rubeus 14.01.04, 19:12 która z reklam w 2003 r. była waszym zdaniem najbardziej udana ? Ja głosuję za reklamówką peugota ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: najlepsza reklama 2003 r. 15.01.04, 17:16 O tą ze słoniem Ci chodzi ? - popieram Podobała mi się też Tojoty... z teściową (chyba) Odpowiedz Link
rubeus Re: najlepsza reklama 2003 r. 16.01.04, 10:11 Tak o tę ze słoniem mi chodziło... Ta z teściową też zabawna była... Reklamówki piw zbyt często się zmieniały, więc nie mam jednej ulubionej... Odpowiedz Link
aska_o Re: najlepsza reklama 2003 r. 20.01.04, 05:32 Witajcie! Dla mnie najlepsze były polskie reklamy piw: 1Żubr (.."występuje w puszczy") 2Redds (... "ja mu oto takie") 3. Dębowe (za prostotę i głos lektora... ach ten głos...) Z zagranicznych: 1. słonik 2. Toyota z teściową 3. Lays w pociągu 4. Sony z ludźmi od efektów specjalnych Jak mi się coś przypomni to jeszcze zapodam Odpowiedz Link
rzulw Re: najlepsza reklama 2003 r. 21.01.04, 01:44 aska_o napisała: > Witajcie! > > Dla mnie najlepsze były polskie reklamy piw: > 1Żubr (.."występuje w puszczy") > 2Redds (... "ja mu oto takie") > 3. Dębowe (za prostotę i głos lektora... ach ten głos...) + 4. Redds (...weź dwa, weź dwa) > Z zagranicznych: > 1. słonik ??????? > 2. Toyota z teściową > 3. Lays w pociągu > 4. Sony z ludźmi od efektów specjalnych + 5. Skoda z dzieciakami czekającymi (z bejsbolem) na powrót taty z nowym autem > Jak mi się coś przypomni to jeszcze zapodam Odpowiedz Link
aska_o Re: najlepsza reklama 2003 r. 21.01.04, 19:20 Ach! Jak mogłam zapomnieć! Kampania TYMBARK (teraz można zobaczyć reklamę "Trzej królowie"; wcześniej "Trzymaj się!", "W gronie" itd) Cudna w swej prostocie przypominająca stylem kampanię prasową "Żywca" i czerpiąca z pomysłów "Absolutu" - to zdecydowanie mój nr 1 w 2003 roku za: odejście od konwencji i genialne pomysły "na czasie" Pozdr. Aska ps. "słonik" odnosi się do reklamy Peugota Odpowiedz Link