Dodaj do ulubionych

Kiedy przestajecie placic abonament TV ?

10.04.05, 18:24
jaki dajecie TV limit czasu na klerykalna propagande ?
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Kiedy przestajecie placic abonament TV ? 10.04.05, 18:42
      obywatelskim obowiązkiem jest odmowa płacenia tego haraczu.
      • lvlarynat Za me podatki i abonamenty - wysłuchaj mnie Panie! 10.04.05, 19:08
        Nie wiem jak komu, ale mnie to obniżenie poziomu agresji płynącej z ekranów TV
        całkiem odpowiadało. Myślę, że stan naszej IIIRP rokuje równie kiepsko, a że i
        centralny szpital MSWiA (jak wszystko w czym maczał palce Kiszczak) nadaje się
        tylko do rozbiórki - proponuję, by ten spokojny, żałobny nastrój w mediach
        utrzymać, aż opuszczą nas WSZYSCY czynni dzis politycy mający więcej niż 35
        lat... Powinno sie im odebrać czynne prawo wyborcze i zakazać wystepów w
        dworackich mediach. Dość sie już narządzili, nagardłowali, nakradli i nałgali.
        Czekam na młodych! Może zmiana pokoleniowa umożliwi tę upragnioną i wymodloną
        ODMIANĘ OBLICZA TEJ ZIEMI? Chciałbym to zobaczyć w TV, pokazane przez MŁODYCH
        DZIENNIKARZY za mój abonament!
        • venus99 Re: Za me podatki i abonamenty - wysłuchaj mnie P 10.04.05, 19:29
          całe szczęście,że jest zacny Pospieszalski i wielu jego kolegów.
          czy nie lepiej odebrać im BIERNE prawo wyborcze?
    • jarnow1 Re: Kiedy przestajecie placic abonament TV ? 10.04.05, 19:21
      Ja już przestałem od czasu czerwonej propagandy :)
      • janbezziemi Dworak-dosć! 10.04.05, 19:34
        Gdyby za komuny nie wybudowano tylu domow z wielkiej płyty (kiepskie to,ale
        jest),ludzie mieszkaliby pod mostami,ktorych tez nie ma. A Dworak z tą obecną
        telewizją TVP...przeraża. W niebie Jan Paweł II z pewnoscia tego nie ogląda.Ale
        to nowe trzęsienie ziemi pownno byc raczej w Polsce a nie tam w Azji...Boze,co
        ja mówie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka