erka-4 06.11.16, 08:41 ...mogę się KODem podzielić,daje za POłowę ceny. - wystarczy jedynie takie słowo wPiSać : POPAPRAŃCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
141288bs Re: Wystarczy KOD aby zdobyć nagrodę... 06.11.16, 21:36 Okazuje sie, ze nie wystarczy sam KOD by zdobyc wladze. - Do takiego spostrzezenia doszedl jakis Muzgaj podobno plk.rez. z opolszczyzny.Ten to Muzgaj , jako byly pulkownik, apeluje do wszystkich rezerwistow poczawszy od ZOMO po sluzby wiezienne o wyjscie w mundurach na ulice w dniu 11 listopada i zaprotestowanie przeciwko wladzy PiS-owskiej. Ciekawe,czy maja wyjsc z bronia i amunicja?- Stwierdzil,ze dotychczasowe wyjscia na ulice, nie odniosly zakladanego skutku...wladza PiS-u ma sie w najlepsze. No,no nalezy zauwazyc,ze dzien ten zapowiada sie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 jak ZOMO... 07.11.16, 06:09 ...wyjdzie na ulice to nie tylko ciekawie,ale gorąco będzie,coś wiem w tym temacie. Mam swoje lata i ślady mi po nim POzostały. Odpowiedz Link Zgłoś
szykanowany To jest już stan rozpaczy. 07.11.16, 07:02 :) We łbach im się już całkowicie miesza z bezsilności. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: To jest już stan rozpaczy. 07.11.16, 21:30 mimo to, jeszcze sie ludza nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Kijowski 07.11.16, 21:35 Gdy wszystkich nas pozamykają w więzieniach, gdy zamkną wolne media i zabronią mówić, to już będzie za późno. W tej chwili w obozie rządowym przygotowali już sobie wszystkie narzędzia potrzebne do sprawowania władzy totalitarnej. Narzędzia prawne jak ustawy o policji, prokuraturze, służbie cywilnej, mediach, etc. Nie po to przygotowywali sobie wszystkie te narzędzia, aby później ich nie użyć - stwierdził lider KOD. Nic dziwnego, że Kijowski tak szybko się kończy.Szkoda ,że okazał się idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś