Dodaj do ulubionych

Blumsztaj 2 lata temu

12.11.11, 07:37
rozpętał histerię.
Do tego czasu na marsze narodowców przychodziło kilkuset osobników. Blokowało ich kilkudziesięciu lewaków.
Awantur praktycznie nie było. Policja miała niewiele roboty. Miasto funkcjonowało normalnie.
Teraz, po reklamie jakąś funduje Agora SA po obu stronach gromadzi się dobre kilka tysięcy ludzi. Awantury wybuchają w całym mieście. Praktycznie każdy jest zagrożony agresją jeśli nie ze strony uczestników blokady to policji.
Dodatkowo awantury sprowokowane przez Agora SA są pretekstem dla rządzących by ograniczyć swobodę manifestowania.
Czy Blumsztajn nie rozumie że przyjdą takie czasy że rządzić będą prawicowcy i wtedy ograniczenie to uderzy w jego pupilków z pod znaku tęczy?

Obserwuj wątek
    • kontestatorbg Re: Blumsztaj 2 lata temu 12.11.11, 07:51
      I dlatego cytujac klasyka

Blumsztajn ma krew na rekach i dwa samochody TVNu na dokaldkę
    • marouder.org Lgarstwo! 12.11.11, 07:55
      Miales niedaleko ze swojego Otwocka, by stwierdzic, ze lewizny na jej rozowym wiecyku bylo moze ze 200 sztuk, podczas, gdy na Marsz Niepodleglosci przszlo lub przyjechalo ok. 30 tys. ludzi.
      • wkkr marudny 12.11.11, 08:35
        ja dobrze wiem jak to wyglądało 2 lata temu.
        Co do wczorajszych wypadków to mogę się mylić w szacunkach.
        Jednak dla mojej wypowiedzi nie ma to znaczenia.
      • venus99 Re: Lgarstwo! 12.11.11, 09:02
        300 tysięcy,300 tysięcy!!!!!!!!!!!!!!!!
      • cwiercinteligentzpis 30 000 Wszechpolaków dostyało wpierdol 12.11.11, 09:04
        od 300 lewaków?
        Hue! he@.
        Wszystko od tego zamawiania po 5 piw.

marouder.org napisał:

> Miales niedaleko ze swojego Otwocka, by stwierdzic, ze lewizny na jej rozowym w
        > iecyku bylo moze ze 200 sztuk, podczas, gdy na Marsz Niepodleglosci przszlo lub
        > przyjechalo ok. 30 tys. ludzi.
        • wkkr Nawet nie doszlo do walnej bitwy 12.11.11, 10:03
          to co tyło to jakieś niepoważne harce były.
          ==============================
          A powaznie mówiąć to należy pochwalić Policję. Po za wyjątkami (bicie zatrzymanego po jądrach, kopanie w twarz i gazowanie przypadkowego przechodnia) Policja bardzo sprawnie sobie poradziła z awanturnikami.
    • mariner4 Żyd jest dobry na wszytkie polskie kompleksy 12.11.11, 09:01
      żałosny człowieczku.
      Nigdy jeden człowiek nie tworzył historii, ale to prawda zbyt mądra dla Ciebie. Więc inaczej Blumsztajn nie mógł czegoś takiego zorganizować. To zrobili Twoi kumple opętani nienawiścią do wszystkiego, czego nie możecie swoimi móżdżkami ogarnąć. I z lewa, i z prawa.
      M.
      • yost3 Słyszysz Blumsztajn, myślisz Żyd? 12.11.11, 09:39
        Co ci winni Żydzi, przygłupie?
      • wkkr Chyba cię pogieło marynarzu 12.11.11, 10:01
        A co mnie pochodzenie Blumsztajna obchodzi!?
        Nawet jeśli w prostej linii pochodził by od Mieszka I to i tak za histerię bym go krytykował!
        PS
        A po za tm to ja jestem syjonista!
        W mordę dam każdemu kto złe słowo powie na Izrael i naród wybrany!
        Zrozumiałeś marynarzu!?
      • marouder.org Mateo, a czy ty rozpatrywales w swoim umysle.. 12.11.11, 10:03
        ..prawdopodobienstwo pocalowania w doope pana Blumsztajna?
      • wkkr marynarzu 12.11.11, 10:07
        Ja doskonale pamiętam to co wyprawiał 2 i rok temu pan Blumsztajn.
        Stary histeryk wzywał do blokowania legalnej manifestacji w imię zwalczania domniemanego faszyzmu. Przed jego histerycznymi apelami pies z kulawą nogą nie interesował się marszami narodowców. Przychodziło góra kilkaset osób no i kilkudziesięciu lewaków. Teraz mamy regularne burdy w całym mieście! Narodowcy powinni Blumsztajnowi za reklamę zapłacić!
        • marouder.org To Mateo, od nas, z Aquanetu!/nt 12.11.11, 10:13
          • wkkr jesteś pewnien? 12.11.11, 10:16

po co marynarz miałby pacynkować?
            • marouder.org Wiem, ze on, a po co, sam tego starszego w koncu.. 12.11.11, 10:27
              ..czlowieka zapytaj!
              Mnie to bawi, kiedy widze tu czasem starych znajomych w radykalniejszych wersjach:)
    • globalny.podzegacz.wojenny Re: Blumsztaj 2 lata temu 12.11.11, 10:22
      Nauki z WTC nie poszły w las i znalazły pojętych naśladowców. Terror. terroryzm światowy, terror, Bush to wam powiedział. Musimy prowadzić światową wojnę z terroryzmem.
      • l_zaraza_l Re: Blumsztaj 2 lata temu 12.11.11, 10:40
        globalny.podzegacz.wojenny napisał:

> Nauki z WTC nie poszły w las i znalazły pojętych naśladowców. Terror. terroryzm
        > światowy, terror, Bush to wam powiedział. Musimy prowadzić światową wojnę z te
        > rroryzmem.

Bardzo się mylisz. Wojnę z terroryzmem "wynaleźli" ci sami, co walkę z komunizmem czy wyprawy krzyżowe.
    • wylogowany.pielegniarz Blumsztajn i GW odnieśli sukces 12.11.11, 15:27
      Udało im się pokazać, jakie to straszne rzeczy dzieją się na Marszu Niepodległości.
      Pytanie tylko czy takie zwycięstwo jest warte tego, co się działo.
      To pytanie raczej do tych, którym ideologia nie przysłania wszystkiego.
      • joannabarska Z ojca na syna... 12.11.11, 15:53
        Ojcowie organizowali marsze przeciw komunie.Ich synowie też muszą się wyszumiec i maszeruja przeciw obecnej rzeczywistosci. Dla wielu z nich jest teraz neokomuna. No,gdyby rządzil Kaczynski...Ale wtedy przeciwko komu bylyby wygłupy?

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka