gargamel.z.rm 10.04.05, 18:24 jaki dajecie TV limit czasu na klerykalna propagande ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Kiedy przestajecie placic abonament TV ? 10.04.05, 18:42 obywatelskim obowiązkiem jest odmowa płacenia tego haraczu. Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Za me podatki i abonamenty - wysłuchaj mnie Panie! 10.04.05, 19:08 Nie wiem jak komu, ale mnie to obniżenie poziomu agresji płynącej z ekranów TV całkiem odpowiadało. Myślę, że stan naszej IIIRP rokuje równie kiepsko, a że i centralny szpital MSWiA (jak wszystko w czym maczał palce Kiszczak) nadaje się tylko do rozbiórki - proponuję, by ten spokojny, żałobny nastrój w mediach utrzymać, aż opuszczą nas WSZYSCY czynni dzis politycy mający więcej niż 35 lat... Powinno sie im odebrać czynne prawo wyborcze i zakazać wystepów w dworackich mediach. Dość sie już narządzili, nagardłowali, nakradli i nałgali. Czekam na młodych! Może zmiana pokoleniowa umożliwi tę upragnioną i wymodloną ODMIANĘ OBLICZA TEJ ZIEMI? Chciałbym to zobaczyć w TV, pokazane przez MŁODYCH DZIENNIKARZY za mój abonament! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Za me podatki i abonamenty - wysłuchaj mnie P 10.04.05, 19:29 całe szczęście,że jest zacny Pospieszalski i wielu jego kolegów. czy nie lepiej odebrać im BIERNE prawo wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
jarnow1 Re: Kiedy przestajecie placic abonament TV ? 10.04.05, 19:21 Ja już przestałem od czasu czerwonej propagandy :) Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Dworak-dosć! 10.04.05, 19:34 Gdyby za komuny nie wybudowano tylu domow z wielkiej płyty (kiepskie to,ale jest),ludzie mieszkaliby pod mostami,ktorych tez nie ma. A Dworak z tą obecną telewizją TVP...przeraża. W niebie Jan Paweł II z pewnoscia tego nie ogląda.Ale to nowe trzęsienie ziemi pownno byc raczej w Polsce a nie tam w Azji...Boze,co ja mówie! Odpowiedz Link Zgłoś