Dodaj do ulubionych

Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek?

03.08.13, 15:28
Moim zdaniem zachowanie tego klienta który uderzył Miecugowa to zwykła przemoc! Jednak prawica, ponieważ to spotkało kogoś kto z nim się nie kojarzy, uważa, że dostał słusznie (sic)!
Dlatego pytam, jakby ktoś Jarkowi sprzedał liścia - to co byście wrzeszczeli? Zamach, zbrodnia itp?
Ps. Przemoc to przemoc, niezależnie kogo spotyka!
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 15:34
      lemingi by orgazmu dostały

Pozdrawiam

Losiu
      • vasilip Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 04.08.13, 09:44
        jak zwykle pierdoły piszesz "błotolubny"
    • bing_bang1 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 15:38
      1zzarda napisał(a):

> Moim zdaniem zachowanie tego klienta który uderzył Miecugowa to zwykła przemoc!
      > Jednak prawica, ponieważ to spotkało kogoś kto z nim się nie kojarzy, uważa, ż
      > e dostał słusznie (sic)!
      > Dlatego pytam, jakby ktoś Jarkowi sprzedał liścia - to co byście wrzeszczeli? Z
      > amach, zbrodnia itp?
      > Ps. Przemoc to przemoc, niezależnie kogo spotyka!

Gdybanie to jest zły rodzaj przypuszczeń.
      Licza się tylko fakty.
      Jaro nie dostał w ryja z liścia więc nie ma o czym gdybać,przynajmniej na chwile obecną.
      Miecugow dostał z liścia w ryja, jednak nie zastrzelono go tak jak zrobił to były członek PO Ryszard Cyba.
      Czy Miecugow dostał w ryja słusznie? - raczej tak.
      Czy takie postępowanie należy piętnować?
      Ta,zdecydowanie tak.
      Ale zawsze lepiej dostać w ryja niż być zastrzelonym.
      Możecie się zesr... ze złości platfusy,ale pokazałem wam wasza obłudę.

• wiosnaludzikow Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 15:45
      1zzarda napisał(a):

> Moim zdaniem zachowanie tego klienta który uderzył Miecugowa to zwykła przemoc!
      > Jednak prawica, ponieważ to spotkało kogoś kto z nim się nie kojarzy, uważa, ż
      > e dostał słusznie (sic)!
      > Dlatego pytam, jakby ktoś Jarkowi sprzedał liścia - to co byście wrzeszczeli? Z
      > amach, zbrodnia itp?
      > Ps. Przemoc to przemoc, niezależnie kogo spotyka!
      Oczywiście, że tak by było jak piszesz tylko teraz wrzeszczą lewacy a wtedy wrzeszczeliby prawacy.
      Jeżeli chodzi o mnie i zaledwie kilku na tym forum to w jednym i drugim przypadku prokurator i wyrok.
      • 1zzarda Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 15:58
        Mam takie samo zdanie, ale widać jesteśmy w mniejszości!
        • wiosnaludzikow Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 15:59
          1zzarda napisał(a):

> Mam takie samo zdanie, ale widać jesteśmy w mniejszości!
          Cieszę się, że jesteśmy w tej mniejszości.
          • 1zzarda Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 16:54
            Zawsze mnie dziwiło jak ludzie - często to ci co nazywają siebie katolikami - emanują skrajną ( czasem ) agresją w stosunku do innych ludzi ( przecież swoich bliźnich ).
            • bing_bang1 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:05
              1zzarda napisał(a):

> Zawsze mnie dziwiło jak ludzie - często to ci co nazywają siebie katolikami - e
              > manują skrajną ( czasem ) agresją w stosunku do innych ludzi ( przecież swoich
              > bliźnich ).

Do skrajnych emanacji nie trzeba być katolikiem,wystarczy być tylko zwykłym bydlakiem.
              Mam pewien problem czy poziom zbydlęcenia u Miecugowa nie przekroczył już dawno bezpiecznego poziomu.
              • fiu-bzdziu2010 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:15
                a na czym to niby "zbydlecenie" polega????
                • 1zzarda Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:20
                  Np. na buczeniu.
              • wiosnaludzikow Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:16
                bing_bang1 napisał:

> Mam pewien problem czy poziom zbydlęcenia u Miecugowa nie przekroczył już dawno
                > bezpiecznego poziomu.
                Problem to Ty na pewno masz :)
                Natomiast zbydlęcenie u Miecugowa jest ocenne a prostactwo napastnika , który uderzył Miecugowa jest dla mnie bezwględnie oczywistym zbydlęceniem , kibolstwem i poza dyskusją.
                • bing_bang1 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:23
                  > Mam pewien problem czy poziom zbydlęcenia u Miecugowa nie przekroczył już dawno
                  > bezpiecznego poziomu.
                  Problem to Ty na pewno masz :)

Jak widzę, to ty go masz. Ja nazwałem Miecugowa tak, jak wg. mojej opinii sobie zasłużył.
                  W pysk bym go jednak nie strzelił. Szkoda ręki.

• wiosnaludzikow Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:50
                    bing_bang1 napisał:
                    > Ja nazwałem Miecugowa tak, jak wg. mojej opinii sobie
                    > zasłużył.
                    > W pysk bym go jednak nie strzelił. Szkoda ręki.
                    Prymityw, prostaczek z PiS.
                    Robisz dobrą robotę dla lemingów na tym forum kompromitując swoimi wpisami PiS.

• 1zzarda Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 19:45
                      Skompromitować PIS? Wydaje mi się to niemożliwe.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:13
      chyba rok temu niejaka pani Stankiewicz - też dziennikarka ,miała odsuniętą kamerę przez Stefana Niesiołowskiego- nie pamiętacie tego skowytu z pisuaru ?????

a Stefan nawet nie dotknął Pani Ewy, tylko jej kamerę.......
      • bing_bang1 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:26
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> chyba rok temu niejaka pani Stankiewicz - też dziennikarka ,miała odsuniętą ka
        > merę przez Stefana Niesiołowskiego- nie pamiętacie tego skowytu z pisuaru ?????
        >
        > a Stefan nawet nie dotknął Pani Ewy, tylko jej kamerę.......

Dlaczego mówisz nie pamiętacie? Czasy posiedzeń partyjnych PZPR tak ci zaburzyły myślenie?
        Niesiołowski zachował się równie podobnie jak ten,który spoliczkował Miecugowa,choć Niesioł nie spoliczkował tej dziennikarki.
        Wiesz co to znaczy "Noblesse oblige"?

• fiu-bzdziu2010 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:37
          a co ma noblesse oblige do odgonienia natrętnej muchy, jaką była w tym wypadku zbyt namolna Pani Ewa????

i jeszcze jedno, czy Stowarzyszenie Dziennikarzy z Panem Skowrońskim równie będzie oburzone, jak w przypadku Pani Ewy????

liczba mnoga - nie do Ciebie - partyjny towarzyszu z pisuaru
          • bing_bang1 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:40
            fiu-bzdziu2010 napisała:

> a co ma noblesse oblige do odgonienia natrętnej muchy, jaką była w tym wypadku
            > zbyt namolna Pani Ewa????
            >
            > i jeszcze jedno, czy Stowarzyszenie Dziennikarzy z Panem Skowrońskim równie będ
            > zie oburzone, jak w przypadku Pani Ewy????
            >
            > liczba mnoga - nie do Ciebie - partyjny towarzyszu z pisuaru

Jak ci powiem że jesteś idiotą, to poczujesz się spoliczkowany jak Miecugow?
            Nie wiem dlaczego ty uważasz,że możesz mnie policzkować.
            > liczba mnoga - nie do Ciebie - partyjny towarzyszu z pisuaru
            Czaisz już coś, czy dalej nic.

• fiu-bzdziu2010 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 17:53
              szkoda klawiatury na Twoje pisuarowe wywody....
        • porannakawa01 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 20:38
          bing_bang1 napisał:

> Niesiołowski zachował się równie podobnie jak ten,który spoliczkował Miecugowa,
          > choć Niesioł nie spoliczkował tej dziennikarki.
          > Wiesz co to znaczy "Noblesse oblige"?

To chodzi o Lecha Kaczyńskiego co to indagującą go dziennikarkę przewrócił, przeszedł nad nią i powiedział rzucając w bok - o zdajem siem, że pani ma ciasne buty.
    • wiosnaludzikow Re: Policzkować go jutro nie będę ale go opluję 03.08.13, 17:57
      pis-paranoik.i.schizofrenicy napisał:

> Jak jutro tow. Jarosław uda się jak zwykle na sumę na 12-tą na Czarneckiego to
      > go opluję, taka zemsta za Miecugowa. 3-4 osoby będą kręciły kamerkami od razu z
      > transmisją na bambusera, więc ewentualne zniszczenie kamery nic gorylom kurdup
      > la nie pomoże. MIałem go pierdyknąc jajkiem ale to by tą kreaturę nobilitowało.
      > Zostanie więc opluty, dobrą, wedlowską czekoladą.
      ...czyli też jesteś swirem jak bing.bang z PiS i hrabia z PO.
      Świry wszystkich opcji łączcie się :)
      Ty oplujesz a bin.bang następnie np obrzyga Tuska. ...a następnie .... świry !
    • alting Jarek z główki gościu by pie...ął. 03.08.13, 18:01
      Karetka i policja by przyjechała i po krzyku.
      • wiosnaludzikow mc hrabia ? 03.08.13, 18:50
        alting napisał:

> Karetka i policja by przyjechała i po krzyku.
        Styl tej prostackiej wypowiedzi podobny do mc hrabiego.
        Twój nowy nick hrabio :) Chamstwo to samo.
      • lackzadek Re: Jarek z główki gościu by pie...ął. 04.08.13, 17:13
        alting napisał:

> Karetka i policja by przyjechała i po krzyku.

Co najwyżej w jaja :)
        • 1zzarda Re: Jarek z główki gościu by pie...ął. 04.08.13, 18:24
          Paskudne - ale wyobraź sobie nagłówki w GPC, GP, Wpotylice i inne.
          • 1zzarda Re: Jarek z główki gościu by pie...ął. 05.08.13, 06:45
            I te konfy Błaszczaka Hoffmana i innych?
    • alting Prędzej się posrasz ze strachu jeszcze w nocy. 03.08.13, 18:07
      Zapomniałeś, że Jarek ma super ochronę?
      A totalnie skretynowiały na twarzy jesteś i po smrodzie zaraz cię rozpoznają.
      Mogą cię zastrzelić a świat bez ciebie byłby o wiele lepszy.
      • wiosnaludzikow Re: Prędzej się posrasz ze strachu jeszcze w nocy 04.08.13, 05:55
        alting napisał:

> Zapomniałeś, że Jarek ma super ochronę?
        > A totalnie skretynowiały na twarzy jesteś i po smrodzie zaraz cię rozpoznają.
        > Mogą cię zastrzelić a świat bez ciebie byłby o wiele lepszy.
        Brawo ! Demokrata pełną gębą a raczej nawet mordą.
        • 1zzarda Re: Prędzej się posrasz ze strachu jeszcze w nocy 04.08.13, 10:49
          Rzeczywiście!
    • cookies9 Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 18:42
      Koniec swiata,a mlodzieniec powieszony na najblizszej gałęzi.
      • 1zzarda Re: Co by się działo jakby"liścia"dostał Jarek? 03.08.13, 20:21
        Pewnie niepokorni=płatni wykreowaliby zamach?
    • bogucjusz Niemożliwe. Pierdyliard goryli, konwój limuzyn. 03.08.13, 21:19
      Jaro w ten sposób ogląda zewnętrzny świat.

---
      "Ląduj, dziadu!"
      • 1zzarda Re: Niemożliwe. Pierdyliard goryli, konwój limuzy 04.08.13, 08:44
        On jest w ciągłym bezpośrednim kontakcie z elektoratem!
        • fiu-bzdziu2010 Re: Niemożliwe. Pierdyliard goryli, konwój limuzy 04.08.13, 16:21
          tak za szybą limuzyny najlepszy kontakt, a bidula chciał szklane sufity rozbijać
          • 1zzarda Re: Niemożliwe. Pierdyliard goryli, konwój limuzy 04.08.13, 16:37
            A jak temu sprzedaliby by liścia:
            jozef.moneta.salon24.pl/525002,posel-jaworski-broni-ksiedza-doktora-rydzyka
            To co wtedy byłoby?
    • alting Tak tylko ci się wydaje. 04.08.13, 09:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka