Dodaj do ulubionych

ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .......

01.07.05, 18:38
polityczne abo i nie :)
Mnie się marzy sztorm jak cholera,morze wyrzuca na bezludną wyspę piątkę
szczęśliwców - Jasia Pinokio,Kwilące Bliźniaki,Władka z Jajami i Pięknego
Romka.....
Na wyspie jest tylko jedno drzewo z wiszącymi czterema kokosami,nic innego
do żarcia nie ma :)
Najbliższy statek moze przypłynąć za tydzień,jeden owoc kokosowy na twarz
może pomóc im doczekać,chyba że.........
ja wiem jak się to zakończy ale za chiny nie powiem :)))
ps. I moje niepolityczne letnie marzenie - miesiąc na bezludnej wyspie z
Cudowną Dido :)
miłość,śpiew (Jej:),miłość,śpiew,miłość,śpiew,kokos,miłość itd :)
pps.Giwi Nożycoręka też jest proszona o podzielenie się swymi marzeniami :)))
Obserwuj wątek
    • madine1 Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:03
      A mi się marzy, żeby przyszedł jakiś wujek Sknerus i zrobił porządek z Kaczorem-Donaldem.
      I żebym w ciągu wakacji nie musiał oglądać w wiadomościach tych wszystkich mord, gąb, facjat, pup,
      karykatur i kreatur, tylko normalne ludzkie twarze.
      Z prywatnych: żeby Dido wyjechała z omamionym.wiedźminem na jakąś bezludną wyspę i przestała
      się udzielać w szołbiznesie.
      • malaszaramysz Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:12
        Polityczne: wyjechać i wrócić do kraju, w którym kaczki grzecznie w rzekach i
        stawach pływają a nie do polityki się pchają, muchomory różne w lesie rosną,
        brona jest podczepiona do ciągnika - nie samopas lata i jedyną ligą jest liga
        koszykówki.
        Osobiste: 2 tygodnie w leśniczówce - tylko ja, mąż,kot,pies książki i
        skrzynyczka chłodnego Chablis.
        Jedno i drugie nie do spełnienia - urlop możliwy w październiku , pierwsze
        marzenie nierealne:-)))))
        • vegas5 Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:17
          a ja bym chciala kupic sobie duzo jedzenia i wszystko zjesc bo na suche
          ziemniaki i chleb z margaryna juz patrzc nie moge
          • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:42
            vegas5 napisała:

> a ja bym chciala kupic sobie duzo jedzenia i wszystko zjesc bo na suche
            > ziemniaki i chleb z margaryna juz patrzc nie moge
            skromne marzenie ,tym bardziej zyczę realizacji
            a jakby tak jeszcze Rokita z Tuskiem przez miesiąc za pensję minimalną
            pożyli ,byłoby jeszcze milej - te durnie już tak oderwały się od polskiej
            rzeczywistości,ze szkoda gadać......
            pozdrawiam
            • goniacy.pielegniarz Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 20:09
              omamiony.wiedzmin napisał:

> te durnie już tak oderwały się od polskiej
              > rzeczywistości,ze szkoda gadać......

Widocznie nie uczyli się od Geremków i Frasyniuków, o których można powiedzieć
              wszystko, ale nie to, że są oderwani od polskiej rzeczywistości...

• omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 20:22
                goniacy.pielegniarz napisał:

> omamiony.wiedzmin napisał:
                >
                >
                > > te durnie już tak oderwały się od polskiej
                > > rzeczywistości,ze szkoda gadać......
                >
                >
                > Widocznie nie uczyli się od Geremków i Frasyniuków, o których można powiedzieć
                > wszystko, ale nie to, że są oderwani od polskiej rzeczywistości...
                >
                I Szanowny Pielo się odezwał :)
                Frasyniuk z Geremkiem dzisiaj nie byli w sejmie na głosowaniu nad płacą
                minimalną choć zgodzę się ,że wszystkie polityczne młotki oderwały sie juz
                dawno od rzeczywistości
                Marzysz jeszcze Pielęgniarzu ?
                to daj głos na temat !
                nawet jeśli to bedzie marzenie o Kwartecie Tenorów -Pielo,Jaśko, Donald i
                Torzewski :)))
        • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:35
          malaszaramysz napisała:

> Polityczne: wyjechać i wrócić do kraju, w którym kaczki grzecznie w rzekach i
          > stawach pływają a nie do polityki się pchają, muchomory różne w lesie rosną,
          > brona jest podczepiona do ciągnika - nie samopas lata i jedyną ligą jest liga
          > koszykówki.
          > Osobiste: 2 tygodnie w leśniczówce - tylko ja, mąż,kot,pies książki i
          > skrzynyczka chłodnego Chablis.
          > Jedno i drugie nie do spełnienia - urlop możliwy w październiku , pierwsze
          > marzenie nierealne:-)))))
          fakt ,pierwsze nierealne ale drugie ?
          sprężyć sie trza bardziej,skoro ja nie całkowicie załamuję ręce nad mym rendez
          vous z Dido ...... :)
          życzę Ci tego w kazdym razie :)
          • malaszaramysz Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:39
            W październiku drugie zrealizuję w 100 % :-))) Tylko to już będzie jesienne
            marzenie.
            • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:51
              malaszaramysz napisała:

> W październiku drugie zrealizuję w 100 % :-))) Tylko to już będzie jesienne
              > marzenie.
              w październiku to i grzyby powinny być,skoro w lesniczówce....
              kurczę może i Dido wolałaby leśniczówkę ??? :)
              nie boisz się Myszko dzikich leśnych bestii ?
              noo Szalonego Konia na czele weszpolskich ,Zombiastych Kaczek czy Andrew
              Leppera-Krugera ???
              • malaszaramysz Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:54
                Ta "moja" leśniczówka jest prawie od świata odcięta. Leśniczy to wyjątkowo
                porządny człowiek i flintę ma na wypadek "złego".:-))))Na kaczki poluje, konie
                jedynie do bryczki zaprzęga a z Krugerem sobie sami poradzimy.Grunt to nie spać
                w nocy:-))))))))
                • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 20:01
                  malaszaramysz napisała:

> Ta "moja" leśniczówka jest prawie od świata odcięta. Leśniczy to wyjątkowo
                  > porządny człowiek i flintę ma na wypadek "złego".:-))))Na kaczki poluje,
                  konie
                  > jedynie do bryczki zaprzęga a z Krugerem sobie sami poradzimy.Grunt to nie
                  spać
                  >
                  > w nocy:-))))))))
                  fajnie ,uspokoiłaś mnie :)
                  ja w góry znowu chyba pojadę ale tą lesniczówką i potencjalnym ostrym
                  grzybobraniem dałaś mi do myślenia ...
                • bac1 Re: ANKIETA - Warto zabrać czosnek .. 01.07.05, 20:15
                  i osinowy kołek, tak słyszałam. Na wszelki wypadek, oczywiście.
                  • malaszaramysz Srebrną kulę do flinty lesniczego.. 01.07.05, 20:18
                    Na pewno pomoże.
                  • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Warto zabrać czosnek .. 01.07.05, 20:24
                    bac1 napisała:

> i osinowy kołek, tak słyszałam. Na wszelki wypadek, oczywiście.
                    po Millerze trochę zostało....
                    • bac1 Re: ANKIETA - Warto zabrać czosnek .. 01.07.05, 20:46

Ale samego Millera nie zabierać!!!
                      • malaszaramysz Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 20:48
                        I głowa by pękła za picie w złym towarzystwie:-))
                        • bac1 Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 20:51
                          Tak, bo najważniejsze jest nie to, co sie pije, ale w jakim towarzystwie. Zatem
                          Miller odpada.
                        • omamiony.wiedzmin Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:00
                          malaszaramysz napisała:

> I głowa by pękła za picie w złym towarzystwie:-))
                          Leszka by się postawiło na wachcie
                          jako bodyguard jest niezły- Olki broni jak bulterier i dyskretny jest :)
                          i moze jeszcze nie skończył :)))
                          ps. za chiny nie przekonuję ale jakoś tam Leszka lubię - jeden z nielicznych
                          co się kaczek błotnych nie boi :)
                          a w razie cóś można by kaganiec założyć i wytłumaczyć by gryzł tylko obcych :)
                          • malaszaramysz Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:04
                            Mimo wszystko wolę leśniczego z flintą. Chociaż gdybym miała wybrać między
                            kaczką a Leszkiem? To zdecydowanie Leszek.:-)))))))))))
                          • bac1 Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:06
                            No, w kagańcu to on by, niestety, obcych też nie pogryzł. I co wtedy? To ja już
                            wolę pić w towarzystwie mojej amstaffki. Bez kagańca.
                            • omamiony.wiedzmin Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:20
                              a tak a propos Myszko
                              czytuję ostatnio forum-kuchnię i Twoje wpisy także -próbuję się czegoś nauczyć
                              od specjalistów kulinarnych :)
                              no i atmosfera przyjazna trochę bardziej niz na fk :)
                              w tej lesniczówce to i dziczyzna będzie ?
                              może pasztecik jakiś z sarny bądź dzika ?
                              jesli tak ,to Ci nalot tam zrobimy i nawet lesniczy nie pomoże :)))
                              • malaszaramysz Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:22
                                Dziczyzna będzie na pewno.Chociaż też nie pasuje do Chablis ale inną butelczynę
                                zabiorę na tę okazję. Szynka z dzika ze śliwkami w czerwonym winie i borówki z
                                gruszkami:-)))))))
                                • omamiony.wiedzmin Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:31
                                  malaszaramysz napisała:

> Dziczyzna będzie na pewno.Chociaż też nie pasuje do Chablis ale inną
                                  butelczynę
                                  >
                                  > zabiorę na tę okazję. Szynka z dzika ze śliwkami w czerwonym winie i borówki
                                  z
                                  > gruszkami:-)))))))
                                  no to wpadłaś :)
                                  w sierpniu Dido i bezludna wyspa
                                  w październiku zacznie się omamiona inwigilacja wszelkich lesniczówek,nie
                                  bedziesz znać dnia ani godziny.....
                                  czy Twój men......jest duży i nerwowy ,że tak delikatnie zapytam ,bo
                                  omamionych dzieci osierocić jescze nie chcę :)
                                  opisz przynajmniej na forumie smak tych frykasów,jakas namiastka to bedzie ale
                                  jednak :)))
                                  • malaszaramysz Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:35
                                    Mój man ratuje ludzi a nie zabija za kawałek dzikiej szynki :-))) Zrób sobie :
                                    na patelni rozgrzej sól, ziarna kolendry,tymianek,jałowiec, majeranek,tłuczony
                                    pieprz,ziele ang. i liść laurowy. Natrzyj jeszcze ciepłą mieszanką szynkę z
                                    dzika - zostaw na 3 dni w lodówce. Naszpikuj suszonymi śliwkami, obsmaż na
                                    oliwie z oliwek, podlej winem i do piekarnika. 1godzina na 1kg mięska.:-)))) Na
                                    paliwie zaoszczędzisz a danko proste jak cepa budowa:-))))))))0
                                    • omamiony.wiedzmin Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:50
                                      malaszaramysz napisała:

> Mój man ratuje ludzi a nie zabija za kawałek dzikiej szynki :-))) Zrób
                                      sobie :
                                      > na patelni rozgrzej sól, ziarna kolendry,tymianek,jałowiec,
                                      majeranek,tłuczony
                                      > pieprz,ziele ang. i liść laurowy. Natrzyj jeszcze ciepłą mieszanką szynkę z
                                      > dzika - zostaw na 3 dni w lodówce. Naszpikuj suszonymi śliwkami, obsmaż na
                                      > oliwie z oliwek, podlej winem i do piekarnika. 1godzina na 1kg mięska.:-))))
                                      Na
                                      >
                                      > paliwie zaoszczędzisz a danko proste jak cepa budowa:-))))))))0
                                      ha ha ha
                                      łatwo powiedzieć,pewnie spieprzę :)
                                      dowiedziałem się ostatnio,ze paluszki krabowe ,które zawsze smażę,wszyscy
                                      wtryniają na surowo w sałatkach - dzieciakom smakuje ale jednak plama :(
                                      wczoraj ziemniaki z grilla zrobiłem i z bazylia i z oregano i z boczkiem ale
                                      tez nie wyszły takie jak opisane na forumie.....
                                      może słowo pisane bardziej mi smakuje ?:)
                                      jak wrócisz z tej lesniczówkowej eskapady opisz ze szczegółami ten ekscytujacy
                                      jadłospis,ja mam dużą wyobraźnię :)))))
                                      • malaszaramysz Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 21:52
                                        OK , opiszę:-)))) Mam nadzieję,że nie powiesz,że jestem wstrętną,sadystyczną
                                        myszą :-)))
                                        • omamiony.wiedzmin Re: Nie pasuje do Chablis :-)))))))) 01.07.05, 22:01
                                          malaszaramysz napisała:

> OK , opiszę:-)))) Mam nadzieję,że nie powiesz,że jestem wstrętną,sadystyczną
                                          > myszą :-)))
                                          no co Ty ,ja naprawde mam wyobraźnię
                                          dzieciakom zrobię piersi z kurczaka z buraczkami (tez pycha) i poczytam im
                                          Twoje puszczańskie opowieści,nawet smak tych śliwek poczujemy :)))
                                          tak że czekam ,tylko czerwonego kapturka nie ubieraj jak owoce leśne będziesz
                                          zbierać czy jakąś babcię odwiedzać :)))
      • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:31
        DZiękuję w imieniu swoim i....Dido :)))
        a co do drugiego marzenia ....trudna sprawa - pozamykać wszystkie telewizje by
        trza było albo w konstytucji nakazać przeprowadzenie obowiązkowo wszystkim
        nienawistnikom operacji plastycznych
        kaczora z pupą J.Lo nawet moze dałoby się ogladać
        albo Romka z cycuszkami Sharon Stone
        a Antek M. w minibikini brazylijskich plażowiczek mógłby zostać nawet
        bożyszczem niemoherowców :)
        pozdrawiam
        • madine1 Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:34
          Ach, Antoni o kocim spojrzeniu...
          • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:37
            madine1 napisał:

> Ach, Antoni o kocim spojrzeniu...
            noooo Mariola Macierewicz byłaby wery cóóóóól :)
          • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:37
            madine1 napisał:

> Ach, Antoni o kocim spojrzeniu...
            noooo Mariola Macierewicz byłaby wery cóóóóól :)
            • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:38
              kurka wodna nawet komp się podniecił i podwójnie wysłał :)
              • madine1 Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 19:47
                Nie komp tylko paluszki zadrżały na myśl samą!
                • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 20:15
                  madine1 napisał:

> Nie komp tylko paluszki zadrżały na myśl samą!
                  >
                  aż tak to nieeeee
                  ale
                  jakby Antek o kocim spojrzeniu po operacji wyglądał i śpiewał jak Dido to sam
                  o dogłębną lustrację bym wystąpił :)
    • omamiony.wiedzmin Re: A co Tobie się Giwi letnio marzy? 01.07.05, 19:55
      nie wstydź się .......
      może Jakiś Johnny Depp w roli Edwarda Nożycorękiego
      ale byłoby wycinanie,uuhhhhh :)
      • omamiony.wiedzmin Re Nie bądź taka Giwi,powiedz co Ci w sercu gra :) 01.07.05, 20:08
        wybacz moje niegdysiejsze chamstwo w stosunku do Ciebie
        durnym wiedźminem bywam :)
        • omamiony.wiedzmin Nawet nieoficjalnie jako brunetka nic nie powiesz 01.07.05, 20:27
          ???
          jako ruda też jesteś sexy Giwi,choć wolę Cię naturalnie i bez "ptaszka" :)
          • omamiony.wiedzmin Re:Giwi kochasz Adama M.jak Izolda Tristana i 01.07.05, 20:45
            nawet Johnny Nożycoręki Cię nie rusza ???
            podziwiam taką wierność :)
            • omamiony.wiedzmin Re:Albo marzysz by na plazy pełnej machos ustawion 01.07.05, 20:49
              ych w kolejce do Ciebie,płaszczących się pod nogami....
              a Ty tylko
              wycinasz,wycinasz,wycinasz
              tylko uwazaj proszę,bo przyrost naturalny i tak niski jest :)
              • omamiony.wiedzmin Re:Wierzę ,ze Cię nie ma Giwi :) 01.07.05, 21:36
                jak wrócisz i przeczytasz moje prosby może Twe serce zmięknie ?
                pozdrawiam :)
    • bac1 Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 20:01
      A mnie się marzy, żebym choć na chwilę znalazła się w tych wszystkich
      miejscach, w których byłam kiedyś szczęśliwa i wróciła do tego, w którym teraz
      jestem.
      • malaszaramysz Piękne :-))))))) n/t 01.07.05, 20:02
      • omamiony.wiedzmin Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 20:04
        bac1 napisała:

> A mnie się marzy, żebym choć na chwilę znalazła się w tych wszystkich
        > miejscach, w których byłam kiedyś szczęśliwa i wróciła do tego, w którym
        teraz
        > jestem.

fajne marzenie ale chyba nie o powrocie na forum-kraj myślisz :)
        ostatnio straszno się tu robi....

• bac1 Re: ANKIETA - Wasze skryte,letnie marzenie .. 01.07.05, 20:06
          I straszno, i śmieszno (???).
    • goniacy.pielegniarz Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 20:26
      Marzeń politycznych nie miewam, ale gdyby tak puścić wodze fantazji, to mógłbym
      sobie wyobrazić coś podobnego do Twoich marzeń:
      Wysłanie komuszków na bezludną wyspę, tyle że bez kokosów i... I to byłoby na tyle.

A co do marzeń prywatnych, to mam jedno. Niemożliwe do spełnienia. Tak więc to
      chyba nawet nie marzenie.

• omamiony.wiedzmin Re: Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 20:36

> Marzeń politycznych nie miewam, ale gdyby tak puścić wodze fantazji, to
        mógłbym
        > sobie wyobrazić coś podobnego do Twoich marzeń:
        > Wysłanie komuszków na bezludną wyspę, tyle że bez kokosów i... I to byłoby na
        t
        > yle.
        Niemiłosierny Pielegniarz :(
        > A co do marzeń prywatnych, to mam jedno. Niemożliwe do spełnienia. Tak więc to
        > chyba nawet nie marzenie.
        noooo nie
        skoro Jasiek Rokitni i Kaczki z Terazkur.anaszejpaczki są postrzegane jako
        dziewice polityczne ,to........
        WSZYSTKO JEST MOŻLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        spełnienia jednak zyczę i teraz kumam ,że jednak jest sens być goniącym
        króliczka szczęścia :)
        jakby cóś to daj namiary- brać forumowa zapakuje to Twoje szczęście w
        kaftanik :)
        ps. myślisz,ze omamieni maja sznse u Dido ?
        • omamiony.wiedzmin Re: Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 21:14
          Nie smuć się Pielęgniarzu i bierz ostro sprawy w swoje ręce,a wszystko może
          się zdarzyć !
          Nawet jeśli nie w realu to pomarzyć i tak warto :)
          Zagadałbyś do Giwi,bo Ona Ciebie lubi,próbuję Ją skłonic do wywnętrzeń,a Ona
          mi gest Kozakiewicza.......
          zasłużyłem kiedyś na to, fakt...
          ale jakbys Ty zagadał ,pewnie by zmiękła :)))
        • goniacy.pielegniarz Re: Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 21:37

> noooo nie
          > skoro Jasiek Rokitni i Kaczki z Terazkur.anaszejpaczki są postrzegane jako
          > dziewice polityczne ,to........
          > WSZYSTKO JEST MOŻLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nie jest możliwe.

> spełnienia jednak zyczę i teraz kumam ,że jednak jest sens być goniącym
          > króliczka szczęścia :)
          > jakby cóś to daj namiary- brać forumowa zapakuje to Twoje szczęście w
          > kaftanik :)
          > ps. myślisz,ze omamieni maja sznse u Dido ?

Na pewno większe niż u Giwi.
          • monte83 Re: Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 21:44
            a mi sie marzy, zeby jechac z moja dziewczyna nad morze i odpoczac jakis tydzien, potem zeby ona zdala wszystkie 3 egzaminy, ja 2 egzaminy i zebym kupil mieszkanie, w poznaniu:).
            pozdr.
            • omamiony.wiedzmin Re: Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 21:53
              monte83 napisał:

> a mi sie marzy, zeby jechac z moja dziewczyna nad morze i odpoczac jakis
              tydzie
              > n, potem zeby ona zdala wszystkie 3 egzaminy, ja 2 egzaminy i zebym kupil
              miesz
              > kanie, w poznaniu:).
              > pozdr.
              wpisując się w tym wątku to jak wypowiedzieć zyczenie widząc spadającą
              gwiazdę :)))
              masz to jak w banku :)
              yo
          • omamiony.wiedzmin Re: Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 22:06
            Na pewno większe niż u Giwi.
            a kubek dostałeś hę ?
            to skąd wiesz ?
            może Giwi się podkochuje we mnie ale wstydzi się przyznać bom chamowaty
            jest ???
            :)))

• goniacy.pielegniarz Re: Zupełnie jak ja! No, może nie do końca 01.07.05, 22:21

> goniacy.pielegniarz napisał:
              > Na pewno większe niż u Giwi.
              > a kubek dostałeś hę ?

Prawie.

> to skąd wiesz ?
              > może Giwi się podkochuje we mnie ale wstydzi się przyznać bom chamowaty
              > jest ???
              > :)))

W takim razie trzymam kciuki i zaciskam jednocześnie zęby z zazdrości.
              • omamiony.wiedzmin Re: Giwi zlituj się ,Goniacy szczekoscisku może 01.07.05, 22:30
                dostać,a chyba byś tego nie chciała ?
                Jemu się kubek należy ,a mnie poznanie Twych marzeń - nawet jeśli to będzie
                marzenie by omamieni znikli na zbity pysk z fk :)
                • omamiony.wiedzmin Giwi serce Twe twarde jak głowa Antka Macierewicza 01.07.05, 23:02
                  tak mało trzeba by nam wlać trochę otuchy w nasze skołatane dusze...
                  a Ty nic ,ani me ,ani be ,ani kukuryku
                  nic to
                  odchodzę w nieutulonym żalu,może z Dido przynajmniej wypali :)
                  wszystkim spełnienia letnich marzeń życzę :)
                  ps.Giwi nie zdziw się jesli Johnny Depp się odezwie,wysłałem mu Twoje
                  namiary,podobno sekatory i kosę spalinową sobie teraz zamontował :)))
                  • madine1 I puste jak żołądek posła Nowaka 01.07.05, 23:09
                    Zlituj się nad wiedźminem, co się dał omamić syrenim pieniom Dido (nie mylić z "dildo"!)
                    • giwi Re: I puste jak żołądek posła Nowaka 01.07.05, 23:11
                      Ja bym chciała, żeby już była godzina 0.30 :-)
                      • nat.ka Re: I puste jak żołądek posła Nowaka 01.07.05, 23:12
                        no ładnie, będziesz miała spokój do rana przynajmniej :)
                        • giwi Re: I puste jak żołądek posła Nowaka 01.07.05, 23:18
                          No właśnie. I szanowni Krajowcy się wyśpią. :-)
                  • giwi Re: Giwi serce Twe twarde jak głowa Antka Maciere 01.07.05, 23:14
                    To świetnie, bo mi działka zarosła trawą a na śliwce są wilki.
                    • madine1 WIEEEEEDŹMIN! UDAAAAAŁO SIĘ! PRZEMÓWIŁA!!!! 01.07.05, 23:17
                      To moja zasługa!
                      No gdzie ty jesteś śpiochu!
                      Masz póltorej godziny na wyciągnięcie od Giwi wszystkich jej sekretów.
                    • gargamel.z.rm co to sa wilki. na sliwce ? 01.07.05, 23:19
                      Przerazilas mnie !
                      • giwi Re: co to sa wilki. na sliwce ? 01.07.05, 23:20
                        Pionowe pędy w hurtowych ilościach. Zupełnie jak spam. :-DDD
                        • madine1 Re: co to sa wilki. na sliwce ? 01.07.05, 23:23
                          Sama uprawiasz ogródek?
                          Pielesz, orzesz, sadzisz, wycinasz chwasty?
                        • gargamel.z.rm Re: co to sa wilki. na sliwce ? 01.07.05, 23:26
                          Dobrze sie czegos nowego dowiefziec. Dziekuje. Nie podoba mi sie jednak twoja
                          aluzja. Wcale nie spamuje hurtowo !
                    • goniacy.pielegniarz Re: Giwi serce Twe twarde jak głowa Antka Maciere 01.07.05, 23:32
                      giwi napisała:

> a na śliwce są wilki.

Dobrze że nie kubki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka