eurofuturo 13.12.11, 21:14 obiecuje. Znow bedzie jak zawsze. jak zabawne sa te popisy prezesa. Staruszek juz calkiem rozum stracil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurofuturo prezes patriotycznie na Polske nie aspiruje 13.12.11, 21:16 tylko na obczyzne. Stara tradycja sprzedawczykow. Teraz to mu podswiadomie wyszlo, ten kompleks polaka. Jak wtedy gdy blagal Obame by sprawiedliwosc wprowadzil w Polsce. pATRIOTA TO CHYBA Z wOLI CZY TEZ Z zOLIBORZA. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re:a ja nie chcę być Chińczykiem!!!! 13.12.11, 21:26 o rety: - praca za miskę ryżu??? - jedno dziecko w rodzinie??? - jakość i solidność jak na autostradzie pod Strykowem??? Nie chcę być Chińczykiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fractale Re: Obiecywali Japonie, Irlandie. Teraz Chiny pre 13.12.11, 21:22 Aha. Egzekucje na stadionie? Komunistyczne przywództwo jednej partii? Eksterminacja kulturalna Kaszubów i Ślązaków? A zupełnie serio - trzeba być wariatem by w 30 rocznicę wprowadzenia stanu wojennego powoływać się na Chiny. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie krzyczcie na PrezesaPana... 13.12.11, 21:27 fractale napisał: > A zupełnie serio - trzeba być wariatem by w 30 rocznicę wprowadzenia stanu woje > nnego powoływać się na Chiny. Ten biedny człowieczek nigdzie przecież za granicą nie był: Chiny czy Czechy to dla niego równie odległe pojęcia. Dlatego plecie te głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
fractale Re: Nie krzyczcie na PrezesaPana... 13.12.11, 21:48 Krisku, może Kaczyński zasługuje już tylko na śmiech. Ale mnie to zdanie kur.e.wsko bulwersuje. A nie jestem zawodowym patriotą. Mam coraz mniej radykalne poglądy na PRL i komunizm nawet (bo np. biorąc pod uwagę komunizm w Chinach, jeśli przy Państwie Środka jesteśmy, to może warto by było cofnąć się aż do roku 1847? Chiński komunizm przyniósł najwięcej ofiar, ale nie wziął się znikąd). Gdybym jednak był patriotą i poszedł na ten Marsz, i usłyszał że w 30 rocznicę, że Polska to chore państwo i daleko jej do Chin, to bym chyba dał w zęby. W tym kraju trzeba mieć tupet by coś takiego powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Facet ma zdumiewającą łatwość wciskania głupot 13.12.11, 22:01 i - co jeszcze bardziej zadziwia - wciąż znajduje reflektantów na ten bajer Odpowiedz Link Zgłoś