stanpan 21.06.20, 18:05 barierkami i kordonami granatowych furażerek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Kraków przeprasza za Dudę...poza 21.06.20, 18:14 Kto przeprasza i kto jest winien wyborowi Dudy? Mieszkańcy Krakowa, a może UJ? Jeszcze napisz, że w ekspiacji za Dudę będą się tarzać w pierzu, bo masz takie zwidy. Albo wróć do wątku o broni jądrowej - założyłeś go, żeby po PISiemu kompromitować rzekomą głupotę opozycji? Napisz co miałeś na myśli wspominając Ukrainę. Jeszcze z wykrzyknikiem, widać coś bardzo ważnego i nie do pominięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Kraków przeprasza za Dudę...poza 22.06.20, 06:36 Dostałam wczoraj na Whats App zdjęcie w.w z tekstem :" Już załatwiłem wam bony wakacyjne, a jak wygram wybory, to dorzucę kartki na cukier, mąkę, mięso, buty i na papier do DU*Y." Po tym , co usłyszałam wczoraj w Krakowie nie mam skrupułów, by ten tekst zaprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan A tymczase Qrwski zafałszowuje rzeczywistość 22.06.20, 12:14 adria231 napisała: > Dostałam wczoraj na Whats App zdjęcie w.w z tekstem :" Już załatwiłem wam b > ony wakacyjne, a jak wygram wybory, to dorzucę kartki na cukier, mąkę, mięso, b > uty i na papier do DU*Y." > Po tym , co usłyszałam wczoraj w Krakowie nie mam skrupułów, by ten tekst zap > rezentować. I to już nie takie duperele jak wygumkowanie serduszka Owsiaka z okrycia posła PO, czy zastąpienie linii podwójnej ciągłej linią przerywaną na miejscy wypadku z udziałem Szydło, teraz sprawa jest bardzo poważna i powinna być ścigana przez prokuraturę, bo może mieć wpływ na wybory prezydenckie: gazetaplus.pl/krakow-przeprasza-za-dude-przepychanki-na-wiecu-wyborczym-andrzeja-dudy/16875/ Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Wiesz co ci powiem? 22.06.20, 12:06 buldog2 napisał: > Kto przeprasza i kto jest winien wyborowi Dudy? Mieszkańcy Krakowa, a może UJ? > Jeszcze napisz, że w ekspiacji za Dudę będą się tarzać w pierzu, bo masz takie > zwidy. > > Albo wróć do wątku o broni jądrowej - założyłeś go, żeby po PISiemu kompromitow > ać rzekomą głupotę opozycji? Napisz co miałeś na myśli wspominając Ukrainę. Jes > zcze z wykrzyknikiem, widać coś bardzo ważnego i nie do pominięcia. > To samo, co kiedyś mówiłem yomie, czyli odwal się pacanie: Ja piszę o faktach, a ty się zwyczajnie przypier..dalasz. Nie pasuje ci co piszę to spadaj na zbity pysk!!! MAsz tyle innych wątków tam wywalaj swoje frustracje. Nie odpowiada ci prawda, to poczytaj GAzetę Polską, albo Gościa Niedzielnego, a ode mnie się zwyczjnie odwal! Ponieważ jesteś mało gramotny i może nie rozumiesz to powtórzę: Odwal się !!! I jeszcze raz: Odwal się. a poza tym to miłego dnia i napij się melisy! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wiesz co ci powiem? 22.06.20, 12:59 Już ci tu wiele osób powtarzało: nie rób z siebie jeszcze większego idioty. Nawet PISowcy, dla których robisz dobrą robotę i ci pomagają, mają już tego dość. A ty tutaj tak jak w całym wątkiem o broni jądrowej i poście o Ukrainie. Masz coś o tej Ukrainie do powiedzenia, jeszcze z wykrzyknikiem? No powiedz nam wszystkim, o czym zapomniałem w związku z Ukrainą. Masz coś do powiedzenia, czy tylko PISowski bełkot? Jesteś głupszy od Kota prezesa i próbujesz na siłę robić z siebie gwiazdę. Ja to wiem przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Śliniak napisał ci krótko 22.06.20, 13:33 buldog2 napisał: > Już ci tu wiele osób powtarzało: nie rób z siebie jeszcze większego idioty. > Nawet PISowcy, dla których robisz dobrą robotę i ci pomagają, mają już tego doś > ć. > A ty tutaj tak jak w całym wątkiem o broni jądrowej i poście o Ukrainie. Masz c > oś o tej Ukrainie do powiedzenia, jeszcze z wykrzyknikiem? > No powiedz nam wszystkim, o czym zapomniałem w związku z Ukrainą. Masz coś do p > owiedzenia, czy tylko PISowski bełkot? > > Jesteś głupszy od Kota prezesa i próbujesz na siłę robić z siebie gwiazdę. Ja t > o wiem przecież. > Masz tyle wątków .Przestań się w tym ślinić. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Śliniak napisał ci krótko 22.06.20, 16:38 Jestem z Krakowa, czyli z Galicji. Jest nam bliżej do Wiednia ,niż do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Śliniak napisał ci krótko 22.06.20, 20:24 adria231 napisała: > Jestem z Krakowa, czyli z Galicji. Jest nam bliżej do Wiednia ,niż do Warszawy A nie mówiłem, że CK. Co do Austrii, to też znam. Niestety, to dziwny kraj. Polacy przed nawałą turecką ich uratowali, a oni nie wiem z jakiej przyczyny, ze wszystkich nacji najbardziej nienawidzą, właśnie Polaków. Widzę koleżanko, że twoje sympatie bardziej są zwyczajowe aniżeli wyrosłe na bazie własnych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Śliniak napisał ci krótko 22.06.20, 21:35 a jeszcze bliżej wam do Pcimia Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Kraków przeprasza za Dudę...poza 22.06.20, 12:32 buldog2 napisał: > Kto przeprasza i kto jest winien wyborowi Dudy? Mieszkańcy Krakowa, a może UJ? Niestety, pośrednio tak. Znasz krakusów, ja znam. Krakusy to coś w podobie mieszkańców południa USA. Dumni z siebie centusie w połatanych portkach przez dziesięciolecia poprzez wysokie mniemanie o sobie, ostentacyjnie gardzący Warszawą i nie tylko. To CK kościelni antydemokratyczni radykałowie. Zresztą powinieneś wiedzieć, że Małopolska z centralą w Krakowie, to bastion prawicy. Oczywiście nie wszystkich krakusów ta łatka dotyczy, ale ci niech wybaczą, liczą się liczby i procenty, nie jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś