ciekawy_1 28.10.05, 18:24 Brawo Budka Suflera !!!! Tak trzymać. A po nim pójdą następni, zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seledynowa no to se pośpiewajmy :-) 28.10.05, 18:26 "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój" no i oczywiście: "bo do tanga trzeba DWOJGA" Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:27 Wszyscy artysci to prostytutki. Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:42 bladatwarz napisała: > Wszyscy artysci to prostytutki. > Kazik Tu akurat kula w plot:))) Cugowski na znak protestu chce zlozyc rowniez mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:49 Tyle dobrze, ze nie idzie gdzie indziej. Juz myslalam, ze Cugowski przejdzie do SLD. Zawsze byl wrazliwy na ubostwo ludzi, wiec mogl przejsc do Olejniczaka. Oni pewnie jeszcze zachowali sentyment do dancingow, wiec moglby im cos od czasu zagrac. Jak zwroci mandat, zwroce honor. :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:55 bladatwarz napisała: > Tyle dobrze, ze nie idzie gdzie indziej. Juz myslalam, ze Cugowski przejdzie do > SLD. Zawsze byl wrazliwy na ubostwo ludzi, wiec mogl przejsc do Olejniczaka. On > i > pewnie jeszcze zachowali sentyment do dancingow, wiec moglby im cos od czasu za > grac. > Jak zwroci mandat, zwroce honor. Nie wiem czy on jeszcze wierzy w honor SZCZE-KACZEK, takze sie nie wysilaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:02 Ale ja od Korwina jestem. Moze doceni to, jesli zwrot przyjdzie spoza ukladu. :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:16 bladatwarz napisała: > Ale ja od Korwina jestem. > Moze doceni to, jesli zwrot przyjdzie spoza ukladu. > :))))))))))))) > Uklad moze inny, ale SALON ten sam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:23 Chyba nie. Korwina, Michalkiewicza nie wpuszcza sie salony michnikowszczyzny. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Zamienil Stryjek siekierke na kijek... 28.10.05, 19:31 To ten nowy "rydzykowy salon". Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:57 Błekitna Arka "Tak niewiele i tak wiele dzieli nas Tak nam blisko, a daleko jak do gwiazd Wciąż fałszywy śpiewa chór Coraz większy rośnie mur Gdy z rozumem nasze serca wiodą spór Nawet gdy ktoś przy swej prawdzie zostać chce Czemu pięknie nie umiemy różnić się Słowa ranią raz po raz Myśli ciążą niby głaz Tak niewiele i tak wiele dzieli nas... Jednaki los W płucach ten sam życiodajny tlen Gdzie tutaj sens Gdzie powód tu by zabijać się Tyle przecież miejsca jest Na błękitnej arce tej... Tak niewiele i tak wiele dzieli nas..." Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 28.10.05, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:07 Platformersi JKM akurat smieja sie liberalizmu PO. Wiec mam troche honoru i nie popieram ugrupowan, ktore nie wiedza, co glosza. A co do PiS obserwuje ich beznadziejna walke z cwanym PO i na razie jest 3:1 dla PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:54 Jesteś zwolennikiem Korwina, śmiejesz się z liberalizmu PO i popierasz socjalizm PIS? A co mówi lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 20:02 bladatwarz napisała: >Platformersi JKM akurat smieja sie liberalizmu PO. Wiec mam troche honoru i nie >popieram ugrupowan, ktore nie wiedza, co glosza.A co do PiS obserwuje ich >beznadziejna walke z cwanym PO i na razie jest 3:1 dla PiS. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31040159&a=31045681 Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 29.10.05, 10:39 kolego, bez wulgaryzmów ale jeśli już to ortograficznie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:23 hehe. nie bedzie nigdy dobrze, bo to taki kraj. latwo wami manipulowac. a napewno nie pozwolimy byscie nie byli nam posluszni. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Latwo kopac Polske? 29.10.05, 08:07 neceser napisał: > hehe. nie bedzie nigdy dobrze, bo to taki kraj. latwo wami manipulowac. a > napewno nie pozwolimy byscie nie byli nam posluszni. Wiadomo, ze Polska nie jest gigantem. To kraj czwartego swiata. Po ponad polwiekowej wladzy moskiewskiej i po reformach wspomaganych przez usluznych doradcow i fundacje - z Batorego na czele pod dyktando swiatowych biznesmenow, po praniu mozgow mlodym przez sprzedajne media i zniechecaniu innych, po podsuwaniu przerosnietych marchwi wybrancom i sprzedawczykom - Polska i tak calkowicie sie nie poddala. Jeszcze sobie zeby polamiecie, necesery. Ciekawe, dlaczego tak wielu ciagnie do tego wciaz katolickiego zacofanego zascianka... To jakas obsesja? Dzialamy jak waleriana na koty? Jest tyle godniejszych i piekniejszych krajow na swiecie. Czy moze zeby zniszczyc nas do konca? Za co? Nie uda sie! Poki my zyjemy. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Pierwsze ostrzeżenie dla Jarosława jest, mogą być 28.10.05, 18:28 kolejni. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 28.10.05, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea To co wyborcy PO wypisywali przez kilka dni o 28.10.05, 18:37 mieszkańcach Polski wschodniej, rolnikach, osobach starszych i niezamożnych, świadczy że w PO tyle jest normalności co lodu na Sacharze. Po prostu Kwaśniewskiemu udało się skłócić obie partie poprzez kalendarz wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To co wyborcy PO wypisywali przez kilka dni o 28.10.05, 18:44 lortea napisał: > mieszkańcach Polski wschodniej, rolnikach, osobach starszych i niezamożnych, > świadczy że w PO tyle jest normalności co lodu na Sacharze. Po prostu > Kwaśniewskiemu udało się skłócić obie partie poprzez kalendarz wyborczy. Czy Kwasniewski kazal Kaminskiemu i Bielanowi spotykac sie w tajemnicy przed PO z Czarneckim, zeby zdobyc przychylnac Samejbrony? Czy Kwasniewski namowil Kaczorow zeby wybrali dr Leppera marszalkiem Sejmu i nie dali PO wicemarszalka Senatu? Ze o pustej lodowce, Rydzyku i zatapianiu PO nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Taka jest polityka, nie wiem z kim Tusk 28.10.05, 18:46 spotykał się przed II turą, ale sądząc z jego przegranej nie były to włąściwe spotkania. Wyboru Leppera nie bronią bo tego samobója nie da sie obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Pierwsze ostrzeżenie dla Jarosława jest, mogą 28.10.05, 18:42 lortea napisał: > kolejni. lortea, nie poznaję Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:29 To dlaczego ten cep do PiS wogole sie wpisywal? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:31 jack20 napisał: > To dlaczego ten cep do PiS wogole sie wpisywal? Bo był naiwny i uwierzył PISowi Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Ciekawe komu teraz nadstawi? 28.10.05, 18:38 Nie bede sie wyrazac.... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Ciekawe komu teraz nadstawia SZCZE-KACZKI 28.10.05, 20:12 Wszystko albo nic... Co mnie popycha tak Że się nie przejmuję zbyt Codziennie ostro gram By jak najszybciej wbiec na szczyt Nieważna cena jest I jak tu gęsto pada trup Gdy trzeba szybko wejść I zwinąć łup Wszystko albo nic Góra albo dół Reszta to jest nic Dla naiwnych wzór I mur... w życiu zawsze warto Tylko na całość iść Drogą już utartą Najpierw skok potem bal... Głupim żal... A głupim żal... Głupim żal... To proste jest jak drut Ten się liczy, kto coś ma I o to tylko tu Odwieczny wyścig szczurów trwa Ten kto na drodze twej To naturalny przecież wróg Niech go pognębi los I skarze bóg Wszystko albo nic... Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 28.10.05, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:30 Każdy uczciwy poseł powinien to zrobić! Mi by ręka uschła gdybym miała ją podnieść głosując na Leppera jako wicemarszałka Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:32 Chyba wytrzeżwiał i przeczytał jakąś gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 28.10.05, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Re: Pierwszy sprawiedliwy. Brawo! 28.10.05, 18:34 No i zaczyna się wywróżony przez Dorna rozpad PO. Gratuluję wyczucia panie Dorn :-) Oby więcej pan miał takich proroczych wizji. Szybciej znikniesz ze świateł jupiterów. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Brawo Krzychu!!! 28.10.05, 18:41 Jest pieśń jak żagiel gwiezdny napój Wielkie skrzydła w wielki wiatr Dla tych co pełzać w mule nie chcą Głowa w górze sztywny kark Jesteś jak pomruk zwiastun błyskawic Sokół pośród stada wron Tylko niektórzy ją podjąć umieją Innym gardła dławi strach Odpowiedz Link Zgłoś
brzydka.kaczka Brawo!!! 28.10.05, 18:42 Odkwaczam uroczyście wszystko, co kiedykolwiek pod dziobem na Pana nakwakałam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:45 Nie wiedzial wczesniej jak polityka wyglada i na co sie decyduje ? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 28.10.05, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa zaraz, zaraz 28.10.05, 18:49 a czy mógłbys podac ...źródło tej informacji, bo brakuje mi tego do pełni radości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Zle towarzystwo... 28.10.05, 20:49 Ale wpadłeś w złe towarzystwo, Nos do góry i krawat masz, A ty wpadłeś w złe towarzystwo I minęło już tyle... Gdzie pogubiłeś tamte sprawy, Z kim spędzasz teraz wolny czas, Czy nie oglądasz się za siebie, Jak mogłeś tak oszukać nas Miałeś kiedyś wiele w głowie, Szklana kula rozbiła cię w puch, Ostry powiew, zielone zdjęcie Nie powróci nigdy do nas już, Bo ty wpadłeś w złe towarzystwo, Nos do góry i krawat masz, A ty wpadłeś w złe towarzystwo, Ocal chociaż te parę lat. Bo ty wpadłeś w złe towarzystwo, Nos do góry i krawat masz, A ty wpadłeś w złe towarzystwo, Ocal chociaż te parę lat. Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:50 Ballada o zaufaniu... "Ledwieś na moment oczy przymknął, Ledwieś próbował chwilę wytchnąć, Nagle ktoś ciebie trzepnął, Oszukał, na dół zepchnął... Dziwisz, dziwisz się znów okrutnie, Że to, to twój najlepszy kumpel Twardo znowu się budzisz, za łatwo Wierzysz ludziom!" Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 18:59 Brawo panie Cugowski! Przyznam, że początkowo jego start w wyborach mnie śmieszył, ale pokazał, że jak mało kto na ten mandat zasługuje. Respect. "Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me". Odpowiedz Link Zgłoś
qglarz Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:03 sceny mu się pomyliły albo w przeszłości coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:22 Kiedy rozum spi... "Nie musisz mówić nic, sam o tym dobrze wiem Kiedy nasz rozum śpi, demony budzą się Ludzie wciąż błądzą tak, jakby stracili wzrok Kiedy rozumu brak, ziemię ogarnia mrok Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać To jest pora właśnie, by się bać Bo kiedy rozum śpi, to tak jak w czarnych snach Zaczynają nami rządzić razem gniew i strach Kiedy rozum śpi, to nic nie mogą już Ani groźby ani prośby, ani anioł stróż Nie ważne, kto i skąd, nie ważna płeć i wiek Głupota jest jak trąd, nie działa żaden lek Nie musisz mówić nic, sam o tym dobrze wiem Kiedy nasz rozum śpi, demony budzą się Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać To jest pora właśnie, by się bać Gdy się rozum traci, choćby mały gram Diabeł się bogaci, mówię wam Bo kiedy rozum śpi, to tak jak w czarnych snach Zaczynają nami rządzić razem gniew i strach Kiedy rozum śpi, to nic nie mogą już Ani groźby ani prośby, ani anioł stróż..." Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: ufff :-) nie-UFFF-aj jeszcze;-) 28.10.05, 19:15 Cugowski powiedział, że złoży mandat, jeśli nie dojdzie do koalicji z PO, a PiS wejdzie w koalicję z Samą Broną. Nie było dla mnie jasne, czy - aby "wyszedł" - musi być spełniony jeden z ww. warunków czy oba naraz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: ufff :-) nie-UFFF-aj jeszcze;-) 28.10.05, 19:23 czyli szantaż? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: ufff :-) nie-UFFF-aj jeszcze;-) b/o 28.10.05, 19:25 Eee, co najwyżej szantażyk...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 28.10.05, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Czyli gacie a nie facet. Znowu w zyciu mu nie wysz 28.10.05, 21:11 Znowu w zyciu mi nie wyszlo Uciec pragne w wielki sen .......... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:30 To dość symptomatyczne, że w PiSie najlepiej zachowuje się taka 'przypadkowa' osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:34 Kto zrobil mi ten zart... "Co ja tutaj robię, wiedzieć bym bardzo chciał Czego tutaj szukam, kto zrobił mi ten żart? Co ja tutaj robię, skąd pomysł, by tu żyć, Czego tutaj szukam, skoro tu nie ma nic?" Budka suflera Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:36 Po prostu panu "wybitnemu artyście" nie spodobało się w senacie i tak więcej zarobi śpiewając na otwarciu sklepu z butami. A za jegokaprys zapłaci społeczeństwo, bo przecież trzeba zrobić wybory uzupełniające. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak To PROTEST a nie fanaberia, 28.10.05, 19:44 Nie taki znow wolny... Z pozoru własną drogą idziesz sam, Własnego tylko serca słuchasz rad, A jednak jesteś w tym, uwierz raz, Nie taki znów wolny, Nie taki znów wolny jakbyś chciał!... Ktoś pilnuje twych myśli i snów co krok Ktoś próbuje ulepić cię znów jak wosk Ktoś być może już dawno cię wziął na cel Ktoś handluje twym życiem czy chcesz czy nie... Tej wiedzy nie wyniesiesz z żadnych szkół, Tu trzeba dobrze patrzeć i mieć słuch, Gdzieś obok dzień po dniu cały czas O twoją wciąż skórę O twoją wciąż skórę idzie gra... Na pozór się wydaje proste to, We własnych tylko dłoniach masz swój los. A jednak, jeśli już wiedzieć chcesz, Nie takie to proste, Nie takie to proste wcale jest Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:47 każdemu normalnemu człowiekowi odechciałoby sie politykierstwa po tym w czym musiał uczestniczyć Cugowski podczas wyborów wicemarszałków senatu - oglądałm te szopke i widziałm m.in jego wyraz twarzy to był NIESMAK a w tym czasie oszołomy z PiSu rozszerzały koszty utrzymania senatu o dodatkowe stanowisko wicemarszałka (czwarte!!!), msciły sie na Niesiołowskim (w/g mni wybór Leppera na wice w Sejmie, przy udupieniu 2 wice z PO do sejmu i senatu - to PRYWATA I OBRZYDLIWOŚĆ) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 19:50 A spodziewałaś się CZEGOKOLWIEK innego po Kaczkach? Kampania wyborcza chyba rozwiała wszelakie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa szczerze? 28.10.05, 19:53 Tusk, Rokita i cała reszta nie spodziewali się az takiej bezczelności, hipokryzji i chamstwa PiSu w uprawianiu polityki a co dopiero ja ...mały pikuś-wyborca z zachodu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: szczerze? 28.10.05, 19:56 Czy ja wiem czy nie spodziewali... Nie za bardzo mieli już wyjście, tylko łudzić się, że to wszystko się skończy po wyborach i uda się jednak zbudować tą koalicję. Wyborcy nie musieli być tak w ocenie ostrożni. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: szczerze? 28.10.05, 20:01 wiesz, człowiek przyzwoity ma zaufanie do innych - ocenia ludzi w/g siebie. liczy na ich uczciwość, lojalność, dobra wolę trzeba być samemu świnią, żeby szybko rozpoznać w innych pobratyńców ;-) dlatego czasem NAIWNY to brzmi dumnie seledynowa Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: szczerze? 28.10.05, 20:08 Niestety Kaczyńscy nie od wczoraj są w polskiej polityce, więc mało kto był chyba tak naiwny, żeby liczyć na jakąś ich cudowną przemianę. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: szczerze? 28.10.05, 20:17 > dlatego czasem NAIWNY to brzmi dumnie I dlatego nie potępiam tych, którzy na PiS głosowali, uważam tylko, że wykazali się daleko idącą lekkomyślnością. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: szczerze? 28.10.05, 20:28 Za ostatni grosz... Jaki jest wynik gry Nie wiem, nie pytaj mnie, Jak na imię tej grze, Tego nie wiem już też. Wczoraj tak było tak, Nie znaczyło zaś nie, Nie mieszało się nam Czarne z białym co dzień. Wczoraj niewinni tak, Dzisiaj pionki w grze, Wczoraj błękitny wiatr, Dzisiaj duszny zły sen. Z drugiej strony mych snów Wszystko lepszy ma smak, Bo w powietrzu jest luz I muzyka wciąż gra. Za ostatni grosz Kupię dziś chociaż cień Tamtych dni. Za ostatni grosz Wino z zielonych lat Chcę znów pić. Kiedy zaczął się wić Kręty, pochyły szlak, Gdzie był pierwszy nasz krok W rozpadlinę bez dna Gdy srebrników garść Przekonała nas, że Kiedy dają, to brać, Każdy głupi to wie. Bilans zysków i strat, Prowadzimy od lat, Nie ma czego w nim kryć, Nie ma czego się bać. Skąd więc na lustra dnie, Z progu każdego dnia Wita cię najpierw wstręt, Potem brat jego strach. Budka Suflera Ps. To bylo o latach 70' ale jak pieknie pasuje do tych milionow nowych mieszkan. Ze specjalna dedykacja dla SZCZE-KACZEK wszelakich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: szczerze? 28.10.05, 20:01 Noc nad Norwidem... "Teraz siedzę w noc Z twoją myślą Sam na sam Z białych kartek patrzą na mnie Oczy twe I sądzą mnie Sądzą nas Ty żyjesz, wciąż żyjesz, Przetrwałeś jednak śmierć Tak, papier spłonie, A kamień zniszczy czas, Ale myśl płomienna wciąż Będzie, Będzie, będzie trwać. Tak, papier spłonie, A kamień zniszczy czas, Ale myśl płomienna wciąż" Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 20:15 Nie rozumiem dlaczego niektórzy biją brawo Cugowskiemu.Czy zato,że założył ciemne okulary i nie chciał zobaczyć,że wchodzi w gó..o. Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: Naiwny facet 28.10.05, 20:15 Jedyny przyzwoity wśród tej bandy patałachów z PiSu. MoŻe dlatego że nie polityk, to jeszcze nie jest tak bardzo zepsuty jak pozostali partyjni "taktycy". Naiwny chłop myślał że idzie naprawiać państwo z przyzwoitymi ludźmi, a tu okazało się że naprawa może poczekać, a jeżeli już się rozpocznie to do spółki z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce *** Darmo nic *** Budka Suflera n/t 28.10.05, 20:15 Darmo nic Za marny grosz Za grosza pół Za wieczny raj Za panien rój Za chleba kęs Za kwiatów snop Za pański bicz Za złoty ząb Nic za nic nikt nie da niczego Darmo nic Za żaden skarb Za srebra szczęk Za dobry czyn Za twardy sen Za pełen stół Za cukru garść Za życzeń moc Za ciepły szal Nic za nic nikt nie da niczego Darmo nic Odpowiedz Link Zgłoś
antinowhere Widać,że nie dla niego taki hardcore,jak polityka. 28.10.05, 20:17 On preferuje raczej muzykę środka... Do Jarocina też by nie pasował.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Nie dajmy sie oglupic:))) 28.10.05, 20:35 Wyspy bez nazw... Krzyk szaleńca budzi świadomość mą Ręce nieruchomo ujęte są w biały płaszcz Co rękawy w supeł z tyłu ma Z kąta widzę męską ciekawską twarz To ten co ludzkości sposób na życie chce dać Ainsztajnów sztab Dzielny samuraj Dong Przesadnie wierny mąż I innej wiary ksiądz Plamy na słońcu Wyspy bez nazw Ślepe ulice Księgi bez zdań Tydzień za tygodniem pojmuję już Kto za co i po co wsadził mnie właśnie, właśnie tu Normalnego do szalonych głów Patrzę chłodnym okiem w koło i wręcz Zdawać by się mogło nie widzę tego, tego, że Wcale niczym nie wyróżniam się Tyle samo wiem To samo wiem Co w sali numer pięć Co wszystkie te Plamy na słońcu Wyspy bez nazw Ślepe ulice Księgi bez zdań Wszystkiego dobrego Po kres twych dni Za świństwo to dziękuję ci Z drugiej strony muru Zwalczają się Nie wracam, bo tutaj normalnie jest Wszystkiego dobrego Po kres twych dni Za świństwo to dziękuję ci Z drugiej strony muru Zwalczają się Nie wracam, bo tutaj normalnie jest Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
aniger161 Re: Krzysztof Cugowski wychodzi z PiS 28.10.05, 21:23 Świetnie. PIS potrzebuje ludzi światłych. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Jakie to PiSujskie;-) 29.10.05, 07:15 "Kto nie z nami, ten przeciw nam". K. Cugowski był "światły" i nadawał się na senatora z ramienia PiSu, dopóki był WIERNY, kiedy przestał byc "wierny" - w tym samy momencie stał się ciemniakiem, nieukiem, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Skazani na ten czas 29.10.05, 10:29 Wspominam nas. Codziennie szłaś, schodami pod sam dach. Złość była w nich, pragnienie w nas skazanych na ten czas. Kwiaty wolności patrzące na świat To skrzydła anioła bez zgody na start. Pamiętam kim chcieliśmy być, lecz nie mów o tym nic. Każda wiosna dobra żeby śnić, każda miłość piękna by z nią żyć. Każde miejsce godne żeby trwać każdy powód ludzki by coś dać. Serce wciąż świat przemierza, gasi strach, mówi nam: Wszystko jest dla ciebie jeśli chcesz jeśli jesteś sobą jeśli wiesz Pamiętam nas. Codziennie szłaś. schodami aż po dach. Co będzie w nich, co będzie w nas skazanych na ten czas. Kwiaty wolności patrzące na świat kwitną w nas od lat, od lat... Odpowiedz Link Zgłoś