artsg 11.11.06, 00:01 Piłsudskiego rocznicę odzyskania niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acmilansubotic Re: Dziś razem z PISem będę świętował na Placu 11.11.06, 00:03 a to nie w piątek było? bo jakaś babina już składała wieniec pod Grobem Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Dziś razem z PISem będę świętował na Placu 11.11.06, 00:07 acmilansubotic napisał: > a to nie w piątek było? bo jakaś babina już składała wieniec pod Grobem Nie wiem o czym mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
acmilansubotic Re: Dziś razem z PISem będę świętował na Placu 11.11.06, 00:10 artsg napisał: > acmilansubotic napisał: > > > a to nie w piątek było? bo jakaś babina już składała wieniec pod Grobem > > > Nie wiem o czym mówisz "Kandydatka PO jednak już w piątek złożyła kwiaty przy Grobie Nieznanego Żołnierza." Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Dziś razem z PISem będę świętował na Placu 11.11.06, 00:14 acmilansubotic napisał: > artsg napisał: > > > acmilansubotic napisał: > > > > > a to nie w piątek było? bo jakaś babina już składała wieniec pod Gr > obem > > > > > > Nie wiem o czym mówisz > > > > "Kandydatka PO jednak już w piątek złożyła kwiaty przy Grobie Nieznanego Żołnie > rza." > > Kwiaty położyć, czy świeczkę zapalić można niezależnie od okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Cieszę się.... 11.11.06, 00:08 Ale dlaczego przypomina mi się przysłowie "konie kują, a żaba nogę podstawia"? I zamiast żaby - kaczki dwie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Cieszę się.... 11.11.06, 00:17 dr.krisk napisał: > Ale dlaczego przypomina mi się przysłowie "konie kują, a żaba nogę podstawia"? > I zamiast żaby - kaczki dwie widzę? A ja widzę jeszcze kaczora Donalda Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Znowu po nocy.... 11.11.06, 00:20 .. kreskówki oglądasz? Stąd te wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jesli pojdziesz taki sztywny, uswiniony jak twoja 11.11.06, 00:23 ...flaga bialo-czerwona, to...napewno cie genetyczne kaczki ucaluja w usta!! Dalej masz ochote pojsc? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dziś razem z PISem będę świętował na Placu 11.11.06, 00:23 artsg napisał: > Piłsudskiego rocznicę odzyskania niepodległości. Tylko niech ci krasnoludki chragiewek nie poodwracają albo co nie daj Boże niech nie podmienią na czeskie. Kwiatki masz ? To pamietaj by układać łodygami do dołu. Nie zapomnij o wazelinie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No co ty! 11.11.06, 00:25 Kwiatki wręcza się łodygami do góry! Zaś kobiety przy powitaniu cmoka się w rękę, podnosząc ich dłoń na wysokośc 160 cm..... Takie są ostatnie ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No co ty! 11.11.06, 00:30 dr.krisk napisał: > Kwiatki wręcza się łodygami do góry! > Zaś kobiety przy powitaniu cmoka się w rękę, podnosząc ich dłoń na wysokośc 160 > > cm..... > Takie są ostatnie ustalenia. Czy to jest oczywista oczywistość ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tak każe dworski obyczaj! 11.11.06, 00:34 Podobno na warszawskich salonach furorę robią garniturki z trudem zapinające się na brzusiu, przykrótkie rękawy i porteczki z szerokim nogawami. No i zaprasza się gości na obiat. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Tak każe dworski obyczaj! 11.11.06, 00:47 dr.krisk napisał: > Podobno na warszawskich salonach furorę robią garniturki z trudem zapinające > się na brzusiu, przykrótkie rękawy i porteczki z szerokim nogawami. > No i zaprasza się gości na obiat. O cholera, wszystko mam, tylko na salonach nie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Tnij GIWI pisowski motłoch forumowy 11.11.06, 00:25 co ciszę wyborczą zakłóca :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Tnij GIWI pisowski motłoch forumowy 11.11.06, 00:26 elfhelm napisał: > co ciszę wyborczą zakłóca :) A w którym punkcie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Uprasza sie nie myc oraz nie prac upapranej... 11.11.06, 00:35 ...przyodziewy, aby jutro godnie wystapic na placu posrod towarzyszy partyjnych, oraz byc ucalowanym w usta przez genetyczne Kaczki!! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg No to PA bo od rana razem z Kaziem Marcinkiewiczem 11.11.06, 00:53 świętuję rocznicę odzyskania niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Z Kaziem Trupiaglowka? 11.11.06, 00:55 Ty jestes dewiant! Raz chcesz od Kaczek buzi, raz chcesz po nekrofilsku:(( Odpowiedz Link Zgłoś