Dodaj do ulubionych

Seremet, działania prokuratorów prawidłowe.

19.06.14, 19:40
A chciałbym z dużą dozą niesmiałości zaznaczyć, że Seremeta na stanowisko powołał najlepszy z prezydentów od czasu powstania życia na planecie zwanej Ziemia, i teraz proszę zacząć go opluwać, tego nie zrobicie, bo to by świadczyło o pomyłkach poprzedniego prezydenta, a jak wiadomo on i jeszcze jeden gość się nie mylili, nigdy.

www.tvn24.pl/seremet-dzialania-prokuratorow-prawidlowe-prokuratura-opublikuje-nagrania-z-akcji,441292,s.html
Obserwuj wątek
    • fiu-bzdziu2010 Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 19.06.14, 20:25
      Seremet dzisiaj pozytywnie zaskoczył - jasno kawę na ławę wyłożył Latkowskiemu, jak to z prawem prasowym jest i wydaniem dowodów
      no i Monisi też chyba postawił kropkę tam gdzie trzeba
      • brysio76 Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 19.06.14, 20:35
        Niestety gdyby były prawidłowe to Latkowski wylądowałby w areszcie, a WSZYSTKIE komputery w redakcji zostałyby zaplombowane i wywiezione do prokuratury.
      • ta Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 19.06.14, 20:59
        fiu-bzdziu2010 napisała:
        > Seremet dzisiaj pozytywnie zaskoczył - jasno kawę na ławę wyłożył Latkowskiemu,
        > jak to z prawem prasowym jest i wydaniem dowodów
        > no i Monisi też chyba postawił kropkę tam gdzie trzeba

Owszem, ty zrozumiałaś, dziennikarze nadal nie. Pod koniec konferencji i tak jakaś panienka ponownie pytała dlaczego nie było nakazu sądowego, mimo, że chwilę wcześniej obszernie wytłumaczono przepisy prawa w wypadku zabezpieczania dowodów w sprawie.
        • spokojny.zenek Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 20.06.14, 09:23
          ta napisała:

> Owszem, ty zrozumiałaś, dziennikarze nadal nie. Pod koniec konferencji i tak ja
          > kaś panienka ponownie pytała dlaczego nie było nakazu sądowego, mimo, że chwilę
          > wcześniej obszernie wytłumaczono przepisy prawa w wypadku zabezpieczania dowod
          > ów w sprawie.

:-))))))

Abstrahując już od tej konkretnej sprawy - lud jest generalnie przekonany że zawsze musi być "nakaz sądowy" i niejeden już się na tym boleśnie przejechał.
    • wiosnaludzikow Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 19.06.14, 20:40
      czan-dra napisał:

> A chciałbym z dużą dozą niesmiałości zaznaczyć, że Seremeta na stanowisko powoł
      > ał najlepszy z prezydentów od czasu powstania życia na planecie zwanej Ziemia,
      > i teraz proszę zacząć go opluwać, tego nie zrobicie, bo to by świadczyło o pomy
      > łkach poprzedniego prezydenta, a jak wiadomo on i jeszcze jeden gość się nie my
      > lili, nigdy.
      >
      > www.tvn24.pl/seremet-dzialania-prokuratorow-prawidlowe-prokuratura-opublikuje-nagrania-z-akcji,441292,s.html
      Wyrośniesz kiedyś z tej propagandówki na gimnazjalnym poziomie ?
      • czan-dra Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 19.06.14, 20:51
        Sprawdź co znaczy słowo ironia, to po raz, po dwa dlaczego, miałbym, teoretycznie, wyrastać z czegoś co mnie bawi od wielu lat, a mam na myśli nieporadność umysłową co poniektórych, nie Ciebie, żeby było jasne.
        Może byśmy uzgodnili, co w danym tygodniu mogę pisać, a czego nie ruszać, daj mi rozpiskę, a postaram się jej trzymać.
        • wiosnaludzikow Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 19.06.14, 20:55
          czan-dra napisał:

> Sprawdź co znaczy słowo ironia, to po raz, po dwa dlaczego, miałbym, teoretyczn
          > ie, wyrastać z czegoś co mnie bawi od wielu lat, a mam na myśli nieporadność um
          > ysłową co poniektórych, nie Ciebie, żeby było jasne.
          > Może byśmy uzgodnili, co w danym tygodniu mogę pisać, a czego nie ruszać, daj m
          > i rozpiskę, a postaram się jej trzymać.
          Napisz coś po prostu niepropagandowego. Wątek z powołaniem Seremeta przez LK był tu tysiąc razy eksploatowany. Seremet nie był kandydatem LK ale miał wybór pt : dżumy lub cholera.
    • taniarada Re: Seremet, działania prokuratorów prawidłowe. 19.06.14, 20:42
      czan-dra napisał:

> A chciałbym z dużą dozą niesmiałości zaznaczyć, że Seremeta na stanowisko powoł
      > ał najlepszy z prezydentów od czasu powstania życia na planecie zwanej Ziemia,
      > i teraz proszę zacząć go opluwać, tego nie zrobicie, bo to by świadczyło o pomy
      > łkach poprzedniego prezydenta, a jak wiadomo on i jeszcze jeden gość się nie my
      > lili, nigdy.
      >
      > www.tvn24.pl/seremet-dzialania-prokuratorow-prawidlowe-prokuratura-opublikuje-nagrania-z-akcji,441292,s.html
      Pytanie kto nie zmienia poglądów lub broni układu.To kim jest sam ,sobie odpowiedz .
    • mistrz_polski Re: Standardy z Burkina Faso i Białorusi ? 19.06.14, 20:56
      odpuść kolo już po pół/tusku
      • brysio76 Re: Standardy z Burkina Faso i Białorusi ? 20.06.14, 09:14
        Raczej z Francji i Wielkiej Brytanii.
        • taniarada Re: Standardy z Burkina Faso i Białorusi ? 20.06.14, 09:35
          Dodajmy jeszcze syndrom sztokholmski i zrozumiemy działania członków mafii Platformy Nieobywatelskiej. Magdalenkowy potwór .Tłumaczenia się całej sitwy z prokuratorem generalnym.Ośmiornica ,która omotała swoimi mackami cały kraj.Bełkoty tego beznadziejnego premiera .Ta sitwa zieje ogniem ,ale jest słaba.Wystarczy ją tylko dobić .
          • antypis2014 Re: Standardy z Burkina Faso i Białorusi ? 20.06.14, 13:22
            Titanic zatonął
    • wiosnaludzikow Otóż nie panie Seremet 20.06.14, 15:29
      www.tvn24.pl/raport-dla-premiera-dzialania-w-redakcji-wprost-byly-zbyt-daleko-idace-doszlo-do-kilku-bledow,441489,s.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka