Dodaj do ulubionych

Strachliwy prezydęt...

21.10.16, 08:11
Bronek miał pełna pampersy na widok ulotki antyaborcyjnej ?...

torun.wyborcza.pl/torun/1,48723,20863443,bronislaw-komorowski-w-sadzie-poczulem-sie-zagrozony-zdjecia.html#MTstream
- Jakie konkretnie zachowania oskarżonego spowodowały, że poczuł się pan zagrożony? - dopytywała Martine Szyperska-Filus, adwokat oskarżonego.

- Był to skok w moją stronę, uniesienie ręki i fakt, że coś w rękach było - wyliczał były prezydent.

Nie przyznaje się do winy - tłumaczy, że chciał wręczyć prezydentowi ulotkę i zapytać o jego stosunek do przerywania ciąży.

Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Strachliwy prezydęt... 21.10.16, 08:37
      Typowy katolicki tchórz.
      • sverir Re: Strachliwy prezydęt... 21.10.16, 08:41
        Jednak jeszcze pewnych granic nie przekroczył. Jeden z czołowych polskich polityków tak bał się podobieństwa do prezydenta, że załatwił sobie z tego tytułu ochronę.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Strachliwy prezydęt... 21.10.16, 09:02
          To ten sam, który twierdził, że wypadł z drogi nie dlatego że pędził 160 km/h, tylko dlatego że mu rzekomo śruby wq kołach poluzowali?
          • sverir Re: Strachliwy prezydęt... 21.10.16, 10:26
            Ty mówisz o minionku, a ja pisałem o mocodawcy.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Strachliwy prezydęt... 21.10.16, 10:36
              To mocodawca sprzedawał tę bajeczkę o wydarzeniu sprzed 20 paru lat...
    • czekam.na.lewice Re: Strachliwy prezydęt... 21.10.16, 08:42
      To był ewidentny zamach .
    • belphegor-pisu Re: Strachliwy prezydęt... 21.10.16, 10:33
      Pisowskie debile już na forum? Wcześnie was obudzili, czy też większe środki przeznaczyli na bredzenie?
      Zajmijcie sie swoją Pacynką - a najlepiej tym półbożkiem, którego pilnuje cała kompania ochroniarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka