Dodaj do ulubionych

Słuchając Durczoka

12.11.11, 20:04
w audycji FpF - sposób prowadzenia, łamanie rozmówcom toku myślowego, nachalne narzucanie treści wniosków według własnego upodobania skłania do odczucia, że czasem robi się smutno, że bandziory spaliły im tylko samochody dwa. Chętnie bym tę tzw. "dziennikarską" bandę widział w mamrze razem z bandziorami z ulic. Sytuacja która zaistniała w dużej mierze jest ich dziełem - oni bowiem od dawna nie informują - oni judzą.
Obserwuj wątek
    • wyksztalciuch Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 20:12
      Ten sam Durczok i jego koledzy/kolezanki , nakręcał atmosfere przed 11 listopada. Codziennie wrzucali coraz bardziej groźnie brzmiące zapowiedzi, co to się będzie działo... Pokazywali mapoki gdzie "moze dojść do zamieszek i starć".
      Hieny z tego zyją i tyle.
      Dlaczego nie pokazywali niczego poza tymi łobuzami?? Przecież tysiące osób szło spokojnie i nic się nie działo!
      • baabeczka Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 20:37
        Sluchajac Durczoka tez mi to judzenie bez przerwy brzeczalo w uszach, przed swietem ciagle dopytywanie,jak bedzie, zapraszanie odpowiednich do mieszania gosci itd...a teraz maja pretensje,
        media sa straszne,
        byle mieli zajecie te dziennikarzyny, brakowalo mi tylko lamki swiecacej prosto w twarz,
        a to dopiero poczatek, inne Olejnikowe i Wernery czekaja
        kurcze
    • etta2 Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 20:47
      Czy was pogięło???? Przełączcie się na RM i tam będzie "pełny i obiektywny przekaz". Ludziska! MYŚLEĆ SAMODZIELNIE, to nie boli. Przecież nie dziennikarze wywołali burdy, tylko chuliganeria inspirowana przez POLITYKÓW, którzy dostali kopa w doopsko i wyrażają swój absmak z tego powodu, na dodatek spraszając niemieckich bandziorów.
      • kzet69 Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 20:57
        Durczok całkiem niespodziewanie atakował Millera, jakby to Policja była winna zadhymom na Pl. Konstytucji a nie kibole, jak nie lubię Millera, to na tle pieniącego się Durczoka wypadł całkiem pozytywnie...
      • kukipl Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 21:30
        etta2 napisała:
        Przecież nie dziennikarze wywołali burdy.
        --------------
        Jesteś tego pewna. Przypomnę ci jeden fakt, zima 2009/2010 temperatura -8 przez kilka dni z rzędu i w tvn w faktach słyszę że w Polsce mamy klęskę żywiołową. Wtedy się przeraziłem jak ta III RP pod rządami PO by funkcjonowała gdyby powróciły do Polski zimy sprzed kilkudziesięciu lat kiedy temperatury poniżej -20 były normą a przez większą część zimy (od grudnia do marca) leżał śnieg. Czy ten przykład to nie kibolstwo dziennikarskie?
      • venus99 Re: Słuchając Durczoka 13.11.11, 10:48
        jest faktem,że tvn24 zrobiła się szmatławą telewizją.widac,że dyszą z żądzy rozróby,sensacji.
        oni tylko tym zyją.potrafią przez cały dzień opowiadać banialuki o jakimś marginalnym wydarzeniu w Krowiej Wólce.są coraz bardziej chamscy i agresywni.
        tvn24 to telewizyjna odmiana Faktu.
    • zoil44elwer Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 20:52
      Nie tylko Durczok z TVN animował atmosferę.TVP Info informował telefonicznie A Zawiszę że marsz został zdelegalizowany.A Zawisza powiedział redachturce D Cholewickiej by przysłała kamery TVP 3 na trasę Marszu bo tą zdelegalizowaną manifestację eskortuje policja,jest spokój i policja nic nie wie o rozwiązaniu Marszu.
    • ajax333 Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 21:43
      Absolutnie się zgadzam.Durczok doprowadził mnie dzisiaj do furii.Tonem prokuratorskim z tym nie do zniesienia zaciągiem z pod budki z piwem sprawiał wrażenie naćpanego jak wczorajsi prawicowi "patrioci" ,bandzziory stadionowe,uwielbiani przez PiS i ich medialnych zwolenników.
      • kukipl Re: Słuchając Durczoka 12.11.11, 21:49
        nie naćpany tylko zdał sobie sprawę, że czas kibolstwa dziennikarskiego w wykonaniu tvn się kończy
      • zoil44elwer Re: Słuchając Durczoka 13.11.11, 04:26
        Aże mi wstyd za tego Durnioka ze Śląska.Warszawka go spsowała?
      • venus99 Re: Słuchając Durczoka 13.11.11, 11:02
        Durczok,Rymanowski nie są w stanie ukryć własnych przekonań poitycznych.tvn24 żegluje ostro w stronę narodowców i pisuarów.
    • zapijaczony_ryj Dla mnie Durczo jest skończony po tym jak kiedyś 13.11.11, 04:32
      powiedział, ze nareszcze mamy pensję minimalną i wcale nie jest ona taka niska, bo wynosi kilkaset złotych ( ile dokładnie to wtedy było nie pamiętam, ale na pewno minej niz on ma za jedno pokazanie się na wizji!)
      • zoil44elwer Re: Dla mnie Durczo jest skończony po tym jak kie 13.11.11, 06:08
        Zmienił się na gorsze gdy Śmiertka(Kostucha) podarowała mu życie.
        • kontestatorbg Re: Dla mnie Durczo jest skończony po tym jak kie 13.11.11, 08:09
          Ależ Durczok jest typowym przedstawicielem dziennikarstwa polskiego, którego typowy przedstawiciel ma o sobie mniemanie że zna sie na wszystkim wie wszystko najlepiej i swoje oświecone mysli musi narzucić głupiemu motłochowi
          • taziuta Re: Dla mnie Durczo jest skończony po tym jak kie 13.11.11, 08:17
            kontestatorbg napisał:

> Ależ Durczok jest typowym przedstawicielem dziennikarstwa polskiego, którego ty
            > powy przedstawiciel ma o sobie mniemanie że zna sie na wszystkim wie wszystko najlepiej
            > i swoje oświecone mysli musi narzucić głupiemu motłochowi

Ano lans i tylko lans, 'swojej osoby'. Tak samo jak Monisia, Pohanke i cała reszta naszej śmietanki dziennikarstwa tv. Jakoś dużo lepiej jest w radio, czemuś.
            • jacekm22 Re: Dla mnie Durczo jest skończony po tym jak kie 13.11.11, 08:54
              ..... jak Monisia, Pohanke i cała reszta naszej śmietanki dziennikarstwa tv.
              Z dziennikarzy TVN , ktorych da sie ogladac ostała sie tylko M.Łaszcz.
          • zoil44elwer Re: Dla mnie Durczo jest skończony po tym jak kie 13.11.11, 08:56
            kontestatorbg napisał:

> Ależ Durczok jest typowym przedstawicielem dziennikarstwa polskiego, którego ty
            > powy przedstawiciel ma o sobie mniemanie że zna sie na wszystkim wie wszystko n
            > ajlepiej i swoje oświecone mysli musi narzucić głupiemu motłochowi

Durczok to fachowiec od wszystkiego,tak jak ministrowie-fachowcy z rządu Tuska.Np Kosiniak-Kamysz,w poniedziałek był fachowcem od zdrowia a we wtorek od pracy.
          • venus99 Re: Dla mnie Durczo jest skończony po tym jak kie 13.11.11, 11:04
            jaka szkoda,ze to tylko dobre mniemanie o własnej osobie.profesjonalizm ścierwojadów na poziomie zerowym.
      • marouder_gov Pij piwo DiT! 13.11.11, 11:06
        Dobre i Tanie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka