tribunus 04.09.06, 21:14 W TVN24 stwierdzil wlasnie ze Ryszard Bugaj niedawno wstapil do UP. Komorowskiego zamurowalo. Takiegio glupka dawno nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 21:33 faktycznie po poprzednich wypisaniach ostatnio cos gdzieś tam wstepował. może i do up. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r o ile sobie przypominam 04.09.06, 21:37 Bugaj wystapił z UP w 1998, a ponownie do niej wstąpił w styczniu-lutym tego roku (2006) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 21:53 A czego się spodziewałeś po Kenie? Mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Olejniczak miał rację, a tribunus się pospieszył 04.09.06, 22:03 ze słowem potępienia. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Olejniczak miał rację, a tribunus się pospies 04.09.06, 22:14 A jednak tribunus ma rację. Ryszard Bugaj własnie dzisiaj wystapił z UP po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r chodzi o to, że wystąpił po tym, jak wstąpił? 04.09.06, 22:33 chociaż wcześniej wystąpił? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: chodzi o to, że wystąpił po tym, jak wstąpił? 04.09.06, 22:35 Tak to głupio wygląda, ale tak jest. Wystapił kilka lat temu, wstąpił pare miechów temu, a wystapił dzisiaj chyba z kilkoma innymi w proteście przeciwko powstaniu koalicji z postkomunistami. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada przeciez UP byla zakladana 04.09.06, 22:47 razem z postkomunistami. Cos sie jemu albo tobie pomylilo? Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Olejniczak miał rację, a tribunus się pospies 04.09.06, 22:27 joella.r napisała: > ze słowem potępienia. I co teraz? To ja mam racje. Olejniczak proszony o komentarz do slow Bugaja powiedzial t : ++ On dopiero wstapil do UP wiec jego zdanie nie jest wazne ++ I co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r myślę, że należy rozwazyć filozoficzną kwestię 04.09.06, 22:36 co może znaczyć 'dopiero co' Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: myślę, że należy rozwazyć filozoficzną kwesti 04.09.06, 22:39 joella.r napisała: > co może znaczyć 'dopiero co' Nie mam czasu na duperele. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus towarzysz pandala dal glos -....burka hauuuu 04.09.06, 22:49 pandada napisał: > ku chwale czwartej RP Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus odp. slowami J.M.Rokity mialo zabolec :-) 04.09.06, 23:07 pandada napisał: i zabolalo jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Normalnego człowieka 04.09.06, 23:13 boli chamstwo, które tu prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Normalnego człowieka 04.09.06, 23:17 po_godzinach napisała: > boli chamstwo, które tu prezentujesz. Mylisz sie. Chamskie sa odpowiedzi kilku osob pod moim adresem. Zero meritum max prostactwa. Im zwroc uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada meritum bylo 04.09.06, 23:50 udowodniono ci klamstwo - i koniec meritum. To sie zaczales oferowac ze swoimi genitaliami i bluzgac bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus nie wcinaj sie jak majtki w 4 litery jak rozmawiam 04.09.06, 23:55 pandada napisał: z kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym tribunusku..... 04.09.06, 22:08 Takiego głupka jak ty dawno nie czytałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus [...] 04.09.06, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada w npudle sioe nauczyles z chlopcami zabawiac 04.09.06, 22:49 czy na obozach MW? Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: w npudle sioe nauczyles z chlopcami zabawiac 04.09.06, 22:50 pandada napisał: tak sie podnieciles ze az z bledami zaczales pisac. Tobie nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada wypisz sobie na czole PiS 04.09.06, 23:07 niech ludzie wiedza czym to pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus PIS a nie SLD ? 04.09.06, 23:08 pandada napisał: > niech ludzie wiedza czym to pachnie Tylko PIS a nie SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 22:13 olejniczak prawde powiedzial durny pisdzielcu lecz sie albo moher zaloz bo zimno idzie Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 22:23 misza36 napisał: > olejniczak prawde powiedzial durny pisdzielcu lecz sie albo moher zaloz bo > zimno idzie lubie takie madralauchy co wszystko wiedza. To teraz powiedz kto cie splodzil ? Chyba ten gluipi sasiad z dolu. Ojciec sie teraz zaplacze. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 22:26 miszka, ales mu dowalił, juz dawno nie czytałem tak inteligentnej riposty, ale ty masz cietą klawiature. Uczcie sie ludzie od miszki, ma se łeb skubaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 22:30 kubala11 napisał: > miszka, ales mu dowalił, juz dawno nie czytałem tak inteligentnej riposty, ale > ty masz cietą klawiature. Uczcie sie ludzie od miszki, ma se łeb skubaniec. OOO widze specjalite od lbow. Witamy ciote buahaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 22:33 Oj tribunus, tribunus, nie wyczuwasz ironii? Trochę luzu życze.... Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Olejniczak przekroczyl granice smiesznosci 04.09.06, 22:35 kubala11 napisał: > Oj tribunus, tribunus, nie wyczuwasz ironii? Trochę luzu życze.... > Nie toleruje dlugow. Jestem zasadniczy w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada co ty notorycznego klamce i chama do luzu 04.09.06, 22:50 namawiasz? On musi dalej przepropwadzac rewolucje moralna na swoja szambiarska modle. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus ciota 04.09.06, 22:52 pandada napisał: > namawiasz? On musi dalej przepropwadzac rewolucje moralna na swoja szambiarska > modle. takiego czerwonucha jak ty nic nie przebije nawet dupa z uszami stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym tribunusie...... 04.09.06, 22:59 chamski ryju. Było tak: tribunus spierdział się w towarzystwie, rozejrzał sie dookoła, usiadł na krześle i wierci się aż krzesło rypi. A sąsiad mowi - siedź spokojnie, mebel popsujesz a tonu nie dobierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada po cholere tyle klamiesz 04.09.06, 23:09 jak rozumiem - z glupoty. Jesli ktos twoje brednie poprawi to podziekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: po cholere tyle klamiesz 04.09.06, 23:12 pandada napisał: > > Jesli ktos twoje brednie poprawi to podziekuj. Dziekuje ze spotkalem takiegio fjuta jak ty i mogelm go kopnac w 4 litery. Spadaj cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym Re: po cholere tyle klamiesz 04.09.06, 23:18 miotasz się jak wesz na grzebieniu. A mnie sprawia to przyjemność bublu genetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus ofiaro peknietej prezerwatywy do mamusi 04.09.06, 23:22 cichociemnym napisał: skladaj reklamacje na brak szarych komorek a nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Szkoda czasu! 05.09.06, 00:09 Panowie internauci, wam nie szkoda czasu na dialog z tribunusem? Ja powiem raz, co o tym czy tamtym myślę, a na "riposty" nie będe reagować, bo ich poziom jest ponizej dwóch zer... Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: Olejniczak to swój chłop. 05.09.06, 00:11 Olejniczak zgodnie z tradycją panującą w SLD (oczywiście tą złą dotyczącą korupcji) skorzystał z tego obrządku prowadząc biznes jako student SGGW. Czy SLD czeka aż PIS zmieni im przewodniczącego? Odpowiedz Link Zgłoś