madi30 06.10.05, 16:31 Uważam ją za bardzo dobrego kandydata, ale sama będe głosowac na Tuska. Fajna, mądra, rozsądna kobitka - polityk z klasą! mógłby Tusk ja "przyjąć" do grona, na pewno by się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ergo5 Re: Henryka Bochniarz 06.10.05, 16:41 Ja stwierdziłem, że na Tuska zdążę jeszcze zagłosować w II turze. W pierwszej głosuję na Bochniarz i niech to będzię mój cichy protest przeciwko robieniu z polityki jeszcze większego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Henryka Bochniarz 06.10.05, 16:45 A do tego jakże jasno tłumaczy! Wystarczyło, że opisała strukturę Holdingu ITI i od razu zrezygnowali z wejścia na giełdę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Henryka Bochniarz 06.10.05, 16:46 Podpadla mi definitywnie, gdy w jakims wywiadzie (dobrych kilka lat temu) powiedziala ze u niej w firmie sprzataczka musi miec wyzsze wyksztalcenie. Jak ja stac na takie marnotrawstwo kilku ludzi, nie powierzylbym jej niczego wiecej - z Polska na czele. Odpowiedz Link Zgłoś