Dodaj do ulubionych

Kulisy "prawyborów" w SLD

14.04.15, 09:38
Okazuje się, że kandydatka Mochnaczewska potrafi też dobrze i ze szczerego serca doradzić... I trzeba jej przyznać, że konkurencji pozbywała się delikatnie i z dużym wdziękiem. Przecież mogła zadzwonić do Putina, a przecież nie zadzwoniła.

www.fakt.pl/polityka/ogorek-odradzala-kolegom-startu-w-kampanii,artykuly,538091.html
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Kulisy "prawyborów" w SLD 14.04.15, 09:41
      mogła się też pościskać w/w jak Donald
    • axyzaa Mówiałam - bezczelne to i cwane:-) 14.04.15, 11:56
      – Złożono mi propozycję. Testowano różne osoby z SLD: Wojtka Olejniczaka, Małgorzatę Szmajdzińską. Ja nie zdecydowałam się z różnych przyczyn, a jedną z osób, która mi to odradzała była Magdalena Ogórek – powiedziała Katarzyna Piekarska.

– Złożono mi propozycję. Testowano różne osoby z SLD: Wojtka Olejniczaka, Małgorzatę Szmajdzińską. Ja nie zdecydowałam się z różnych przyczyn, a jedną z osób, która mi to odradzała była Magdalena Ogórek – powiedziała Katarzyna Piekarska.

Dlaczego nie jestem zdziwiona. Bardzi dużo jej znajomych z TOK FM i TVN24 mówią dzisiaj, ze są w szoku, że nie znali jej od tej strony, że jej nie poznają, że totalnie się zmieniła odkąd została kandydatką dr Ogórek, że to zupełnie inna osoba. Jak już jej palma włądzy odbiła pomyśl, co by dopiero było gdyby została prezydentem.

Nie chciała odpowiedzieć, co się stanie, jeżeli wybór Leszka Millera okaże się trafieniem jak kulą w płot. – Coś czuję, że pani redaktor chce żebym podzieliła los Grzegorza Napieralskiego - dowcipkowała w odpowiedzi na pytanie Lubeckiej. - ja chcę! Ja chcę!Niech pani Piekarska ucieka od tego dziada jak najdalej. Tylko sobie psuje reputację kręcać się w jego pobliżu.
    • axyzaa Miller: w drugiej turze będę głosował na Ogórek. 14.04.15, 17:07
      Rozumiem, że teraz intesywnie z panią kandydatką zajmie się przekonywaniem kandydatów Dudy i Komorowskiego, żeby dla własnego dobra zrezygnowali ze startu w wyborach.
      • ave.duce Re: Miller: w drugiej turze będę głosował na Ogór 14.04.15, 18:24
        Po prostu są bez szans przy nie/kandydatce SLD i jej programie wolnościowym, okraszonym referendum ws. przywrócenia kary śmierci.
        • axyzaa Znalazłam autorytet, który popiera kandydatkę 14.04.15, 18:31
          Jest to autorytet w dziedzinie mody polskiej, ale zawsze i to dobre na początek.

Właścicielka butiku, w którym ubiera się pani Mochnaczewska Joanna Przetakiewicz już zapowiedziała, że będzie głosować na kandydatkę SLD.

- Od samego początku jest naszą wierną, wierną klientką, więc oczywiście, że jestem za nią i ją wspieram i jestem z niej dumna. Oczywiście, że będę głosować na Magdę. Przecież jesteśmy jednym teamem La Manii i ona pięknie wygląda w naszych rzeczach!! - wytłumaczyła projektantka.

Przetakiewicz pytana o to, co sądzi o opinii stylistki, Doroty Wróblewskiej, że z Magdaleną Ogórek wyglądają jak siostry stwierdziła: Magda jest śliczną dziewczyną, więc oczywiście, że ja to odbieram w kategorii komplementu...

I chciałam z tego miejsca przeprosić kandydata Kukiza i kandydata Korwina, gdyż oni też wyprzedzili panią kandydatkę w sondażach, więc ich też musi przekonać, zeby zrezygnowali ze startu dla własnego dobra. A Jarubas i Palikot? Też depczą jej po piętach, więc z nimi może Miller porozmawiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka