Dodaj do ulubionych

A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku...

12.05.15, 12:51
Gazeta była tak pewna, że Komorowski wygra w 1 turze, że zaplanowała na 15 maja ceremonię wręczenia JEMU własnie nagrody Człowieka Roku.

wobec zaistniałych FAKTÓW - ceremonię przesunięto na "inny termin" ;]]

jak widac, jest coś w starym powiedzeniu, że pycha kroczy przed upadkiem.
miała być feta, gala i goździki, a będzie smutek, klapa i pizdryki.

jak nie trawię PiSu, tak pójdę na 2 turę i zagłosuję na Dudę.
choćby tylko po to, żeby posłuchać Liza, Żakusia, Olejnikową i GW crew jak lamentują,
panikują, opluwają "przypadkowe społeczeństwo", a straty z tytułu utraconych reklam rządowych liczą w milionach.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 12:54
      Jeśli Komorowski przegra to nie będzie to wina przypadkowego społeczeństwa lecz ruskich serwerów. tak jak w 2005 r.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 12:59
      Gazeta uważała że Duda wygra w pierwszej turze i spokojnie będzie można ten tytuł wręczyć. przeliczyli się.
    • pochwalaglupoty.pl Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 13:04
      "jak nie trawię PiSu, tak pójdę na 2 turę i zagłosuję na Dudę.
      choćby tylko po to, żeby posłuchać Liza, Żakusia, Olejnikową i GW crew jak lamentują," - serio? :) A przyszło Ci do głowy, że oni po wyborach zmienią front na neutralny albo pro-PiS i spadną na 4 łapy a my zostaniemy z Andrzejem "PiSkopatem" Dudą za prezydenta? Nie rób tego światu dla własnej satysfakcji. Chociaż nie przeczę, brzmi kusząco!) Ale nie warto.
      (i nie nawołuję do głosowania na PKB, którego prezydentura i postawa to dramat, ale za wyborem mniejszego zła)
      • garypayton.hof Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 14:02
        jacy MY ?
        jacy MY ?! :]

dla mnie Komorowski to taki sam ch... kandydat jak i Duda, ten sam klasztor, czerstwa buła ze spleśniałą kaszanką i katolicki beton.

dla mnie jedyne co ich odróznia, to środowiska które ich popieraja. ci od Dudy nie rżną głupa, a ci od Komora udają demokratów i liberałów światłych, a w gruncie rzeczy są bandą zakłamanych rezimowych łachmytów, którzy najlepiej by się czuli jako nadworne szczekaczki u jakigoś Kim Dzong Śmonga.

dlatego jesli i tak wygra dżuma albo cholera, to wybieram cholerę, bo kop sprzedany dżumie sprawi mi większą przyjemnośc.

• pochwalaglupoty.pl Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 14:15
          Cóż, każdy kieruje się własnymi powodami wybierając prezydenta. Natychmiastowa gratyfikacja w miejsce szerszej oceny przyszłości jest równie dobrym powodem jak każdy inny.
          A nie jest?
        • gtxl.1 Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 14:28
          dla mnie Komorowski to taki sam ch... kandydat jak i Duda, ten sam klasztor, czerstwa buła ze spleśniałą kaszanką i katolicki beton.

Dowód....tiny.pl/m3qls
          • religijnych.uczuc.obraza Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 14:32
            Dlatego właśnie zadeklarowałeś głosowanie na Dudę.
    • wagonetka to taka wschodnio-chłopska tradycja 12.05.15, 13:04
      na złość pani Olejnik zagłosować na kogoś, kogo się na trawi :-)

a potem się cieszyć: ale jej dokopałem :-)

• garypayton.hof Re: to taka wschodnio-chłopska tradycja 12.05.15, 14:06
        a czy coś takiego napisałem ?

radzę pomysleć dwa razy zanim napiszesz jedną głupotę.

dla mnie Komor i Duda to ten sam rodzaj patologii, podobnie jak POpiS.
        skoro jednak nie da się uniknąc wyboru któregos z nich, wybieram Dudę, bo
        towarzystwo popierające Komorowskiego,to taki, k...wa, bezczel i kołtuństwo, że
        odpalenie im kopa będzie dla mnie przyjemnością samą w sobie.

nie mieszaj mnie do waszych POPiSowych rozgrywek.

aczkolwiek... o ile Komorowski to buła, która bezmyślnie podpisałaby ACTA, kataster od wartości nieruchomości albo prywatyzację lasów państwowych,o tyle mam przekonanie,że
        Duda takich numerów nie wykręci,bo PiS na takie qrestwa nie wpadnie.

• wagonetka owszem, 12.05.15, 14:30
          garypayton.hof napisał:

> a czy coś takiego napisałem ?

dokładnie to napisałeś :-)
          • gtxl.1 Re: owszem, 12.05.15, 14:37
            wagonetka napisał(a):

> garypayton.hof napisał:
            >
            > > a czy coś takiego napisałem ?
            >
            > dokładnie to napisałeś :-)

Nic takiego nie napisał, w razie wątpliwości zwróć się do swojego męża. On ci wyjaśni.
    • 1tobi Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 13:32
      No jeśli tesknisz za lichocką , czabańskim i podszeptem szefa CBA na kogo głosować to dobry wybór.
      • garypayton.hof Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 14:10
        na pewno lepszy niż głosowanie na luja, który zapierd... w biały dzień 150 mld z OFE.

Lichocką, Czabańskim i szefem CBA,to sobie możesz dzieci w przedszkolu straszyc. normalnego obywatela nie obchodzi czy się łajzy polityczne wycinają w pień, a na propagandę rządowych szczeczek i tak wszyscy mają wyłozoną laskę, co najwyżej - tak jak ja - są ciekawi wyrazu ich mord po przegranych przez pupilków wyborach i własnych stratach rzędu -dziesiąciu milionów złociszy.
    • adamszem Żadna strata 12.05.15, 14:05
      Żadna strata. Trzeba tylko na dyplomie dopisać jedno słowo. Zamiast Człowiek Roku będzie Przegrany Człowiek Roku. I można wielbić go dalej. Przyjaciele z WSI zadbają, aby żadna krzywda go nie spotkała. Nie z takich opresji towarzysze wychodzili cało.
      • garypayton.hof Re: Żadna strata 12.05.15, 14:11
        to moze Człowiek Pierwszego Kwartału ? :] Kwartalnik ;]
    • gtxl.1 Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 14:27
      garypayton.hof napisał:

ak nie trawię PiSu, tak pójdę na 2 turę i zagłosuję na Dudę.
      choćby tylko po to, żeby posłuchać Liza, Żakusia, Olejnikową i GW crew jak lamentują,
      panikują, opluwają "przypadkowe społeczeństwo", a straty z tytułu utraconych reklam rządowych liczą w milionach.

Dokładnie tak samo postąpię. 3maj się i nie popuszczaj.

• gtxl.1 Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 12.05.15, 14:35
        Reżimowe media TVN-24,TVP Info, Polsat News...raczą nas sraczką z relacji, jak to dobry "król"Komorowski, poszedł bratać się z ludem warszawskim a z tłumu warszawiaków, słychać było okrzyk...Komorowski, król nasz polski.......a twarz Bronka opromieniała miłość do tego prostego ludu.
    • adamszem Biedny Aaron Szechter 12.05.15, 14:35
      Biedny Aaron Szechter. Co on teraz zrobi? Gdzie znajdzie drugiego Człowieka Roku?
      • gelati Gazeciane przesuniecie:) 13.05.15, 10:17
        Bronka na inny termin. POwyborczy:)
    • 13kisiel Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 13.05.15, 10:28
      zostanie człowiekiem przegranym razem z całą PO ...całego roku i dekad :-)))
      • edd.y Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 13.05.15, 11:01
        Jaka szkoda! Jaka, gejsza, szkoda!
    • jane-panzram Re: A pan Bronisław miał być Człowiekiem Roku... 13.05.15, 11:12
      No i takich coraz więcej.
      Takie podejście jak twoje mnie dlatego cieszy, bo widać, że trzeźwe myślenie ludziom wraca - ostatni raz takie trzeźwe myślenie obserwowałam za czasów rządów SLD. Wtedy za złe rządzenie jeszcze wyborcy rozliczali rząd. Media rozliczały rząd.
      Teraz to zanika, a media zamieniają się w rzeczników Kopacz. Chore to wszystko.
      Bezmyślne klepanie "bo PiS" i popieranie wszelkich draństw rządu.

Mnie te zakłamanie mediów też razi - bo ja pamiętam, co było za czasów SLD. Wtedy jeszcze rozliczali rząd z błędów, bezlitośnie wyliczali. Teraz wszystko łykają, wszystko tłumaczą - nawet sprawniej niż rzecznik rządu. Nie chce się na to patrzeć.
      • edd.y KOPAnie Bronka 13.05.15, 11:15

Morze sie zdarzyc, ze go wyKOPiom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka