Dodaj do ulubionych

Wybory versus korona virus

07.03.20, 10:16
Ostatnio opozycja wygrała parę rund w meczu zawodowców - niezawodny Banaś, dwie panie - gryząca po nocach i pokazująca fucka, wreszcie pan Jacek od telewizji kolorowej.
Trollownia może gaworzyć do woli, ale wczorajszy żałosny show bardziej przypominał wiejską stypę, niż krok ku odzyskaniu inicjatywy.

Ale wydaje się, iż wszystko ustąpi pola wątkom chińskim.
Histeryczne prororoctwa Charitte w Berlinówku dotrą do Bolandy.
Już dotarły.

I tera będzie gra wina Tuska versus ... no własnie co?

Jak ludzie rozsądni mają rozegrac politycznie to przykre wydarzenie?
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Wybory versus korona virus 07.03.20, 10:38
      Wszystkich was mocno pot...o,
      tych też

gazetawroclawska.pl/podejrzenie-koronawirusa-policjanci-okrazyli-nas-trzymali-55-godziny-w-samochodzie/ar/c14-14842882
    • buldog2 Re: Wybory versus korona virus 07.03.20, 10:46
      Co to prororoctwa Charitte?
      A koronowirus jest sojusznikiem PISu, PIS nie robi testów specjalnie po to, żeby nie było widać ile terenów zajął. A kiedy wszystko wyjdzie na jaw, ręka w rękę z wirusem wprowadzą stan wyjątkowy, urządzą kwarantannę w opozycyjnych mediach itd. Wszystko zależy od sondaży, postawy opozycyjnych mediów i decyzji prezesa z koronawirusem przydzielonym przez KGB.
      • borrka Charitte wieszczy 70% zasięg epidemii 07.03.20, 11:00
        Inna rzecz, ze nie ma gorzej służby zdrowia, niż berlińska.
        No, może Burkina Fasso.
      • szwampuch58 Re: Wybory versus korona virus 07.03.20, 11:01
        berlinska Charité jest jedną z największych klinik uniwersyteckich w Europie........ a o proroctwie tamtejszym tez bym chcial sie dowiedziec
    • borrka Mam swoją koncepcję 07.03.20, 10:57
      I była ona...hmm.. mocno krytyczna wobec ludu bożego smoleńskiego.
      Zakładała z grubsza, ze plebs na tyle wystraszy się "zarazy", że glosować na jarkowych po prostu nie pójdzie.
      Bo ja tak kocham czlowieka, a co mam udawać!

A świadomy inteligent wielkomiejski, od 200 lat sól tej ziemi, pójdzie.

I zanim przystapiłem do pisania przeczytałem ten artykuł:
      wyborcza.pl/7,101707,25766030,mamy-przerabane-jesli-nie-przestaniemy-gardzic-wyborcami-pis-u.html#s=BoxWyboImg3
      Mocno polecam forumowiczom z Warszawki i innych Krakówków.
      Daje do myślenia, choć krewetek też nie umiem jeść, ale to z pychy - k...a, nie cierpię wodnego robactwa!

Serio, świetny artykuł.
    • borrka Что делать, как спрашивал Илич? 07.03.20, 11:42
      Mam wrażenie, że Jarek, jak to zapowiadał Borusewicz, plącze się we wlasnych nogach, czyli gubi w intrygach.
      Nie należy go lekceważyć, ale też nie wolno demonizować dziadka spoglądającego na księżą oborę.

Opozycja jest na fali, niedawno pierwszy sondaż dał zwycięstwo p. Kidawie-Błońskiej.
      Musimy wygrać te wybory, a to wymaga przemyślanej strategii wobec nadchodzącej "zarazy".
      Oj, nie jest to proste w Bolandzie, między panem, wótem i plebanem!
      • erte2 Re: Что делать, как спрашивал Илич? 08.03.20, 00:57
        borrka napisał:
        Mam wrażenie, że Jarek, jak to zapowiadał Borusewicz, plącze się we wlasnych nogach

Coś w tym jest, bowiem niskorosły jak zresztą każdy mniejszy lub większy dyktatorek i satrapka z wiekiem zaczyna popadać w coraz większą paranoję i wykonywać coraz bardziej nerwowe i nieskoordynowane ruchy. A jego dotychczas wierna i posłuszna kamaryla widząc co się święci zaczyna mu brykać i rzucać się sobie do gardeł w walce o schedę. To jest już początek końca, takie rozpaczliwe i bezsensowne działania i posunięcia.
        Przy zachowaniu wszelkich proporcji podobne zjawiska można było zaobserwować u schyłki rządów Stalina i w czasie upadku III Rzeszy.
        A niskorosły prędzej czy później wyląduje albo w pierdlu, albo w Tworkach. No chyba że jak Soso padnie na udar bo zapewne małego pistoleciku nie użyje bo jest za wielkim tchórzem.
      • cotojest2020 Re: Что делать, как спрашивал Илич? 08.03.20, 07:47
        Opozycja na fali? I dlatego pozwolili na wprowadzenie specustawy? Barany.
    • haen2010 Re: Wybory versus korona virus 08.03.20, 06:50
      Ja uważam, że ta grypa na wynik wyborów nie wpłynie i raczej to kłopot rządu, nie opozycji. Normalne że histeria przesłoniła kampanię. Zauważyłem żeby tego syfa złapać, to trzeba się dłużej z roznosicielem zadawać.

Jak te sztaby trochę myślą, to zalecam krótkie spotkania na świeżym powietrzu, unikanie nasiadówek w zamkniętych salach. To kłopot dla Dudusia, który preferuje reżyserowane spędy. Z treningiem wcześniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka