1zzarda 26.08.13, 19:12 Takie porównanie przyszło mi do głowy bo: - Palikot, uznał, że PO mu nie odpowiada, elegancko wystąpił, złożył mandat i założył własną - Gowin na tym tle to gó...arzyk.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 19:51 Moim skromnym zdaniem Gowin dojrzał już do tego, by dostać porządnego kopa - dziwi mnie, dlaczego Tusk nawołuje, by nie składać wniosku o jego wywalenie. Po co mu ten szkodnik? No PO CO??????? Wywleka jakieś brudy, na dodatek okazuje się, że bzdurne, nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 20:18 Natomiast na tle Gowina, Palikot to dżentelmen! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:49 że co? Palikot to taka sama łajza polityczna jak Gowin i zdecydowana większość polityków na aucie. wyjątkiem jest Paweł Kowal. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:38 i zamiłowania ogrodnicze jakże cenne - aż do korzeni kopanie Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow a Halicki ? 26.08.13, 21:37 żołnierz Brutusa. www.polskatimes.pl/artykul/311644,halicki-donald-tusk-upokarza-przyjaciol-brakuje-mu-empatii,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:53 Gowin nie nadaje się na lidera....ot cała tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 21:55 mila2712 napisała: > Gowin nie nadaje się na lidera....ot cała tajemnica Nadaje,nadaje,ale kółka modlitewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 22:00 haha tam też potrzebna jest osoba, która dobrze porowadzi inne owieczki .....czarno to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 23:19 lumpior napisał: > Nadaje,nadaje,ale kółka modlitewnego. ale pod warunkiem, że to do niego te modły Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Gowin i Palikot 26.08.13, 22:08 1zzarda napisał(a): > Takie porównanie przyszło mi do głowy bo: > - Palikot, uznał, że PO mu nie odpowiada, elegancko wystąpił, złożył mandat i z > ałożył własną > - Gowin na tym tle to gó...arzyk.......... Palikot wystąpił z PO i napisał książkę o PO pt 'Kulisy Platformy'...i plotkuje głównie o Tusku:-) ' Wchodzę i widzę Tuska w jednym z tych swoich świetnych, ciemnoniebieskich garniturów, dobrych butach skórzanych, wyglądały na Zegnę. Nogę miał opartą o piłkę nożną. Wyglądał naprawdę dobrze. Spojrzał na mnie i zachęcił: wejdź, wejdź. Po czym mówi: widzisz tę roślinę w rogu? Jak się tu wprowadziłem, odwiedził mnie Leszek Miller. Powiedział wtedy, że dała ją mu żona i poprosił, żebym o nią dbał, podlewał. Po tych słowach Tusk kopnął piłkę z całej siły w kierunku tej rośliny' www.polskatimes.pl/artykul/445811,palikot-ujawnia-tajemnice-po-i-tuska-wyp-was-wszystkich-fragment-ksiazki,id,t.html?cookie=1 Gowin łazi po redakcjach,ulicach i obgaduje Tuska. Przygotował grę - Przywróć Tuskowi pamięć! Gowin zaprasza do gry w memo ... Mało męscy przeciwnicy Tuska - opluć,oplotkować dla własnych politycznych celów... Jeden utworzył własną partię -Ruch Palikota,która staje się partią niszową, a Gowin,jak dotąd bez perpektyw...pójdzie w ślady swojego politycznego przyjaciela- Jana Marii Rokity:-) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Oj ale sie gotujecie 26.08.13, 23:32 a facet tylko przypomniał platfusom o korzeniach i postanowił powalczyć o przywrócenie palikociejącej partii pierwotnego oblicza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Gowin i Palikot 27.08.13, 07:50 Żartujesz sobie? Elegancko wystąpił? Cyrk z jego wystąpieniem Palikota z PO trwał kilka miesięcy, a kiedy już wystąpił zaczął opluwać swoich dawnych kolegów, robi to zresztą do tej pory. Gowin, chciał reform, postanowił kandydować, przegrał, ale nigdy nie mówił, że chce odejść z PO i co najważniejsze, w przeciwieństwie do "eleganckiego" Janusza, nie słyszałem, żeby pluł na kolegów, żeby wyciągał na światło dzienne ich prywatne rozmowy. Kto zachowuje się bardziej elegancko? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Gowin i Palikot 27.08.13, 07:54 adamusb napisał: > Żartujesz sobie? Elegancko wystąpił? > Cyrk z jego wystąpieniem Palikota z PO trwał kilka miesięcy, a kiedy już wystąp > ił zaczął opluwać swoich dawnych kolegów, robi to zresztą do tej pory. Szczególnie książka Palikota o Tusku ale nie tylko o nim była interesująca. Wino, chlanie, mecze.... Tiaaa. Odpowiedz Link Zgłoś