Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

valle d aoste

IP: *.aster.pl 05.12.05, 15:34
    ktoś byl i może coś dobrego powiedzieć,jakieś kwatery,apartament,odleglość do
    wyciągów
    Obserwuj wątek
      • Gość: Colagen Re: valle d aoste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:52
        sama dolina jest duza ale i piekna jest duzo osrodkow ale najfajniejszy to
        Cervinia pod Matterhornem i Courmayeur pod Mont Blanc. Oba sa drogie kurorty
        ale mozna znalesc cos nizej i taniej - Natomiast warto wydac kase - nie
        pozalujesz
        • Gość: AntyColagen Re: valle d aoste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:41
          Valle dAosta to wiocha i tandeta. Nikt przy zdrowych zmyslach
          nie pcha sie az tak daleko, zeby przeplacac. Mozna to zrobic w Zakopanem.
          antypozdrowka
          • Gość: colagen Re: valle d aoste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:55
            alez zakompeksiony facet
            • colagen Re: valle d aoste 06.12.05, 10:55
              zmin nicka kradzieju nicków...
      • Gość: Krawat Re: valle d aoste IP: *.eranet.pl 05.12.05, 22:23
        Polecam w 100 %. Tak jak napisał Colagen - Cervinia jest super. Mozna mieszkać w
        tańszych miejscach np. Valtourneche. Szczególnie fajne trasy po szwajcarskiej
        stronie - Zermatt. Obejmuje je jeden skipass, a poruszasz się wyciągami, czyli
        żadnych dojazdów autem. Jedyna wada - w grudniu, styczniu i lutym zdarzają się
        bardzo mroźne i wietrzne dni, ale to cena jaką płaci się za wysokość i gwarancje
        śniegu. Odległość - ok 1400 km. Kwater trzeba szukać przez stronę cervinii lub
        regionu (są też w interhome). Podsumowując - Cervinia to chyba najlepszy ośrodek
        we Włoszech i jest to nie tylko moje zdanie.

Pzdr

P.S.
        Nie wierz frustratom ;)
        • Gość: Colagen Re: valle d aoste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:26
          milo mi ze tak jestes wpatrzony we mnie ze nawet nazwisko zmieniłes na moje -
          ale mnie troche wstyd ze taka gnida chcac przypodobnic sie do mnie przyjeła mój
          nick- koledzy pozbadzcie sie tego smrodu z forum
          • colagen Re: valle d aoste 06.12.05, 22:53
            bądź mężczyzną, uznaj, że ktoś wcześniej zaklepałsobie ten nick.... nie
            szczekaj...
          • Gość: ;-) Re: valle d aoste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:40
            Colagen !
            Spójrz prawdzie w oczy - chyba musisz zmienić nicka - może C O L A R G O L ???
            Też fajnie, co ???

PS
            Logowanie jest cool ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka