Gość: magda IP: *.aster.pl 05.12.05, 15:34 ktoś byl i może coś dobrego powiedzieć,jakieś kwatery,apartament,odleglość do wyciągów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colagen Re: valle d aoste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:52 sama dolina jest duza ale i piekna jest duzo osrodkow ale najfajniejszy to Cervinia pod Matterhornem i Courmayeur pod Mont Blanc. Oba sa drogie kurorty ale mozna znalesc cos nizej i taniej - Natomiast warto wydac kase - nie pozalujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyColagen Re: valle d aoste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:41 Valle dAosta to wiocha i tandeta. Nikt przy zdrowych zmyslach nie pcha sie az tak daleko, zeby przeplacac. Mozna to zrobic w Zakopanem. antypozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colagen Re: valle d aoste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:55 alez zakompeksiony facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawat Re: valle d aoste IP: *.eranet.pl 05.12.05, 22:23 Polecam w 100 %. Tak jak napisał Colagen - Cervinia jest super. Mozna mieszkać w tańszych miejscach np. Valtourneche. Szczególnie fajne trasy po szwajcarskiej stronie - Zermatt. Obejmuje je jeden skipass, a poruszasz się wyciągami, czyli żadnych dojazdów autem. Jedyna wada - w grudniu, styczniu i lutym zdarzają się bardzo mroźne i wietrzne dni, ale to cena jaką płaci się za wysokość i gwarancje śniegu. Odległość - ok 1400 km. Kwater trzeba szukać przez stronę cervinii lub regionu (są też w interhome). Podsumowując - Cervinia to chyba najlepszy ośrodek we Włoszech i jest to nie tylko moje zdanie. Pzdr P.S. Nie wierz frustratom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: valle d aoste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:26 milo mi ze tak jestes wpatrzony we mnie ze nawet nazwisko zmieniłes na moje - ale mnie troche wstyd ze taka gnida chcac przypodobnic sie do mnie przyjeła mój nick- koledzy pozbadzcie sie tego smrodu z forum Odpowiedz Link Zgłoś
colagen Re: valle d aoste 06.12.05, 22:53 bądź mężczyzną, uznaj, że ktoś wcześniej zaklepałsobie ten nick.... nie szczekaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: valle d aoste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:40 Colagen ! Spójrz prawdzie w oczy - chyba musisz zmienić nicka - może C O L A R G O L ??? Też fajnie, co ??? PS Logowanie jest cool ;-) Odpowiedz Link Zgłoś