gini Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 16:41 Jestem ciezko obrazona , macie taki przyjemny zakatek i ani slowkiem nikt nie szepnal, a ja sie mecze na FA. Pewnie jakis spisek tu knujecie przeciwko mnie , no niech ja sie doczytam... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 17:40 Gdybys byla odwieczna wielbicielka Karolaka Janusz vel Normalsa vel Znawcy vel Zakompleksionego vel Japoneczki vel Joasi Bem - licencjatki i ksiegowej, vel jeszcze kilka nickow, to bys juz dawno to forum znala. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 21:52 Karolak chodzi we wszystkim, a najchętniej w brudnych skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 22:31 zarlaczka napisała: > Karolak chodzi we wszystkim, a najchętniej w brudnych skarpetkach. Nie wierze , nic a nic, chcesz oczernic czlowieka w moich oczach, zarlaczko.Nic Ci to nie pomoze. Zostaje tutaj i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 00:06 Spytaj się Miltonii. W sekrecie Ci powiem, że On tych skarpetek nawet i innymnych sytuacjach się nie pozbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 08:22 Brednie! Kalumnie! Miltonia ma fioła na punkcie skarpetek, getrów, pończoch i innych takich i kazala mi to zakładać. Podobno noga w tym adnie wygląda, ale przecież moje nogi i bez tego ładnie wyglądają. Są krotkie, ale za to silne i masywne, no i malowniczo wypięte w łuk przywodzący na myśl najpiękniejsze zabytki Paryża. Tylko że Milton najdalej był w Paryżewie, to co on tam wie. Bardzo mi miło drogie gini, żeś tu wstąpiła. Mam nadzieję że mnie obronisz przed wulgarnymi atakami tej kobiety na wpół oszalałej, tego opijusa i palacza, tego Miltona! Najpierw mnie rzuciła w pijanym zwidzie, potem wszystko pomieszała, na koniec uznała, że jestem Jej coś winien i teraz mnie oczernia, a ja jestem dobry chłop, choć pisze nieznośnie długie zdania, ktore ciężko się dosyć czyta, a z jeszcze większym trudem probuje zrozumieć, ale warto zauważyć, że wciąż piszę zaimki określające Miltona wielką literą, co świadczy o moich nienaganych manierach i szacunku dla kobiety w ogóle, nawet do tak pokracznego jej przedstawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 10:00 Cha, cha, cha!!!! Dobre sobie, jak Ty Karolak wszystko przekrecasz. Oszalala bylam ale juz wytrzezwialam i zobaczylam cala Twa marnosc. Te Twoje krzywe nogi w dziurawych ponczochach a wlasciwie skarpetkach, tylko ze na takich krotkich to wygladaja jak ponczochy, Twoja pazernosc na moj majatek, Twoja niestalosc, kaprysnosc, brak zainteresowan sprawami ducha, Twoj brak prawdomownosi i obiektywizmu. Ilez trzeba miec zlej woli, zeby mnie, osmy cud swiata nazywac pokraka? Gini, wystrzegaj sie tego podstepnego Karolaka, uwazaj, zeby Cie nie omotal, bo on gorszy od wszystkich wariatow z Aktualnosci razem wzietych. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 10:31 Hi, hi. Fakt, że w tych swoich skarpetkach wyglądał jakby był w pończochach. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 12:20 To były podkolanówki i to numer za duże! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 13:29 Dziewczyny do roboty !! Brac sie szybko za pranie i cerowanie skarpet Karolaka!! Swieta ida, bylam w sklepie przed chwila i za pomoca pistoletu na wode zastraszylam Mikolaja, kazalam mu sie rozebrac z jego pieknego stroju, po czym zabralam worek (pusty niestety , dziadyga za szybko rozdal prezenty )stroj spakowalam do wora.Zostawilam Mikolaja w slipach ale z broda za to. Wiec ubierzemy Karolaka w stroj Mikolaja, tylko trzeba koniecznie brode skombinowac. Do roboty dziewczyny, prac cerowac, i brode robic!! Karolak musi byc piekny jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 13:41 Jeszcze czego! Sama opieraj i obcerowywuj Karolaka, ja juz mam dosyc. Dlaczego zostawilas slipy Mikolajowi? Karolakowi przydaly by sie jakies niedziurawe, bo mu marznie to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 13:52 miltonia napisała: > Jeszcze czego! Sama opieraj i obcerowywuj Karolaka, ja juz mam dosyc. Dlaczego > zostawilas slipy Mikolajowi? Karolakowi przydaly by sie jakies niedziurawe, bo > mu marznie to i owo. Dzieci byly w sklepie, a broda do slipow nie siegala , slipy brzydkie byly. z przodu zolte z tylu brazowe, nigdy bym nie pozwolila by Karolak cos takiego zalozyl. Ja sprezentuje Karolakowi nowe stringi pod choinke, sama wlasnymi rencami na drutach wydziergalam. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 15:12 Fajnie. Już Cię kocham. Po grob i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 09:31 Teraz tak. Do wczoraj kochali Cię wszyscy prócz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 10:12 Wczesniej tez mnie kochales , tyle, ze nie wiedziales o tym po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 10:48 Nie wiedzial, ze cie kocha, tylko dlatego, ze nie wiedzial, ze cos od Ciebie dostania, materialista jeden. Jak znajdzie sie nastepna, co mu kalesony na szydelku wydzierga, to zapomni o Tobie i tamta pokocha, bo kalesony sa wieksze od stringow i trudniejsze do zrobienia, ze wzgledu na duza lukowatosc giczolow Karolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 11:55 Przyznaj sie, ze zaczelas juz dziergac te kalesony.A dziergaj sobie dziergaj, masz dwie lewe rece, to wydziergasz i tak dwie lewe nogawki. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 12:02 Zebys wiedziala! I wlasnie takie na Karolaka beda pasowaly, bo on te nogi ma wykrzywione w te sama strone. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 12:21 Nastepne oszczerstwo, ciekawe do czego jeszcze sie posiniesz. Po za tym i tak nie umiesz tak ladnie dziergac jak ja . Ja dziergam pieknie , bo pobieralam lekcje, u flamandzkich koronczarek, wiec nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 13:46 Moze i pobieralas te lekcje ale za malo zdolna jestes, by sie czegokolwiek nauczyc. Jesli nie dostrzegasz nietypowej krzywizny karolakowych odnozy, to moge spac spokojnie, bo Twoje dzierganki i tak nie beda na niego pasowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 13:53 Ty mnie nie znasz Miltonio, ja jestem zdolna do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 13:59 Z wyjatkiem koronczarstwa, cha, cha! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 14:01 Jak do wszystkiego to do wszystkiego, do koronczarstwa tez. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 15:18 Trzy godziny się śmiałam jak sobie Normiego w stringach z koronki wyobraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 08:32 zarlaczka napisała: > Trzy godziny się śmiałam jak sobie Normiego w stringach z koronki wyobraziłam. Ja natomiast mialem to nieszczęście, że nie potrzebna wyobraźnia, tylko wspomnienia, by mi przed oczami stanął widok Twej osoby w stringach. I bynajmniej nie był to widok atrakcyjny. Był natomiast ciekawy i szokujący. Gini: Nie sluchaj ich! Podążaj raz obraną, sluszną ścieżką, która zawiedzie Cię na drogę wiecznej szczęśliwości ze samym mną! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 10:00 W pijanym widzie pomyliłeś znowu mnie z kimś innym. Nie noszę stringów. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 11:09 Kto tam wie, z kim Ty się zadajesz, ale z Twojego opisu wynika, że z kimś mało atrakcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 11:19 Czyli albo lustro, albo Miltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 11:47 To lustro w takim razie bylo, bo ja bielizny w ogole nie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś