czuk1 Re: Forum wygaszone 15.11.15, 08:38 Założycielu. Nieźle szło . Rozumiem, że Cię zbanowano i nie możesz dalej tego forum prowadzić. Może zeskanuj ważniejsze wpisy z tego "dryfujacego" forum i przenieś do nowego (swojego forum) pn. na przykład - Ukraina - Rosja. ?! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum wygaszone 06.09.16, 06:27 Liczę na powrót Ukraińców na to ICH PRZECIEŻ forum. Z rosyjskimi trollami .... nie pogada. ;) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum wygaszone 11.09.16, 11:28 Wszystko się wyjaśniło... sprawa prowadzona była zaocznie. Forum jest własnością web brygady rusolubnych spamerów, propagandzistów. Traktowane było jako wyciszone ... okresowo. Znalazł sie admin. Jest nim jeden z sukcesorów loginu założyciela tego forum. On ma pokazać (pośrednio) swoje uprawnienia ....zmieniając nazwę forum (tak twierdzi). Mam nadzieję, że "zmartwychwstały" admin doprowadzi forum do poziomu standaryzowanego na forach Agory, umożliwi zmienię czcionki czy wstawianie zdjęć i video. Zapomniałem jednak, że nadzieja to matka głupich. Prawdopodobnie moja prośba zostanie złosliwie "olana". Odpowiedz Link
czuk1 Forum wygaszone ? Nie. Samo żyje 14.09.16, 08:15 Otworzyłem wątek pytaniem, by obudzić właściciela forum. Okazało się to bezskuteczne. Na dziś . Oceniam , że forum jest niczyje, a ściślej .... pod nadzorem ogólnym moderatorów Agory. Co prawda założyciel forum Rosja i świat oświadczył , źe niniejsze forum jest też jego własności (pisał , że forum Rosja i Ukraina jest ich - znaczy się webbrygady - wasalnością. Ba, obiecał , że to udowodni.... wykonując czynności administratora na niniejszym forum. Ale jakoś tego nie widać. Dlatego wpisowi nadałem tytuł - Forum wygaszone ? Nie. Samo żyje Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum wygaszone ? Nie. Samo żyje 18.09.16, 08:12 Nic na siłę. ;) Nie ma zainteresowania Ukraińców potencjalnymi tematami które można by poruszać na tym forum. PS. Chcę uspokoić rusolubnych. Nie mam zamiaru mną siłę uruchamiać tego forum i międlić tu ciągle ukraińskie tematy. Co nie znaczy, że jakieś tematy o Rosji i działaniach hybrydowych web brygady spamerów rosyjskich .... tu będę poruszał. Czekamy, już tydzień, na efekty oświadczenia igora179. Napisał, że niniejsze forum jest jego , że to jest rosyjskie forum. Na dowód tego miał dokonać na nim czynności administratora. Do tego insynuował mi, że chcę ukraść forum - Rosja i świat.;) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum wygaszone ? Może odżyje. 25.07.17, 17:34 Nadal nie ma zainteresowania Ukraińców narodowymi tematami które można by poruszać na tym forum. > > PS. Chcę uspokoić rusolubnych. Nie mam zamiaru mną siłę uruchamiać tego forum i > międlić tu ciągle ukraińskie tematy. Co nie znaczy, że jakiś tematów o Rosji i > działaniach hybrydowych web brygady spamerów rosyjskich .... nie tu będę poruszał. > Czekamy nadal na efekty oświadczenia igora179. Napisał, że niniejsze forum jest jego , że to jest rosyjskie forum. Na dowód tego miał dokonać na nim czynności administratora. Do tego insynuował mi, że chcę ukraść forum - Rosja i świat.;) To jakieś nieporozumienie. Ostatnio mieliśmy atak frontalny na forum ze strony oli.z.opola. Wątek jej , będący jednym wielkim atakiem obelg , na moją osobę.... został chyba usunięty. przez moderatora. Odpowiedz Link
gosc88 To mowisz czuk, ze nie ma to jak 25.07.17, 20:10 pogadac z samym soba !!! Czy to samo robisz patrzac w lustro ?? Odpowiedz Link
czuk1 Re: To mowisz czuk, ze nie ma to jak 25.07.17, 20:24 Najemny trollu . To ty piszesz, że nie ma to jak pogadać z samym sobą . Ja nie gadam sam ze sobą. Przeczytałeś ..... wiesz co napisałem, komentujesz. A więc machinalnie udowodniłeś, że nie gadam sam ze sobą. Nie zauważyłeś, że pisałem do Ukraińców polskojęzycznych. Zachęcałem ich do udziału w forum. I co w tym złego ? Odpowiedz Link
gosc88 Re: To mowisz czuk, ze nie ma to jak 25.07.17, 20:50 Przed moim poprzednim wpisem na liscie rozmowcow w tym watku byli: czuk1, czuk1 i ..... czuk1. No wiec faktycznie nie byles sam. Ciagnij tak dalej. Powodzenia. Odpowiedz Link
czuk1 Re: To mowisz czuk, ze nie ma to jak 25.07.17, 21:32 Wiele jest takich for/forów/forum , gdzie wątki prawie wszystkie stawia założyciel forum. To jest nietypowe bo opuszczone przez waszego webbrygadzistę. Pisząc na nim starałem się zachęcić Ukraińców do zagospodarowania tego forum,,,, zgodnie z tytułem forum. Jak widać .... nieskutecznie. Nie ma zapotrzebowania na takie miejsce. Powoli wycofuję się z forum i będę zabiegał w Agorze o jego likwidację. Drugim powodem mojego tu pisania.... jest to, że któryś z kolejnych adminów forum "Rosja i świat" mnie tam zbanował . Odpowiedz Link
czuk1 Re: To mowisz czuk, ze nie ma to jak 25.07.17, 21:36 gosc88 napisał: > Przed moim poprzednim wpisem na liscie rozmowcow w tym watku byli: czuk1, czuk1 > i ..... czuk1. No wiec faktycznie nie byles sam. Ciagnij tak dalej. Powodzenia. Jesteś jakiś nierozumny ? Nie potrafię Ci jaśniej wyjaśnić . I aż prosi się abyś odpowiedział nam tu na pytanie ... -- Odpowiedz Link
ola.z.opola Zramolaly starcze, debilu "czuk" 26.07.17, 00:22 Twoj debilizm zwraca nie tylko moja uwage? Kazdy kto na to tu "twoje forum" trafia i w miare grzecznie uswiadamia ci twoj debilizm, ty natychmiast warczysz i szczekasz, ze jest a priori - "trollem", "najemnikiem", "ruskim", "kacapem", albo jakas (tylko tobie znana) "webbrygada". Tylko debile takie jak ty (w rodzaju adepta-debila "tapatik") sie z toba rozumieja! Debilem jestes i debilem umrzesz. Odpowiedz Link