kupsztajn Nowy jork? 25.09.05, 20:08 Czy to jedno z większych skupisk żydostwa na świecie? Czy to wynik wizyt lidera w izraelu? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bboy Wcale mnie nie dziwi wynik PISu w USA 25.09.05, 20:23 partia i jej lider to towarzystwo konserwatywne, pokroju Busha - ta sama moda i elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: Wcale mnie nie dziwi wynik PISu w USA 25.09.05, 20:28 preferencje też? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Nowy jork? 25.09.05, 21:24 Głupie amerykańskie polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt3k PiS zwycięża w Nowym Jorku 25.09.05, 20:08 polonia nabrała się na sztuczny miodek? Odpowiedz Link Zgłoś
zz21 Re: PiS zwycięża w Nowym Jorku 25.09.05, 20:15 kto głosował na populistów z PO bo ja z moich bliskich nie spotkałem takiego kto by ich popierał. Odpowiedz Link Zgłoś
johngalt Ja 25.09.05, 20:42 Ja glosowalem. Do Senatu zaglosowalem co prawda tez na Romaszewskiego, ale nie na Tomaszewska, bo to jakas socjalistka z Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt3k Re: PiS zwycięża w Nowym Jorku 25.09.05, 20:46 PiS to populiści-socjaliści. Kaczor już pokazał w W-wie co potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
iszeng Re: PiS zwycięża w Nowym Jorku 25.09.05, 20:57 A propos Kaczorów,nie ufam osobom które kradną księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ultranarodowiec Re: No to macie Honeckera :) /nt 25.09.05, 20:12 Jeszcze sie dobierzemy i do Kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: No to macie Honeckera :) /nt 25.09.05, 20:13 Jedyna nadzieja, że Kaczyński nie zdobędzie również prezydentury Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 MIESZKAJA W AMERYCE-A NAM WYBIERAJA GIERTYCHA. 25.09.05, 20:12 Prawo wyborcze powinni mieć tylko mieszkający w Polsce. To paranoja z ta Polonia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zz21 Re: MIESZKAJA W AMERYCE-A NAM WYBIERAJA GIERTYCHA 25.09.05, 20:17 domk1 napisał: > Prawo wyborcze powinni mieć tylko mieszkający w Polsce. To paranoja z ta > Polonia!!! Mieszkasz w Polsce i wybierasz komuchów z SLD albo populistów z PO Odpowiedz Link Zgłoś
asik262 Re: MIESZKAJA W AMERYCE-A NAM WYBIERAJA GIERTYCHA 25.09.05, 20:56 kurcze,z polski wyjechalam na pare miesiecy,a tu giertych w pis wyladowal!koniec swiata! pozdrawiam glosujacych na manhatanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: MIESZKAJA W AMERYCE-A NAM WYBIERAJA GIERTYCHA 25.09.05, 20:51 domk1 napisał: > Prawo wyborcze powinni mieć tylko mieszkający w Polsce. To paranoja z ta > Polonia!!! Szanowanego żyda?! Odpowiedz Link Zgłoś
iszeng Re: PiS zwycięża w Nowym Jorku 25.09.05, 20:31 Nowojorczycy glosujący na lewicę wzywqam was,w imię waszych poglądów przenieście się na Kołymę.Tylko tam spełnicie swoje marzenia.....................Wstydźcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ziemkiewicz Odebrać im prawa wyborcze? 25.09.05, 20:32 Z jakiej racji ludzie już ledwo mówiący po polsku mają prawa wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: Odebrać im prawa wyborcze? 25.09.05, 20:36 Może mają trzy paszporty? Polski Amerykański Izraelski Od razu powiem, że wiem jak to jest z USA Zawsze można mieć paszporty w swoich innych domach. Odpowiedz Link Zgłoś
iszeng Re: Odebrać im prawa wyborcze? 25.09.05, 21:28 oni dobrze mówią po polsku tylko tak sobie udają. Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom Polonia nie powinna mieć prawa głosu. 25.09.05, 20:34 Uważam, ze osoby ktore na stałe wyjechały z Polski nie powinny mieć prawa głosu. Przecież decyzje Polonii nie zmieniają ich życie np. w USA tylko nasze w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
iszeng Re: Polonia nie powinna mieć prawa głosu. 25.09.05, 20:45 nie przesadzajmy ztym antysemityzmem i innym antyizmem ale rzeczywiscie na stan naszej polityki powinny miec wplyw osoby które jej bezposrednio podlegają.Piszę te słowa zpęłną świadomością jako ojciec mieszkańca wielkiej brytanii,ktory,uważam,nie powinien głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Polonia??? 25.09.05, 20:50 Przecież muszą się zdeklarować (uroczyście) że ich jedyną ojczyzną jest krzaklandia!! Jak tak można?! Odpowiedz Link Zgłoś
asik262 Re: Polonia??? 25.09.05, 21:00 jak jedziesz z warszawy do zakopanego, to mozesz glosowac .to dlaczego mialobyby byc inaczej zagranica? te 2500 glosujacych, to naprawde malo,ci co tu sa na stale nie sa zainteresowani wyborami, Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ziemkiewicz Re: Polonia??? 25.09.05, 21:02 Ale czy mieszkasz w Zakopanem czy Warszawie to płacisz te same podatki, a w Ameryce inne. Poza tym chyba przyrzekali wiernośc Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
iszeng Re: Polonia??? 25.09.05, 21:13 Z warsiawki do zkopca i do tego na chwilę to zupełnie co innego aniżeli ze stolicy do newego żydorku. Odpowiedz Link Zgłoś
asik262 Re: Polonia??? 25.09.05, 22:32 ale ja tez na chwile:), wracam za miesiac,zawsze bralam udzial w wyborach,i nie wyobrazalam sobie zeby tym razem nie,ot glupia taka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
iszeng Re: PiS zwycięża w Nowym Jorku 25.09.05, 21:03 jestem katolikiem,ale uważam,że ojciec Rydzyk powinien wylecieć z misją rydzykowską na księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jola69 Re:Wybory np. w USA odbywaja sie na koszt 25.09.05, 21:32 POLSKIEGO PODATNIKA. Polonia nie ma prawa glosowac, nie znajac realiow w Kraju. Jedynym " autorytetem" dla nich jest radio maryja i dzienniki z Polski. [czesto stronnicze]. Odpowiedz Link Zgłoś
marilicia Re:Wybory np. w USA odbywaja sie na koszt 25.09.05, 21:40 Dopoki Polska jest na garnuszku Uni Europejskiej - nie pisz nic o polskich podatnikach, bo sama jezdzisz po drogach sfinansowanych nie przez polskiego podatnika, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: PiS zwycięża w Nowym Jorku 25.09.05, 21:33 Głupie amerykańskie polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jola69 Re Zwiazak bez zwiazku 25.09.05, 21:59 Unia Europejska, polskie drogi, jaki maja zwiazek z glosujaca polonia amerykanska, za moje pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś