm i przepisów regulujących cywilny ruch lotniczy.

S.
    • martusia_krolowa_wolski A co za różnica? To przecież pic na wodę żeby 16.01.11, 02:31
      miecc argument na kaczora i moherów.
    • haen2010 Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 02:33
      On to teraz może reklamować makaron aldente w swoim spaghetti. Od razu pisałem, że znany bajerant nie wyleczył się z nałogu.

• martusia_krolowa_wolski Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 02:59
        haen2010 napisał:

> On to teraz może reklamować makaron aldente w swoim spaghetti. Od razu pisałem,
        > że znany bajerant nie wyleczył się z nałogu.

Bredzisz Haenj, jak zwykle ostatnio. Obojętnie coby zrobil byłoby to samo:

galopujacymajor.wordpress.com/2011/01/14/umiedzynarodowienie-sledztwa/

• haen2010 Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 03:38
          Piszę o glupawych obietnicach Tuska i Grasia, że bedą odkręcać rosyjski raport. Dzisiaj Putin zatrzasnął okno. Nawiasem mówiąc, dlaczego to partnerem Putina do rozmów był Miller, a nie Tusk na czele komisji państwowej? Masz coś na wyjaśnienie tej dysproporcji?
          • alistair-p Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 05:08
            Ostatnio chyba słyszysz jakieś dziwne głosy,a może Tusk dzwoni do ciebie osobiście i mówi coś innego niż publicznie?
            • haen2010 Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 07:37
              Na mózgownice podlegajace tyle lat praniu przez speców od public relations żadna ścierka nie pomoże. Przesyłam wyrazy współczucia, to pospolita ułomność.
              • martusia_krolowa_wolski Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 11:33
                haen2010 napisał:

> Przesyłam wyrazy współczucia, to pospolita ułomność.

Epitety, pomówienia! jak i PiSich Nie potrafisz wyartykułować swego zdania,
                bez obrzucenia adwersarza epitetami.
                Spróbuj przynajmniej dyskutowac bez tego. Może Ci się uda.
          • martusia_krolowa_wolski Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 11:29
            haen2010 napisał:

> Piszę o glupawych obietnicach Tuska i Grasia, że bedą odkręcać rosyjski raport.

To nie obietnice Haenie, to fakty. Odkręcaja.
            Robisz z siebie głupka zatracając miejętność oceny faktów,
            ( a może celowo robisz propagande w stylu Kempy?)

> Dzisiaj Putin zatrzasnął okno. Nawiasem mówiąc, dlaczego to partnerem Putina d
            > o rozmów był Miller, a nie Tusk na czele komisji państwowej? Masz coś na wyjaśn
            > ienie tej dysproporcji?

Tusk to okno otwiera.
            Putin i Miller są przewodniczącymi Komisji do spraw "Smoleńska" ,
            Tusk jest na urlopie.
            • haen2010 Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 11:45
              Nie lubię zbytnio się rozpisywać. Tusk rozegrał Smoleńsk fatalnie, zakiwał się u wszystkich, Polska podzielona, ludzie kompletnie zdezorientowani.

Przede wszystkim wykiwał kilkakrotnie Rosjan. Teraz przyszedł czas odwetu. Jezeli słuchałaś Ławrowa, to oni będą politykować z Bronkiem, Tusk jest dla nich finshed.

Dopadli go wszyscy, narodowcy, rusofoby, klechy, całe polskie tałatajstwo. I Rosjanie. I normalnie, logicznie myślący ludzie, których wystawił do wiatru. Nawet mu nie współczuję, bo rzetelnie swoim cwaniactwem na to zapracował.
              • martusia_krolowa_wolski Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:06
                haen2010 napisał:

> Nie lubię zbytnio się rozpisywać. Tusk rozegrał Smoleńsk fatalnie, zakiwał się
                > u wszystkich, Polska podzielona, ludzie kompletnie zdezorientowani.
                >
                > Przede wszystkim wykiwał kilkakrotnie Rosjan. Teraz przyszedł czas odwetu. Jeze
                > li słuchałaś Ławrowa, to oni będą politykować z Bronkiem, Tusk jest dla nich fi
                > nshed.
                >
                > Dopadli go wszyscy, narodowcy, rusofoby, klechy, całe polskie tałatajstwo. I Ro
                > sjanie. I normalnie, logicznie myślący ludzie, których wystawił do wiatru. Nawe
                > t mu nie współczuję, bo rzetelnie swoim cwaniactwem na to zapracował.

Jeszcze może jedno drogi Haenie.
                NiePISowy komentator który twierdzi że 2 a 2 nie jest cztery napisze ile wedlug
                niego jest 2 a 2. Rozumiem że nie chcesz się rozpisywać ale przynajmniej w 2 słowach powinieneś po tak druzgocącej ytyce poinformować nas CO POWINEN ZROBIC TUSK.

Jeżeli uważasz że powinien zwalić wszystko na pijanych bądź naćpanych Kaczyńskich, to zobacz sobie reakcję narodowców, rusofobów, klechów, całego polskiego tałatajstwa, na informację ze Błasik był nawalony.

Moim zdaniem jedynym błędem Tuska by zbyt nerwowa reakcja (a może tylko media taką ja rozpowszechniły,) na pierwszą wersje Raportu przekazaną polskiej stronie, miesiąc czy wieć temu.
                Nawiasem mówiąc należałeś wtedy do tych komentatorów którzy wołali(cyt. z pamięci):
                "Tusk dał się ograć bo Rosjanie nie nie są zobligowani terminem i mogą teraz latami zwlekac z zakończeniem prac Komicji"
                • wariant_b Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:22
                  martusia_krolowa_wolski napisał:

> NiePISowy komentator który twierdzi że 2 a 2 nie jest cztery napisze ile wedlug
                  > niego jest 2 a 2.

Może napisze.
                  PiSowy zapyta, w czyim interesie stoi, by bezpodstawnie upierać się przy
                  oczywistym kłamstwie , że 2 a 2 jest 4. Ale ile powinno być nie poda.
                • haen2010 Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:24
                  A to napisałem. W wątku o durakach.
                  • martusia_krolowa_wolski Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:30
                    haen2010 napisał:

> A to napisałem. W wątku o durakach.

Przykro mi ale nie Twoich wewnętrzno-partyjnych wątków.

Mógłbyś streścić w 2 zdaniach?.
                • marta.von.zpalacu Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:29
                  > Moim zdaniem jedynym błędem Tuska by zbyt nerwowa reakcja

Nie pierwszy raz z reszta.
                  • martusia_krolowa_wolski Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:35
                    marta.von.zpalacu napisał:

> > Moim zdaniem jedynym błędem Tuska by zbyt nerwowa reakcja
                    >
                    > Nie pierwszy raz z reszta.

Może i nie pierwszy, ale ja go rozumiem, i powiem szczerze podziwiam z opanowanie.

Przecież PiS płaci najlepszym fachowcom kupę kasy za to by wytrącali Tusk z równowagi
                    Widzisz jak kazali tu na forum wyć swoim ze Tusk wrócił na urlop, pokazując jak głęboko
                    ma Kaczynskiego? Myślał że spusci na Tuska psy i suki zeby go obszczekiwały i obsikiwały, a ten miał czelność pojechac do Włoch, a tu żadnego pomnika jeszcze nie ma?
                    • marta.von.zpalacu Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:42
                      > Może i nie pierwszy, ale ja go rozumiem, i powiem szczerze podziwiam z opanowa
                      > nie.

Moim zdaniem zachowal sie nie jak polityk z wyzszej polki, a jak polityk z Zoliborza. ;)
    • xulu Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 11:50
      marta.von.zpalacu napisał:

> Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w sprawie raportu MAK i jakie punkty
      > chce zaskarzyc? W Bantustanie bedzie bronil pijanego Blasika?
      > www.tvn24.pl/0,1689592,0,1,nikt-nie-nakaze-mak_owi-napisac-raportu-od-nowa,wiadomosc.html

Trzeba było oglądać konferencje a nie pieprzyc głupot na forum .
      • marta.von.zpalacu Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:24
        xulu napisał:

> marta.von.zpalacu napisał:
        >
        > > Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w sprawie raportu MAK i jakie p
        > unkty
        > > chce zaskarzyc? W Bantustanie bedzie bronil pijanego Blasika?
        > > www.tvn24.pl/0,1689592,0,1,nikt-nie-nakaze-mak_owi-napisac-raportu-od-nowa,wiadomosc.html
        >
        > Trzeba było oglądać konferencje a nie pieprzyc głupot na forum .

Tusk mial czas, aby milczec do czasu wynikow polskiej komisji.
        Wyniki polskiej komisji i tak nic nie zmienia i nikogo nie beda obchodzic. Tusk milczac zachowalby bezstronnosc, a tak wyszlo jak wyszlo. Warholstwo polskie i pokazanie, ze wszystko mamy w dupie. Polacy sa najmadrzejsi i najwazniejsi. Wszystko wiedza bez badania sprawy i bez dowodow na to, ze inni sie pomylili.
    • man_sapiens Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 11:51
      Ale co ma z tego "reklamowania" wyniknąć. Niechby Rosjanie dopisali do raportu, że wieża w Smoleńsku powinna była kategorycznie zabronić lądowania a tego nie zrobiła.
      Co to zmieni? Kaczyński dozna wniebowstąpienia? Jarosław "300zł" zostanie prezydentem USA?
      Pisiacka paranoja jest zresztą śmieszna w swojej niekonsekwencji. Kiedy polski oficer - pilot działając zgodnie z zasadami profesjonalizmu odmawia lotu do Gruzji, domagają się skazania go na więzienie i degradacji. Po katastrofie ciągle pyszczą, że to rząd RP spowodował katastrofę. Kiedy rosyjska komisja stwierdza tak jak chcieli, że to Polacy i tylko Polacy doprowadzili do katastrofy (a przecież rosyjska komisja nie będzie dochodziła podziałów kompetencji a więc i winy polskich instytucji) to wydzierają się, że to nieprawda, że to "ruscy" są winni.
      Polecam pisiakom co rano zimny prysznic. Podobno leczy nerwy.
      • martusia_krolowa_wolski Re: Jestem ciekaw u kogo Tusk chce reklamowac w s 16.01.11, 12:10
        man_sapiens napisał:

> Ale co ma z tego "reklamowania" wyniknąć. Niechby Rosjanie dopisali do raportu,
        > że wieża w Smoleńsku powinna była kategorycznie zabronić lądowania a tego nie
        > zrobiła.
        > Co to zmieni? Kaczyński dozna wniebowstąpienia? Jarosław "300zł" zostanie prezy
        > dentem USA?

To ze Kaczyński mówiąc "Tusk nawet nie próbował nic rpbićł..." będzie kłamał i wszyscy będa to widziec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka