Dodaj do ulubionych

A tak w ogole ...

22.12.03, 16:40
Obserwuj wątek
    • gini Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 16:41
      Jestem ciezko obrazona , macie taki przyjemny zakatek i ani slowkiem nikt nie
      szepnal, a ja sie mecze na FA.
      Pewnie jakis spisek tu knujecie przeciwko mnie , no niech ja sie doczytam...
      • miltonia Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 17:40
        Gdybys byla odwieczna wielbicielka Karolaka Janusz vel Normalsa vel Znawcy vel
        Zakompleksionego vel Japoneczki vel Joasi Bem - licencjatki i ksiegowej, vel
        jeszcze kilka nickow, to bys juz dawno to forum znala.
        • gini Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 20:36
          Czy Karolak chodzi w dresiku?
          • zarlaczka Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 21:52
            Karolak chodzi we wszystkim, a najchętniej w brudnych skarpetkach.
            • gini Re: A tak w ogole ... 22.12.03, 22:31
              zarlaczka napisała:

> Karolak chodzi we wszystkim, a najchętniej w brudnych skarpetkach.

Nie wierze , nic a nic, chcesz oczernic czlowieka w moich oczach, zarlaczko.Nic
              Ci to nie pomoze.
              Zostaje tutaj i juz.
              • zarlaczka Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 00:06
                Spytaj się Miltonii. W sekrecie Ci powiem, że On tych skarpetek nawet i
                innymnych sytuacjach się nie pozbywa.
                • j_karolak Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 08:22
                  Brednie! Kalumnie! Miltonia ma fioła na punkcie skarpetek, getrów, pończoch i
                  innych takich i kazala mi to zakładać. Podobno noga w tym adnie wygląda, ale
                  przecież moje nogi i bez tego ładnie wyglądają. Są krotkie, ale za to silne i
                  masywne, no i malowniczo wypięte w łuk przywodzący na myśl najpiękniejsze
                  zabytki Paryża.
                  Tylko że Milton najdalej był w Paryżewie, to co on tam wie.

Bardzo mi miło drogie gini, żeś tu wstąpiła. Mam nadzieję że mnie obronisz
                  przed wulgarnymi atakami tej kobiety na wpół oszalałej, tego opijusa i palacza,
                  tego Miltona! Najpierw mnie rzuciła w pijanym zwidzie, potem wszystko
                  pomieszała, na koniec uznała, że jestem Jej coś winien i teraz mnie oczernia, a
                  ja jestem dobry chłop, choć pisze nieznośnie długie zdania, ktore ciężko się
                  dosyć czyta, a z jeszcze większym trudem probuje zrozumieć, ale warto zauważyć,
                  że wciąż piszę zaimki określające Miltona wielką literą, co świadczy o moich
                  nienaganych manierach i szacunku dla kobiety w ogóle, nawet do tak pokracznego
                  jej przedstawiciela.
                  • miltonia Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 10:00
                    Cha, cha, cha!!!! Dobre sobie, jak Ty Karolak wszystko przekrecasz. Oszalala
                    bylam ale juz wytrzezwialam i zobaczylam cala Twa marnosc. Te Twoje krzywe nogi
                    w dziurawych ponczochach a wlasciwie skarpetkach, tylko ze na takich krotkich
                    to wygladaja jak ponczochy, Twoja pazernosc na moj majatek, Twoja niestalosc,
                    kaprysnosc, brak zainteresowan sprawami ducha, Twoj brak prawdomownosi i
                    obiektywizmu. Ilez trzeba miec zlej woli, zeby mnie, osmy cud swiata nazywac
                    pokraka? Gini, wystrzegaj sie tego podstepnego Karolaka, uwazaj, zeby Cie nie
                    omotal, bo on gorszy od wszystkich wariatow z Aktualnosci razem wzietych.
                    • zarlaczka Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 10:31
                      Hi, hi. Fakt, że w tych swoich skarpetkach wyglądał jakby był w pończochach.
                      • j_karolak Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 12:20
                        To były podkolanówki i to numer za duże!
                        • gini Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 13:29
                          Dziewczyny do roboty !!
                          Brac sie szybko za pranie i cerowanie skarpet Karolaka!!
                          Swieta ida, bylam w sklepie przed chwila i za pomoca pistoletu na wode
                          zastraszylam Mikolaja, kazalam mu sie rozebrac z jego pieknego stroju, po czym
                          zabralam worek (pusty niestety , dziadyga za szybko rozdal prezenty )stroj
                          spakowalam do wora.Zostawilam Mikolaja w slipach ale z broda za to.
                          Wiec ubierzemy Karolaka w stroj Mikolaja, tylko trzeba koniecznie brode
                          skombinowac.
                          Do roboty dziewczyny, prac cerowac, i brode robic!!
                          Karolak musi byc piekny jutro.
                          • miltonia Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 13:41
                            Jeszcze czego! Sama opieraj i obcerowywuj Karolaka, ja juz mam dosyc. Dlaczego
                            zostawilas slipy Mikolajowi? Karolakowi przydaly by sie jakies niedziurawe, bo
                            mu marznie to i owo.
                            • gini Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 13:52
                              miltonia napisała:

> Jeszcze czego! Sama opieraj i obcerowywuj Karolaka, ja juz mam dosyc.
                              Dlaczego
                              > zostawilas slipy Mikolajowi? Karolakowi przydaly by sie jakies niedziurawe,
                              bo
                              > mu marznie to i owo.

Dzieci byly w sklepie, a broda do slipow nie siegala , slipy brzydkie byly.
                              z przodu zolte z tylu brazowe, nigdy bym nie pozwolila by Karolak cos takiego
                              zalozyl.
                              Ja sprezentuje Karolakowi nowe stringi pod choinke, sama wlasnymi rencami na
                              drutach wydziergalam.
                              • j_karolak Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 15:12
                                Fajnie. Już Cię kocham. Po grob i tak dalej.
                                • gini Re: A tak w ogole ... 23.12.03, 15:34
                                  To nic nowego wszyscy mnie kochaja.
                                  • j_karolak Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 09:31
                                    Teraz tak. Do wczoraj kochali Cię wszyscy prócz mnie.
                                    • gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 10:12
                                      Wczesniej tez mnie kochales , tyle, ze nie wiedziales o tym po prostu.
                                      • miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 10:48
                                        Nie wiedzial, ze cie kocha, tylko dlatego, ze nie wiedzial, ze cos od Ciebie
                                        dostania, materialista jeden. Jak znajdzie sie nastepna, co mu kalesony na
                                        szydelku wydzierga, to zapomni o Tobie i tamta pokocha, bo kalesony sa wieksze
                                        od stringow i trudniejsze do zrobienia, ze wzgledu na duza lukowatosc giczolow
                                        Karolaka.
                                        • gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 11:55
                                          Przyznaj sie, ze zaczelas juz dziergac te kalesony.A dziergaj sobie dziergaj,
                                          masz dwie lewe rece, to wydziergasz i tak dwie lewe nogawki.
                                          • miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 12:02
                                            Zebys wiedziala! I wlasnie takie na Karolaka beda pasowaly, bo on te nogi ma
                                            wykrzywione w te sama strone.
                                            • gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 12:21
                                              Nastepne oszczerstwo, ciekawe do czego jeszcze sie posiniesz.
                                              Po za tym i tak nie umiesz tak ladnie dziergac jak ja .
                                              Ja dziergam pieknie , bo pobieralam lekcje, u flamandzkich koronczarek, wiec
                                              nie masz szans.
                                              • miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 13:46
                                                Moze i pobieralas te lekcje ale za malo zdolna jestes, by sie czegokolwiek
                                                nauczyc. Jesli nie dostrzegasz nietypowej krzywizny karolakowych odnozy, to
                                                moge spac spokojnie, bo Twoje dzierganki i tak nie beda na niego pasowaly.
                                                • gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 13:53
                                                  Ty mnie nie znasz Miltonio, ja jestem zdolna do wszystkiego.
                                                  • miltonia Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 13:59
                                                    Z wyjatkiem koronczarstwa, cha, cha!
                                                  • gini Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 14:01
                                                    Jak do wszystkiego to do wszystkiego, do koronczarstwa tez.
                                                  • zarlaczka Re: A tak w ogole ... 24.12.03, 15:18
                                                    Trzy godziny się śmiałam jak sobie Normiego w stringach z koronki wyobraziłam.
                                                  • j_karolak Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 08:32
                                                    zarlaczka napisała:

> Trzy godziny się śmiałam jak sobie Normiego w stringach z koronki
                                                    wyobraziłam.

Ja natomiast mialem to nieszczęście, że nie potrzebna wyobraźnia, tylko
                                                    wspomnienia, by mi przed oczami stanął widok Twej osoby w stringach. I
                                                    bynajmniej nie był to widok atrakcyjny. Był natomiast ciekawy i szokujący.

Gini: Nie sluchaj ich! Podążaj raz obraną, sluszną ścieżką, która zawiedzie Cię
                                                    na drogę wiecznej szczęśliwości ze samym mną!
                                                  • zarlaczka Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 10:00
                                                    W pijanym widzie pomyliłeś znowu mnie z kimś innym. Nie noszę stringów.
                                                  • j_karolak Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 10:50
                                                    To pewnie była Miltonia.
                                                  • zarlaczka Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 11:09
                                                    Kto tam wie, z kim Ty się zadajesz, ale z Twojego opisu wynika, że z kimś mało
                                                    atrakcyjnym.
                                                  • j_karolak Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 11:19
                                                    Czyli albo lustro, albo Miltonia.
                                                  • miltonia Re: A tak w ogole ... 29.12.03, 11:47
                                                    To lustro w takim razie bylo, bo ja bielizny w ogole nie nosze.
                                                  • j_karolak Re: A tak w ogole ... 30.12.03, 08:18
                                                    Hi hi hi hi hi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka