ex.mila 21.05.11, 22:01 www.youtube.com/watch?v=T39mgPUEKBc&feature=player_embedded wiem, że był taki wątek ale nie mogę go znaleźć..przepraszam.. po raz pierwszy to obejrzałam przed chwilą i osłupiałam. osłupiałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeed4 Ja też. 21.05.11, 22:15 Normalnie jestem w szoku :-O www.youtube.com/watch?v=-z7_Kglqw0I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jeszcze lepiej - osłupiałem. 21.05.11, 22:22 slask.naszemiasto.pl/tag/chelmecki-narkotyki.html Osłupiałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ja też. 21.05.11, 22:28 A teraz wytęż wzrok i znajdź jeden szczegół różniący te dwa obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ja też. 21.05.11, 22:35 No faktycznie - to dziewczę nie było podejrzewane o posiadanie narkotyków, tak jak ten młody narybek PO. Przeoczyłem, biję się w piersi - przepraszam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ja też. 21.05.11, 22:38 Na oczy ci padło, więc pomogę. Otóż szanowny pan "ja pi3rdolę, nie wiem" został wypierniczony z partii i dalszej kariery politycznej raczej nie zrobi. Zaś przed dukającym komunały towarzystwem droga kariery politycznej stoi otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ja też. 21.05.11, 22:48 Nie przesadzajmy, ta panienka jeszcze się wyrobi - ma sporo czasu, żeby osiągnąć w partii ten sam szczebel kariery, co dukający komunały młody kandydat - ćpun z PO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ja też. 21.05.11, 22:56 Być może nie obejdzie się bez wspomagania :/ PS Skoro ćpun z PO to może być idiotka z PiS? Chociaż idioci to zdaje się norma, w przeciwieństwie do narkomanów, którzy w partiach stanowią wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ja też. 21.05.11, 23:03 Sprostowanie - ćpun i idiota, kandydat na radnego z PO. Ta dziewuszka zaś, to tylko członkini stowarzyszenia młodych PiS - nic więcej, a teraz, drogi chateu, włącz na full moc swojego umysłu i postaraj zrozumieć różnicę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ja też. 21.05.11, 23:14 A pamiętasz jeszcze? Jeśli pamięć masz w takim stanie jak wzrok, to może być z tym kiepsko :-> Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 No i co tam, drogi chateau. 21.05.11, 22:55 Czy wytężyłeś już swój sokoli wzrok i zauważyłeś czym się różni owa panienka od tego młodego dżentelmena, czy dalej masz z tym problemy, co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: No i co tam, drogi chateau. 21.05.11, 23:00 Faktycznie masz problemy ze wzrokiem, chyba, że to trudność w rozumieniu prostego tekstu. Prosiłem o porównanie dwóch obrazków i dałem podpowiedź. Jeśli chcesz wiedzieć czym różni się panienka od dżentelmena to na początek polecam "Tylko dla chłopców." Ramota straszna, ale podstawowe informacje znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: No i co tam, drogi chateau. 21.05.11, 23:05 To teraz zamiast polecać swoje ulubione lekturki zajmij się ładnie tym, co indeed polecił wyżej - ok, my dear chateau? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Miro Zbycho Chlebek Grzechu 21.05.11, 23:05 chateau napisał: > Na oczy ci padło, więc pomogę. > > Otóż szanowny pan "ja pi3rdolę, nie wiem" został wypierniczony z partii i dalsz > ej kariery politycznej raczej nie zrobi. > > Zaś przed dukającym komunały towarzystwem droga kariery politycznej stoi otwore > m. > Nie przesadzałbym z tym brakiem zamknięcia drogi do kariery w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Miro Zbycho Chlebek Grzechu 21.05.11, 23:08 Ten młody dżentelmen po prostu jest jeszcze mało doświadczony ; poczeka kilka lat, dojrzeje i wróci - spokojnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Miro Zbycho Chlebek Grzechu 21.05.11, 23:14 indeed4 napisał: > Ten młody dżentelmen po prostu jest jeszcze mało doświadczony ; poczeka kilka l > at, dojrzeje i wróci - spokojnie :-) Nauczy się kiedyś kombinować... :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Miro Zbycho Chlebek Grzechu 21.05.11, 23:15 Ma czas - zeby takiego kretyna wystawiać na radnego, o Chryste :-D Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Nasza przyszła elita polityczna 21.05.11, 22:21 To już chyba lepszy by był ten koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Nasza przyszła elita polityczna 21.05.11, 22:40 Cóż, jak zauważyła exmila, rosną nam elity - oj rosną ; tak rosną, że włos się na głowie jeży ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Nasza przyszła elita polityczna 21.05.11, 22:32 Konserwatywna,katolska świta,szkoła PiSu i Rydzyka. Zdolni ja PanPrezes. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Nasza przyszła elita polityczna 21.05.11, 22:38 www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY // Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Nasza przyszła elita polityczna 21.05.11, 23:16 umpior napisał: > www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY // Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachium Nie ma to jak PO-sel PO-llszewii Wegrzyn 21.05.11, 22:55 o lesbijkach; "Murzyn" zroblil swoje w komisji hazardowej, ale obrazil heterofobiczne lobby. Pewnie kariery nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nasza przyszła elita polityczna 21.05.11, 23:12 FRYCZ Modrzewski:Takie będą Rzeczypospolite,jakie ich młodzieży chowanie!/ I prześladowanie przez policję polityczną? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Jakby z tego forum kilka nicków wziąć, 21.05.11, 23:17 byłoby to samo. Żadna elita. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Marzysz o wstąpieniu do młodzieżówki PO? 21.05.11, 23:52 Marne szanse - górna granica wieku to 29 lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Siostra Oksany 22.05.11, 06:47 www.youtube.com/watch?v=teMIf6fIIzo Odpowiedz Link Zgłoś