karlin 14.11.05, 23:30 Chyba już najwyższy czas mianowac go komisarycznym zarządca TVP. Olejnik będzie musiała zabrać ze sobą ulubioną, woskową laleczkę w moherowym bereciku. Jak zdąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Kurski wraca do PIS 14.11.05, 23:36 Ja bym wolał TV niezależną, a nie zależną od SLD-UW, PO czy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Kurski wraca do PIS 14.11.05, 23:37 A co to znaczy "niezależna"? I jak to osiągnąć? Przypominam, że telewizje prywatne już mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Kurski wraca do PIS 14.11.05, 23:42 karlin napisał: > A co to znaczy "niezależna"? > I jak to osiągnąć? Podobno Kaczynski kombinuje z koncepcją: jeden program dla koalicji drugi do opozycji jak to będzie wyglądać w dnich np. kryzysu rządowego - pojęcia nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Kurski wraca do PIS 14.11.05, 23:53 Przykładem telewizji niezależnej jest angielska bbc - wzorzec dla wszystkich. A pomysł pis jest wyjątkowo głupi. Zamiast niezależnej telewizji dostaniemy wojnę, którą i tak nadzorować będzie cerber wyznaczony przez partię rządzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Szczerze mówiąc 14.11.05, 23:46 nie wyobrażam sobie żeby TVP, utrzymywana przecież także z abonamentu miała być całkiem od rządu niezależna. Ja mam przy tym oczekiwania minimalne. Chciałbym, żeby istniała telewizja, gdzie mógłbym w spokoju wysłuchać co na dany temat mają do powiedzenia ludzie, których opinie mnie akurat interesują. Na przykład członkowie rządu. Bez przerywania im co pół zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
gutek.gutek Re: Kurski wraca do PIS 14.11.05, 23:41 TV niezalezna sklada sie z: - TV zaleznej od rzadu, zwanej potocznie panstwowa - i TV zaleznej od przeciwnikow rzadu, tzw prywatne Obie razem stanowia TV niezalezna:) Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce [...] 14.11.05, 23:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Kurski wraca do PIS 14.11.05, 23:59 Uważam, że stanowisko w TV, za TAKIE poświęcenie , to zbyt mało. Ale mam inną propozycję; wakuje stanowisko Prezydenta stolycy! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 interes partii versus zestresowana jednostka 15.11.05, 00:03 nie jest to dobry pomysł na leczenie, to jest V kolumna. Odpowiedz Link Zgłoś