bu2m Re: Kononowicz a Kaczyński ,widzicieróżnice? 15.11.06, 20:19 Różnica jest i to spora. Kononowicza da się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Kononowicz a Kaczyński ,widzicieróżnice? 15.11.06, 20:20 kaczyńskiego nie stać na taki image;P Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wiem jak zlikwidować wszystko :) 15.11.06, 20:31 hrabia.m.c napisał: > ja żadnej!! Duże podobieńctwo. Ale ten XXIw kandydat jest przystojniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Ja widze podobienstwo 15.11.06, 20:34 Zadnego nie da sie sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ja widze podobienstwo 15.11.06, 20:46 douglasmclloyd napisał: > Zadnego nie da sie sluchac. Ale i tak mowy Kononowicza posiadają wiecej sensu. Nie przeczy sam sobie. A Kaczyński jedna minuta pięć wersji wydarzeń. CZy już ustalono, czy 3 mln mieszkań to była prawda czy fikcja? Odpowiedz Link Zgłoś
eheheh Kononowicz a Kaczyński , widzicie różnice? 15.11.06, 20:35 .. ja oglądam TV$, ale yaaaayaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
moscowbridge Re: Kononowicz a Kaczyński , widzicie różnice? 15.11.06, 20:50 ja też oglądam. prawdę mówiąc jestem wstrząśnięta - nie tyle samą postacią Kononowicza, ile jego sztabem wyborczym. cynizm i pełna premedytacja w wykorzystaniu nieco ułomnego człowieka. uff, nie myślałam, że jeszcze coś w polityce potrafi mnie zbrzydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Kononowicz a Kaczyński ,widzicieróżnice? 15.11.06, 20:48 hrabia.m.c napisał: > ja żadnej!! Jest. Kononowicz jest przytęionu umysłowo nieco, ale wyglada na szcerego faceta o dobrych intencjach. A tem ziejacy nienawiscią do większosći społeczeństwa kurdupel jest zakłamanym, obrzydliwym, ohydnym gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Kononowicz a Kaczyński ,widzicieróżnice? 15.11.06, 20:51 antykagan napisał: > Jest. Kononowicz jest przytęionu umysłowo nieco, ale wyglada na szcerego faceta > > o dobrych intencjach. A tem ziejacy nienawiscią do większosći społeczeństwa > kurdupel jest zakłamanym, obrzydliwym, ohydnym gnojem. Czyli II elekcja Kaczora wcale nie jest pewna. Pojawił się groźny rywal. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Roznica jest,zasadnicza 15.11.06, 21:15 1/ jest wiekszy 2/ zna 2 języki - bialoruski i rosyjski Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym Re: Kononowicz a Kaczyński ,widzicieróżnice? 15.11.06, 21:19 jasne - Kononowicz nie jest fałszywy, jest po prostu soba a to wielka zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś