t0g 25.05.06, 06:53 Łapać agentów!!! - dla niepoznaki Krzyczały głośno byłe tajniaki. (zapozyczone od Krystiana71, zmodyfikowane zgodnie z potrzebą czasu). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t0g Re: Propozycja "Hymnu Lustratorów": 25.05.06, 07:08 "Pojedziemy na łów, na łów, Te-Wu-rzyszu mój, Te-Wu-rzyszu mój..." Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Propozycja "Hymnu Lustratorów": 25.05.06, 07:51 Tylko co będzie, jeśli zlustrują już wszystkich? … Pewnie będą musieli zająć się sobą. Taki Gosiewski, dajmy na to. Opowiadają, że ten wybitny bojownik o wolność demokrację, pierwszy (i podobno jedyny) konspirator Darłowa, nawet własnej matki nie wpuszczał do domu, gdy nie znała hasła … Ale kto mu te hasła wymyślał? Ja bym pogrzebał w tej sprawie u Kurtyki ... . Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Z Darłowa to ja znam jeszcze jednego 25.05.06, 08:02 Sławka, ale nie wiem co się z nim dzieje w tej chwili. Od niego dowiedziałem się w 1977 o opozycji KORowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus spokojnie to tylko sprawiedliwosc 25.05.06, 08:03 TW to obrzydliwa kanalia ktora ma licznych obroncow. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Łapać agentów!!! 25.05.06, 08:21 fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news?inf=751650 nie jestes ,co naturalne , na biezaco, takie argumenty sa juz passe. Ciagle obowiazuja jeszcze te, o niepotwierdzonych zarzutach ( nawet gdy pogawane sa sygnatury akt,a sprawcy sie przyznaja) i o nieroztropnosci w mlodosci Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus obroncy kapusiow 25.05.06, 08:33 Jakos dziwnie sie sklada ze ci co bronia kapusiow nie wspominaja krzywdy tych na ktorych donoszono. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: obroncy kapusiow 25.05.06, 08:57 jakos dziwnie sie sklada,ze ci co najglosniej oreduja przeciwko lustracji, sami na koncu okazuja sie kapusiami. Jak Maleszka i Czajkowski. Nie chce nic sugerowac autorowi tego watku, bo tu zapewne zadzialala nieroztropnosc dojrzalego wieku Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: obroncy kapusiow 25.05.06, 10:20 krystian71 napisała: > Nie chce nic sugerowac autorowi tego watku, bo tu zapewne zadzialala > nieroztropnosc dojrzalego wieku Kochany, możesz mi najwyżej zasugerować, żebym sobie jaj nie robił. Ale, widzisz - nie mój cyrk, nie moje małpy. Naród sie rzucił do gremialnej lustracji - wszyscy sie nagle zrobili super-lustratorami. Ale jakos dziwnie przez ileśtamnascie lat faktycznie blokowali lustrację, w drodze wyborów oddając władze w państwie tym, którym w oczywisty sposób zależało na udupieniu jakiejkolwiek lustracji. Nie dostrzegasz w tej sytuacji komizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: obroncy kapusiow 26.05.06, 09:02 Nie dostrzegam,bo PIS byl pierwsza partia,ktory sprawe lustracji umiescil w centrum swego programu,i tak sie stalo,ze dziwnym swedem, mimo wscieklego ataku mediow-wygral Odpowiedz Link Zgłoś