Dodaj do ulubionych

Olechowski odpowiada Lepperowi

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 20:36
Onet z dziś

Asystentka prasowa Andrzeja Olechowskiego Agnieszka Liszka potwierdziła, że
Olechowski w dniach 12-19 listopada 2000 roku był na Wyspach Kanaryjskich.

W piątkowych "Informacjach" Polsatu jeden z liderów Platformy Obywatelskiej
Andrzej Olechowski mówił, że w dniu wymienionym przez Andrzeja Leppera w jego
czwartkowym wystąpieniu sejmowym (17.11.2000 - PAP) nie było go w kraju i na
dowód pokazał pieczątkę wstemplowaną w swój paszport.

"W dniach 12-19 listopada 2000 roku Andrzej Olechowski był na Wyspach
Kanaryjskich; na potwierdzenie tego ma zarówno pieczątki w paszporcie, jak i
bilety lotnicze" - potwierdziła Liszka.

W czwartkowym wystąpieniu sejmowym Lepper pytał m.in., czy Andrzej
Olechowski "17 listopada 2000 roku o godzinie 18. w kawiarni Gesslera przyjął
ok. 2 mln dolarów na kampanię wyborczą".

Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.11.01, 20:40
      dorwał sie tow. Olechowski do żłobu i sobie na kanary lata?
      • Gość: gaduła Re: a ty nie byłeś ? - szkoda IP: *.IOd.krakow.pl 01.12.01, 09:08
        Gość portalu: niunia napisał(a):

> dorwał sie tow. Olechowski do żłobu i sobie na kanary lata?
        widzę że tam nie byłeś, nic wielkiego idź do biura podróży wykup wycieczkę i też
        tam polecisz,
        ma nadzieje, że ci po powrocie oprócz opalenizy jeszcze rozum wróci na swoje
        miejsce

• Gość: niunia Re: a ty nie byłeś ? - szkoda IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.12.01, 07:23
          a ciekawe, czy twoj rozum, nie zauwazyl braku kanarskiej opalenizny u tow.
          Olechowskiego,
      • Gość: JA NIUNIA ZAZDROŚCI IP: 10.129.128.* 01.12.01, 11:29
        DORWAŁO BY SIĘ CO NIE?
    • Gość: lelek Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 20:40
      Zastanawia mnie jaki kraj wydał paszport p. Olechowskiemu bo
      jak widziałem w TV to nie był to paszport polski - czyzby znowu powtórka z
      rozrywki?
      • Gość: waldi Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 20:48
        macie jeszcze jakieś wątpliwości?
    • Gość: an zabardzo wwszystko pierdolniętoto niema znaczenia IP: *.toya.net.pl 01.12.01, 07:36
      .
    • Gość: on po co? IP: 10.129.128.* 01.12.01, 11:51
      no właśnie - po co?
    • Gość: Mar Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: 213.25.197.* 01.12.01, 12:33
      11 wsiadamy do samolotu w Warszawie, dając do ostemplowania paszport
      dyplomatyczny.
      12 wsiadamy do samolotu na Teneryfie, dając do ostemplowania paszport prywatny;
      ten sam paszport dajemy 12 na Okęciu polskiemu pogranicznikowi
      17 idziemy na kawę do Gesslera
      18 wsiadamy do samolotu na Teneryfę pokazując paszport prywatny
      19 wsiadamy do samolotu do Warszawy, dając do ostemplowani paszport
      dyplomatyczny.

Ja nie twierdzę, czy p. Olechowski wziął i ile, ale chcę tylko wykazać, że bez
      trudu można zrobić tak, żeby mieć i pieczątki w paszporcie i być w tym samym
      czasie w kraju.
      • Gość: waldi Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 12:45
        w Wielkiej Brytani jest 10 tys wyznawcówreligii Yedi (Gwiezdnych Wojen)- ludzie
        wierzą we wszystko. No dobra, wystarczy pokazać oba paszporty albo dowód pobytu
        na Kanarach jeśli się go ma. Ale najgorsze, że dochodzimy do punktu gdzie
        Lepper staje się wiarygodny. On zawsze miesza prawdę z kłamstwem i tak robi
        ludzi w konia.
        • Gość: Tadeusz Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.dialinx.net 02.12.01, 01:47
          Gość portalu: waldi napisał(a):

> w Wielkiej Brytani jest 10 tys wyznawcówreligii Yedi (Gwiezdnych Wojen)- ludzie
          >
          > wierzą we wszystko. No dobra, wystarczy pokazać oba paszporty albo dowód pobytu
          >
          > na Kanarach jeśli się go ma. Ale najgorsze, że dochodzimy do punktu gdzie
          > Lepper staje się wiarygodny. On zawsze miesza prawdę z kłamstwem i tak robi
          > ludzi w konia.

Waldi , a na czym ci bardziej zalezy, na ujawnieniu korumpantow -lapowkarzy i
          wszelkiego rodzaju przekretow ze szkoda kraju i obywatela tego kraju.
          Czy na udowodnieniu ze lepper klamie, a jak nie klamie, to i tak jest
          niewiwrygodny bo uzywa nieparlamentalnego slownictwa.

Czasami zastanawia mnie zaslepienie ludzi uzywajacych dobranych
          slowek,uzywajacych wyszukanego jezyka, a niedostrzeganie tak waznych i powaznych
          sytuacji, jakimi jest tak popularna w srod polskich elit rzadowych" KORUPCJA".

• Gość: alek Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.antelope.dialup.pol.co.uk 02.12.01, 01:03
        Gość portalu: Mar napisał(a):

> 11 wsiadamy do samolotu w Warszawie, dając do ostemplowania paszport
        > dyplomatyczny.
        > 12 wsiadamy do samolotu na Teneryfie, dając do ostemplowania paszport prywatny;
        >
        > ten sam paszport dajemy 12 na Okęciu polskiemu pogranicznikowi
        > 17 idziemy na kawę do Gesslera
        > 18 wsiadamy do samolotu na Teneryfę pokazując paszport prywatny
        > 19 wsiadamy do samolotu do Warszawy, dając do ostemplowani paszport
        > dyplomatyczny.
        >
        > Ja nie twierdzę, czy p. Olechowski wziął i ile, ale chcę tylko wykazać, że bez
        > trudu można zrobić tak, żeby mieć i pieczątki w paszporcie i być w tym samym
        > czasie w kraju.

Mar, dokladnie mysle to samo , jesli chodzi o przekret z paszportami. A poza tym
        kto przez ponad rok czasu trzyma bilet lotniczy z prywatnego wyjazdu, zwlaszcza
        gdy pozdrozuje tak czesto jak pan Olechowski, a co wiecej jak na zawolanie
        wykazuje ze ma "super-alibi"
        • Gość: snajper Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.acn.waw.pl 02.12.01, 20:43
          Gość portalu: alek napisał(a):

> Mar, dokladnie mysle to samo , jesli chodzi o przekret z paszportami. A poza tym
          > kto przez ponad rok czasu trzyma bilet lotniczy z prywatnego wyjazdu, zwlaszcza
          > gdy pozdrozuje tak czesto jak pan Olechowski, a co wiecej jak na zawolanie
          > wykazuje ze ma "super-alibi"

Ja też mam wszystkie bilety lotnicze, a nawet kolejowe. Muszę je zachowywać pięć
          lat jako dowody poniesionych kosztów mojej działalności gospodarczej.

• vinc Re: Olechowski odpowiada Lepperowi 02.12.01, 11:01
      Tak i dosyc wyczerpujaco,ale nie wzial tego pod uwage , ze nie wszyscy siedzacy
      przed TV to gamonie pozwalajacy soba manipulowac.
      Ciekawe ile jeszcze ma paszportow w swojej bogatej kolekcji, mysle ze ten
      dyplomatyczny jest juz niewazny,
      chociaz ostatnio jest dosyc popularne posiadanie "multi-passport" wsrod
      polskich elit rzadowych.
    • Gość: GMR Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 13:11
      To że se kupił bilety to jszcze o niczym nie świadczy. Pytanie czy ktoś go
      widział w tych podanych godzinach w samolocie pana Andrzeja O ?
      • Gość: leper Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 20:51
        jeżeli ja miałbym wziąć 2mln to wcześniej oczywiście,na wypadek gdybym
        wygrał,albo gdyby dający by "sypnął" po wyborach - załatwiłbym sobie nawet
        papiery że w tym czsie nie żyłem
    • Gość: OzRM To wszystko sprawka żydów cylkistów i masonów! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 13:12
      • Gość: waldi Re: Tadeusz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 18:06
        Mylisz się co do mojej osoby. Moje posty to sprzeciw wobec oczerniania innych
        przez człowieka , co do którego są ogromne zarzuty. Jakoś dziwnie mało się o
        nich mówi.
        Kartel Samoobrona (Polityka / 19.10.2001)
        Jak SLD stworzył Leppera (Gazeta Polska 2.12.2001)
        Ja uważa całe wystąpienie za kłamliwe i nie wierzę w żadne zarzuty Leppera.
        Zagórny po wysypaniu zboża zaraz dostał wyrok a Lepper?
        Nikt jemu ani nikomu z Samoobrony nic nie może zrobić. Nie myślałeś dlaczego?
        Przeczytaj te artykuły.
    • Gość: gracz Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.109.popsite.net 04.12.01, 06:42
      Piskorskiemu tez Asystentka Prasowa zalatwila stemple, ale z KANTORU, podobno
      sa prawdziwe i najprawdopodobniej pokaza to w TV
    • Gość: a Re: Olechowski odpowiada Lepperowi IP: *.toya.net.pl 04.12.01, 21:45
      ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka