lubiepolske 15.10.05, 16:08 Mysle ze cos cieniutko z tym poparciem oczywiscie ojciec rydzyk powinien wystarczyc za wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freemason Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:11 Irena Szewińska, Krzysztof Cugowski i Marcin Wolski. Parę osób by się jeszcze znalazło... Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepolske Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:15 Szewinska Kwaska tez popierała zaden z niej autorytet popiera tego kto ma wladze byle sie utrzymac na stolku, Cugowski i Wolski ujdą ale mialem nadzieje ze ktos powazniejszy od nich Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:12 Tyle wiem www.lechkaczynski.pl/article.php?id=92 wiem ze beda tez na niego glosowac m.in.: prof. Staniszkis Ryszard Bugaj Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:18 gosia_chello napisała: > Tyle wiem > > www.lechkaczynski.pl/article.php?id=92 > wiem ze beda tez na niego glosowac m.in.: > prof. Staniszkis > Ryszard Bugaj Ryszard Bugaj w I turze głosował na Kalinowskiego. W II zostanie chyba w domciu, ale nie jestem na 100% pewien... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:20 W parlametarnych glosowal na PiS. Jesli glosowal na Kalinowskiego, to pewnie konsekwentnie teraz na Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Bugaj, czlowiek z zasadami 15.10.05, 17:43 gosia_chello napisała: > Tyle wiem > > www.lechkaczynski.pl/article.php?id=92 > wiem ze beda tez na niego glosowac m.in.: > prof. Staniszkis > Ryszard Bugaj Bugaj to jest niezly gosc. Jak go widzialem w TVN24 agitujacego za PiS, to nie wiedzialem, gdzie jestem. Swiadczy to dobitnie o poziomie socjalu zawartego w programie gospodarczym PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:12 ostatnio jakoś mało u nas autorytetów (w sensie posiadania autorytetu w tym społeczeństwie) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:13 Te "najwieksze autorytety" nie zalapaly sie do sejmu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 20:17 gosia_chello napisała: > Te "najwieksze autorytety" nie zalapaly sie do sejmu ;))) Zgadza się: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29901216&a=29901216 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:12 już nawet Lech Wałęsa jest szeroko kwestionowany więc o jakich niby autorytetach tu mówić..... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Kiszczak, Jaruzelski, Urban i Michnik 15.10.05, 16:18 nie popierają Kaczyńskiego. Pozostaje więc tylko ojciec Tadeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:19 Kataryna i Palnick chyba ich popierają, i ja głosowałem na Jarosława Kaczyńskiego (i Korwina) - ale ja nie mam autorytetu tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:21 Ja swoim autorytetem tez ich popieram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A to jest niegłupi pomysł 15.10.05, 16:24 utwórzmy Samozwańczą Grupę Autorytetów Forum Kraj i będziemy wspólnie wysylać do rynsztoku tych co nie po naszej myśli sa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: A to jest niegłupi pomysł 15.10.05, 16:29 niech tu ktoś zdobędzie autorytet i poprze Kaczyńskich tylko niech się pospieszy Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 20:59 Czy dlatego popierasz Kaczora,że jesteś podobna do jego żony?. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni no wlasnie ! 15.10.05, 16:22 i co wlasciwie Wladyslaw Frasyniuk na to wszystko ???? Gdzie jest kierownik stada???? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:24 Najgorsze jest to, że Kaczyńskiego popiera ten co z Tuskiem Platformę zakładał, czyli Płażyński. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 16:30 tu jest jego komitet honorowy: www.lechkaczynski.pl/article.php?id=92 Płażyńskiego tam nie ma. Płażyński również nie jest senatorem PiS. Przecież go nie zastrzelą za to, że akurat teraz nie rzuca się na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Płażyński w wypowiedziach dla rozgłośni radiowych 15.10.05, 17:20 w Gdańsku powiedział, że będzie głosował na Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 17:59 Pewnie dobrze Tuska zna ... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 21:11 a ile ma byc tych autorytetów zeby stal sie wiarygodnym prezydentem? nie wystarczy ze popiera go naród w ilości potężniejsza liczba? autorytety też sa ludzmi i moga błądzic to rzecz ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Kaczyńscy od 16 lat skutecznie odpierają 15.10.05, 21:13 ataki wszelkich "autorytetów". Dzięki czemu mamy jeszcze możliwość wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Kaczyńscy od 16 lat skutecznie odpierają 15.10.05, 21:16 Wybór jest prosty.Autorytety czy wieśniacy i biedacy. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Kaczyńscy od 16 lat skutecznie odpierają 15.10.05, 21:19 Złodzieje czy okradani? Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Kaczyńscy od 16 lat skutecznie odpierają 15.10.05, 21:18 I to jest clue sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_wszechpedal Re: Czy Kaczyńskich popieraja jakies autorytety 15.10.05, 21:13 REKTUR JAROSZ ORAZ ROMAN DORODNA GŁOWA WRAZ Z OJCEM Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 To zależy kto dla kogo jest autorytetem i co ozna 15.10.05, 22:03 cza słowo autorytet. Słownik PWN stwierdza: "człowiek, instytucja, doktryna, pismo itp. cieszące się w jakiejś dziedzinie lub w opinii pewnych ludzi szczególnym uznaniem, poważaniem" Istnieje jeszcze tzw autorytret ogólny. W dyscyplinie ilości nadawanych tutułów "autoryteta" przoduje GW. I tak się dziwnie składa, że wcale, raczej prawie wcale, ichniejsze autorytety nie są moimi. W skład komitetu Lecha Kaczyńskiego wchodzą m. in. profesorowie Ryszard Legutko i Bohdan Szlachta. Obaj działają w Ośrodku Mysli Politycznej w Krakowie. Mam po kilka książek zarówno jednego jak i drugiego naukowca. Cenię i podzielam większość ich poglądów. Odnoszę to zwłaszacza do prof. Legutki. Książki i antologie prof. Szlachty to głównie prace z zakresu historii myśli konserwatywnej. Są ciekawe i pokazują historię zwłaaszcza polskiej myśli politycznej zupełnie nieznaną przeciętnym czytelnikom GW Polityki i TP. Na pewno cenię też prof Andrzeja Stelmachowskiego. W dziedzinie muzyk współczesnej, szczególnie filmowej prof. Wijciech Kilar jest mistrzem. U TUSKokwasa jest Jan Kanty Pawluiśkiewicz, rówież doskonały kompozytor i co z tego wynika. Doskonale rozumiem prowokacyjny charakter pytania, tyle że jest ono beznadziejnie głupie i już po debilnej prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś