Gość: l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 13:12 www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=5461 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bratek (bo i być nie mogło) IP: *.biaman.pl 07.07.03, 13:16 było - jużeśmy się tu wspólnie zastanawiali, co sie kryje pod pojęciem "dobre Imię" Ordynackiej. Konkluzji sensownych wszak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: (bo i być nie mogło) 07.07.03, 13:27 Gość portalu: bratek napisał(a): > było - jużeśmy się tu wspólnie zastanawiali, co sie kryje pod pojęciem "dobre > Imię" Ordynackiej. Konkluzji sensownych wszak nie było. Dobre imię Ordynackiej to Włodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek włodek - (władzy) głodek IP: *.biaman.pl 07.07.03, 13:45 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > było - jużeśmy się tu wspólnie zastanawiali, co sie kryje pod pojęciem "do > bre > > Imię" Ordynackiej. Konkluzji sensownych wszak nie było. > > > Dobre imię Ordynackiej to Włodek. a to przepraszam. Z powodu szumu informacyjnego fundowanego nam przez prywatne (niepolskie też) gazety juz zapominam o faktach ustalonych tutaj. Tak, Włodek, to dobre imię. Żeby odswieżać pamięć, chyba sięgnę od czsu do czasu po niezawodną Trybunę. (p.s. juz myslałem, że się do mnie nie odzywasz :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: włodek - (władzy) głodek 07.07.03, 13:51 Gość portalu: bratek napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > było - jużeśmy się tu wspólnie zastanawiali, co sie kryje pod pojęcie > m "do > > bre > > > Imię" Ordynackiej. Konkluzji sensownych wszak nie było. > > > > > > Dobre imię Ordynackiej to Włodek. > > a to przepraszam. Z powodu szumu informacyjnego fundowanego nam przez prywatne > (niepolskie też) gazety juz zapominam o faktach ustalonych tutaj. Tak, Włodek, > to dobre imię. Żeby odswieżać pamięć, chyba sięgnę od czsu do czasu po > niezawodną Trybunę. > > (p.s. juz myslałem, że się do mnie nie odzywasz :) ) A dlaczegóż to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek OK IP: *.biaman.pl 07.07.03, 13:55 > > A dlaczegóż to? :) BO TU I ÓWDZIE się do Ciebie odzywam, ale nie widzę odzewu. Ale don't worry, ja to przeżyję :), a poza tym straszną frajdę mi sprawiają Twoje komentarze. Od czasu do czasu wołam rodzinę, zeby też się pośmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: OK 07.07.03, 13:58 Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > A dlaczegóż to? :) > BO TU I ÓWDZIE się do Ciebie odzywam, ale nie widzę odzewu. Ale don't worry, > ja to przeżyję :), a poza tym straszną frajdę mi sprawiają Twoje komentarze. Od > > czasu do czasu wołam rodzinę, zeby też się pośmiała. A, to widocznie nie zauważyłam odezw. Od czasu do czasu odrywam się od powazniejszego zajęcia, żeby zajrzeć na forum ale widocznie nie wszystko jestem w stanie ogarnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek yep IP: *.biaman.pl 07.07.03, 14:01 > > A, to widocznie nie zauważyłam odezw. Od czasu do czasu odrywam się od > powazniejszego zajęcia, ja przerzucam sie z okna na okno co 30 sekund: pól zdania pracy dr, jedne komentarz i tak w kółko. Jejku, to strasznie wciągające (a Tys jedną z przyczyn:) ) Odpowiedz Link Zgłoś