niematentego 01.05.14, 22:11 Będzie fifty-fifty: Majdan A i Majdan B Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Juz bardzo dawno temu... 01.05.14, 22:28 ... www.youtube.com/watch?v=jFNfTsegAOI PS Niczego nowego nie odkryles... Odpowiedz Link Zgłoś
jajojara z Putinem interesow sie nie robi 01.05.14, 23:42 Putina w pulapki sie wprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Wolska do Rosji !!! 02.05.14, 08:47 Zgodnie z tradycją (rodzinną) prezes chce do Rosji i PiS urządza targowicę. Gdzie zrobicie Sławiansk? Odpowiedz Link Zgłoś
dobreuczynki pamiętasz jak Tusk wycałował Putina? 02.05.14, 11:00 i śmiał się z Lecha jak ten mądry już wtedy wiedział kto to Putin. Czemu Tusk był taki naiwny? Czemu teraz Tuaks chce wojny z Rosją? Pójdzie w kamasze czy lemingi za niego pójdą na rzeź? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dlaczego łżesz 02.05.14, 12:12 dobreuczynki napisał(a): pamiętasz jak Tusk wycałował Putina? > To Putin przytulił Tuska, a Tusk niby co miał wtedy zrobić? Kopnąć go w jaja, czy odepchnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
niematentego Re: Dlaczego łżesz 03.05.14, 11:55 powinien chociaż zachwytu nie okazywać. teraz Tusk jest I naczelny agitator do wojny z Rosją Odpowiedz Link Zgłoś
derebelle Więc każdego zdrajce powystrzelać :) 02.05.14, 11:07 Osobiście powystrzelam każdego zdrajce, więc tego narodu, który doprowadzi do podziału. Nie będę ciota i kraj będę bronić, a wy możecie sobie go dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
niematentego Ślązaki będą pierwsze i nic im nie zrobisz. 02.05.14, 22:52 Niemcy są po ich stronie. Tusk tez trzyma z Makrelą. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Prędzej po kolejnych przegranych wyborach 02.05.14, 12:09 wykorkuje Naczelny Idiota i Polacy znów znormalnieja i się pogodzą Odpowiedz Link Zgłoś
derebelle Re: Prędzej po kolejnych przegranych wyborach 02.05.14, 12:14 Mówię tylko o koniecznościach, a wyroki nie są w moich kompetencjach. Jeśli będzie trzeba to zgodnie z przysięgą trzeba zdrajców będzie wybić i niech będą świadomi tego, ze dzieląc Polskę robią źle... Mam też olbrzymią prośbę, abyś wnosił uwagi do moich zdań, a nie do mojej osoby... Szanuje Ciebie, ale mogę tak jak i ty być w błędzie i dlatego cieszę się, ze mnie krytykujesz jeśli coś nowego wnosisz, a nie obrażasz... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Prędzej po kolejnych przegranych wyborach 02.05.14, 12:23 derebelle napisał(a): > Mówię tylko o koniecznościach, a wyroki nie są w moich kompetencjach. Jeśli będ > zie trzeba to zgodnie z przysięgą trzeba zdrajców będzie wybić i niech będą świ > adomi tego, ze dzieląc Polskę robią źle... Mam też olbrzymią prośbę, abyś wnosi > ł uwagi do moich zdań, a nie do mojej osoby... Szanuje Ciebie, ale mogę tak jak > i ty być w błędzie i dlatego cieszę się, ze mnie krytykujesz jeśli coś nowego > wnosisz, a nie obrażasz... a niby w którym to miejscu Cię obraziłem? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Zamiast Naczelnego Idioty potrzeba nam 02.05.14, 23:40 fioletowej krowy! S. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Zamiast Naczelnego Idioty i Naczelnego Gnojka .... 03.05.14, 11:26 snajper55 napisał: > fioletowej krowy! > > S. Nie potrzebny jest zarówno Naczelny Idiota jak również Naczelny Gnojek. Odpowiedz Link Zgłoś