Dodaj do ulubionych

Gowin i Palikot

26.08.13, 19:12
Takie porównanie przyszło mi do głowy bo:
- Palikot, uznał, że PO mu nie odpowiada, elegancko wystąpił, złożył mandat i założył własną
- Gowin na tym tle to gó...arzyk..........
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 19:51
      Moim skromnym zdaniem Gowin dojrzał już do tego, by dostać porządnego kopa - dziwi mnie, dlaczego Tusk nawołuje, by nie składać wniosku o jego wywalenie. Po co mu ten szkodnik? No PO CO??????? Wywleka jakieś brudy, na dodatek okazuje się, że bzdurne, nie rozumiem tego.
      • 1zzarda Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 20:18
        Natomiast na tle Gowina, Palikot to dżentelmen!
        • behemot17-13 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:49
          że co? Palikot to taka sama łajza polityczna jak Gowin i zdecydowana większość polityków na aucie. wyjątkiem jest Paweł Kowal.
          • 1zzarda Re: Gowin i Palikot 27.08.13, 06:14
            He he - ten od jagiellońskiej!
    • volupte Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 20:12
      Ale za to przystojniak:-)
      • chateau Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 20:22
        I ma słuch absolutny.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:38
          i zamiłowania ogrodnicze jakże cenne - aż do korzeni kopanie
    • wiosnaludzikow a Halicki ? 26.08.13, 21:37
      żołnierz Brutusa.
      www.polskatimes.pl/artykul/311644,halicki-donald-tusk-upokarza-przyjaciol-brakuje-mu-empatii,id,t.html
    • mila2712 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:53
      Gowin nie nadaje się na lidera....ot cała tajemnica
      • lumpior Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:55
        mila2712 napisała:

> Gowin nie nadaje się na lidera....ot cała tajemnica
        Nadaje,nadaje,ale kółka modlitewnego.
        • mila2712 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 22:00
          haha
          tam też potrzebna jest osoba, która dobrze porowadzi inne owieczki .....czarno to widzę
        • fiu-bzdziu2010 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 23:19
          lumpior napisał:

> Nadaje,nadaje,ale kółka modlitewnego.

ale pod warunkiem, że to do niego te modły
    • cookies9 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 22:08
      1zzarda napisał(a):

> Takie porównanie przyszło mi do głowy bo:
      > - Palikot, uznał, że PO mu nie odpowiada, elegancko wystąpił, złożył mandat i z
      > ałożył własną
      > - Gowin na tym tle to gó...arzyk..........

Palikot wystąpił z PO i napisał książkę o PO pt 'Kulisy Platformy'...i plotkuje głównie o Tusku:-)

' Wchodzę i widzę Tuska w jednym z tych swoich świetnych, ciemnoniebieskich garniturów, dobrych butach skórzanych, wyglądały na Zegnę. Nogę miał opartą o piłkę nożną. Wyglądał naprawdę dobrze. Spojrzał na mnie i zachęcił: wejdź, wejdź. Po czym mówi: widzisz tę roślinę w rogu? Jak się tu wprowadziłem, odwiedził mnie Leszek Miller. Powiedział wtedy, że dała ją mu żona i poprosił, żebym o nią dbał, podlewał. Po tych słowach Tusk kopnął piłkę z całej siły w kierunku tej rośliny'

www.polskatimes.pl/artykul/445811,palikot-ujawnia-tajemnice-po-i-tuska-wyp-was-wszystkich-fragment-ksiazki,id,t.html?cookie=1

Gowin łazi po redakcjach,ulicach i obgaduje Tuska. Przygotował grę - Przywróć Tuskowi pamięć! Gowin zaprasza do gry w memo ...

Mało męscy przeciwnicy Tuska - opluć,oplotkować dla własnych politycznych celów...
      Jeden utworzył własną partię -Ruch Palikota,która staje się partią niszową, a Gowin,jak dotąd bez perpektyw...pójdzie w ślady swojego politycznego przyjaciela- Jana Marii Rokity:-)
    • qqazz Oj ale sie gotujecie 26.08.13, 23:32
      a facet tylko przypomniał platfusom o korzeniach i postanowił powalczyć o przywrócenie palikociejącej partii pierwotnego oblicza.

pozdrawiam
    • adamusb Re: Gowin i Palikot 27.08.13, 07:50
      Żartujesz sobie? Elegancko wystąpił?
      Cyrk z jego wystąpieniem Palikota z PO trwał kilka miesięcy, a kiedy już wystąpił zaczął opluwać swoich dawnych kolegów, robi to zresztą do tej pory.

Gowin, chciał reform, postanowił kandydować, przegrał, ale nigdy nie mówił, że chce odejść z PO i co najważniejsze, w przeciwieństwie do "eleganckiego" Janusza, nie słyszałem, żeby pluł na kolegów, żeby wyciągał na światło dzienne ich prywatne rozmowy.

Kto zachowuje się bardziej elegancko?
      • wiosnaludzikow Re: Gowin i Palikot 27.08.13, 07:54
        adamusb napisał:

> Żartujesz sobie? Elegancko wystąpił?
        > Cyrk z jego wystąpieniem Palikota z PO trwał kilka miesięcy, a kiedy już wystąp
        > ił zaczął opluwać swoich dawnych kolegów, robi to zresztą do tej pory.
        Szczególnie książka Palikota o Tusku ale nie tylko o nim była interesująca. Wino, chlanie, mecze....
        Tiaaa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka