telewizja_trwam 02.02.06, 18:21 zgadnijcie jaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aferal.z.partii.demokratycznej ja juz mam walizki spakowane 02.02.06, 18:22 nie mam zamiaru zyć w rydzykowym klechistanie Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: jest tylko jedna wiarygodna telewizja w Polsc 02.02.06, 18:23 telewizja_trwam napisał: > zgadnijcie jaka? Ta obok TV TRWAM - , co wieczorem preza sie w niej gole laski i zapoadawywaja numery telefonow do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Tadeusz Rydzyk Wam :) 02.02.06, 18:24 Z moich wielu zalet najbardziej cenię sobie skromność. Odpowiedz Link Zgłoś
rudadziwka Re: jest tylko jedna wiarygodna telewizja w Polsc 02.02.06, 18:32 dr.szfajcner napisał: > > > Ta obok TV TRWAM - , co wieczorem preza sie w niej > gole laski i zapoadawywaja numery telefonow do siebie? Potwierdzam, byłam i swoje usługi swiadczyłam. Ale musze przyznać, że ojciec jest bardzo kulturalnym człekiem Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: jest tylko jedna wiarygodna telewizja w Polsc 02.02.06, 18:34 > Potwierdzam, byłam i swoje usługi swiadczyłam. Ale musze przyznać, że ojciec > jest bardzo kulturalnym człekiem Faciala strzeli ale potem zapłaci a i grzechy odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: jest tylko jedna wiarygodna telewizja w Polsc 02.02.06, 18:38 Ojcieć jak ojciec raz zgani , raz pochwali.Słyszałem, ze potrafi tęż " Jasia wędrowniczka" (rokitę) postawić...na baczność Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa TVN 24 i inne... 02.02.06, 18:26 Można też ogladać Polsat, i stacje Euro news, BBc, CNN...warto wyciagac wnioski z kilku zrodel. Nie ma nigdzie "jedynej TV"...no, moze poza Bialorusia i KRLD. Odpowiedz Link Zgłoś