yossarian18 03.07.05, 00:19 www.wandea.org.pl/IMAGES/aleksander-smolar.jpg Kapitalna grafika. Pasuje do większości działaczy UW i GW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkkll Re: Kim jest Aleksander Smolar? 03.07.05, 00:21 Urocze ;). Przypomina mi się pewna poprzednia dyskusja na temat Sorosa. Całkiem ciekawe : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25217640 Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Kim jest Aleksander Smolar? 03.07.05, 00:23 Obserwowałem tę dyskusję, ale nie chciało mi się wpisać. Zauważ, że nie było ani jednego wpisu mądrali popierającego UW i GW;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Szef Fundacji Batorego 03.07.05, 00:25 Typowy przedstawiciel środowiska UW i GW, nawet pochodzenie ma typowe: żydokomunistyczna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Hej, kim byl wczesniej - nie wyskoczyl jak diabel 03.07.05, 00:26 z pudelka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Działał w opozycji, emigorwał do Francji 03.07.05, 00:30 i takie tam. Ma brata-Eugeniusza. Poczytaj sobie: republika.pl/gazetawyborcza/smolar.htm Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Ziemkiewicz o Sorosu: 03.07.05, 00:30 ziemkiewicz.fantastyka.art.pl/zlud2000/miliard.htm Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kim jest Aleksander Smolar? 03.07.05, 00:47 wg mnie Smolar jest masonem Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_zydowska_masoneria Piękny wątek - same głupki :) 03.07.05, 01:03 A ja i tak wami rządzę. Lepiej nie podskakiwać. A czy ty Yossarian, nie masz diś lotu bojowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katonazizm-stop debile sa u rycycka - nie w lozach masonskich 03.07.05, 00:57 Badz pewien,ze dla takiego debila jak ty nie ma miejsca wsod rozumnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Masoneria tratata 03.07.05, 01:48 Mnie nikt nie przekona do masońskich przebierańców, jestem wszak liberalno- narodowym szlachcicem-dziedzicem o tradycyjnie dobrych kontaktach z Watykanem i jezuitami. Przy czym nie przeczę wcale, że w gorliwości religijnej niejeden wierny mnie prześciga, a i w dziedzinie obyczajowości i gustów bliżej mi do Mikołaja V i Juliusza II niż do poczciwego Wojtyły. Tylko starożytność grecko-rzymska nas wyzwoli, moi drodzy. Masoneria to, jak wiadomo, twór z założenia średniowieczny, pełen judeochrześcijańskich zabobonów, zarażony fanatyzmem i obskurantyzmem. Tak więc poczynania tajemniczej masonerii nie bardzo mi przeszkadzają, o ile nie zalatują one zbytnio judaizmem. Niewątpliwie masoneria jest jakimś tam schronieniem dla osób o skłonnościach stadnych, osobowości wolne i dojrzałe gardzą tym boudoir. W Polsce czasy UW-PD-Kwaśniewski-Borowski (jak i Geremek- Smolar-Michnik-Mazowiecki) mają się ku końcowi, no i bardzo dobrze. Do dziś dziwię się Balcerowiczowi (którego bardzo szanuję), że dał się wciągnąć w tę sitwę a potem z niej wywalić na zbity pysk. Do Yossi: przeczytałem tekst Ziemkiewicza, taki sobie (mało konkretów). Masz jakieś linki-odnośniki do wspomnianych artykułów w „Forbes”? Jeśli tak, to bądź łaskaw zapodać. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Masoneria tratata 03.07.05, 02:13 > Do Yossi: przeczytałem tekst Ziemkiewicza, taki sobie (mało konkretów). Masz > jakieś linki-odnośniki do wspomnianych artykułów w „Forbes”? Jeśli > tak, to bądź > łaskaw zapodać. Mi się nie chciało przeszukiwać Forbesa, ale mam coś takiego: www.chroniclesmagazine.org/Chronicles/February2004/0204Trifkovic.html Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Masoneria tratata 03.07.05, 02:47 Ciekawy artykuł. Zwłaszcza ten oto fragment przykuł moją uwagę: --- Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Si tacuisses, philosophus mansisses. 04.07.05, 00:42 Niech Kwaśniewski, Borowski, Geremek, Smolar, Mazowiecki i Michnik wezmą sobie do serca tę klasyczną zasadę. Dotyczy ona zawsze takich, którzy sami przez się są problemem. Bermudy! Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Kim jest Aleksander Smolar? 03.07.05, 13:47 A co on robi wtej fundacji? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Kim jest Aleksander Smolar? 03.07.05, 14:06 A to przypadkiem nie jest po prostu zdjęcie z napisem? Co w tym kapitalnego? Że nazwali go przemądrzałym cwaniaczkiem? Faktycznie nieźle się wysilili. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Kim jest Aleksander Smolar? 03.07.05, 14:27 To facet co to kota ogonem marnie obraca i pluje na Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
esterka_cichodajka Wyrobnik Sorosa 04.07.05, 00:22 Wplywowa osoba, ktora wkrotce zniknie z Polskiej sceny. Niech tylko Giertych dojdzie do wladzy, to z takimi Smolarami da sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś