kaczyjar 06.09.07, 18:25 Religa mowil ze w Izraelu po zamknięci szpitali umieralność spadla . To po jakiego h..a on jest ministrem – po co minister – zamknac szpitale i koniec ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewers10 Re: Religa swini sie w TVN24 06.09.07, 18:32 to można się jeszcze bardziej ześwinić ? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Można ...pisząc takie inwektywy pod adresem 06.09.07, 18:34 Religi, tego sympatycznego, dobrotliwego, człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Można ...pisząc takie inwektywy pod adresem 06.09.07, 18:35 melisa-bb napisała: > Religi, tego sympatycznego, dobrotliwego, człowieka :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Można ...pisząc takie inwektywy pod adresem 06.09.07, 18:37 To niech się najmie od pracy jako Święty Mikołaj albo clown w Mc Donaldzie, bo tam dobrotliwość mu się przyda. Jako minister zdrowia ma rozwiązywać problemy służby zdrowia, a nie pierdzieć w stołek, przepieprzać pieniądze podatników na dekorowanie ministerstwa i od czasu od czasu mamrotać coś w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Można ...pisząc takie inwektywy pod adresem 06.09.07, 18:39 melisa-bb napisała: > Religi, tego sympatycznego, dobrotliwego, człowieka. Jaruzelski tez sam nikogo nie zabijal. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Można ...pisząc takie inwektywy pod adresem 06.09.07, 18:50 Nie stać nas na opłacanie sympatycznych, dobrotliwych ludzi na ministerialnych stanowiskach. Tu jest potrzebny fachowiec i menadżer, a nie nieudacznik, którego jedyne pomysły polegają na wprowadzaniu kolejnych parapodatków. Takie reformy, to każdy idiota potrafiłby robić. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Religa swini sie w TVN24 06.09.07, 18:33 Kaczor dał mu słowo honoru i on mu uwierzył. Karierowicz czy idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Religa swini sie w TVN24 06.09.07, 18:43 Przecież dość długo eksperymentował ze świńskim sercem myśląc że uda się go wszczepić ludziom.Naprawdę taka była kiedyś jego idea fixe!No i coś mu z tego świństwa pozostało! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Religa swini sie w TVN24 06.09.07, 18:47 --Ryj:)) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Pani Kopacz wam zrewolucjonizuje min zdrowia 06.09.07, 18:54 i w trymiga uzdrowi całą służbę zdrowiA . też jest lekarzem - pediatrą Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Pani Kopacz wam zrewolucjonizuje min zdrowia 06.09.07, 18:57 --Mniej glupot gada - Niz Zbynio . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Religa to nepotyzm i niekompetencja 06.09.07, 20:30 Religa jest znakomitym ministrem - to polscy lekarze są źli. Pracują z najniższą wydanjnością w UE, do tego sa skorumpowani Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Religa to nepotyzm i niekompetencja 06.09.07, 20:33 Pewnie jestes lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dołączył do Geremka,Mazowieckiego,Wałęsy??? 06.09.07, 20:38 kaczyjar napisał: Religa swini sie w TVN24 ---> A ta trzódka jest dużo liczniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Dołączył do Geremka,Mazowieckiego,Wałęsy??? 06.09.07, 20:40 1normalnyczlowiek napisał: > kaczyjar napisał: Religa swini sie w TVN24 > > ---> A ta trzódka jest dużo liczniejsza... --Idiota jestem nie zrozumialem. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Już kiedyć ci tłumaczyłem :))) 06.09.07, 20:46 kaczyjar napisał: > --Idiota jestem nie zrozumialem. ---> Co do trzódki, to nie uważam, by Religa tak się poniżał jak oni > Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. > ( to czemu mi mówią żem idiota?) ---> Co do idioty, to stworzony zostałeś na wzór i podobieństwo ... ale ze względu na wolną wolę i wolność wyboru wybrałeś zidiocenie - więc pretensje możesz mieć tylko do siebie ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Już kiedyć ci tłumaczyłem :))) 06.09.07, 20:54 1normalnyczlowiek napisał: Co do idioty, to stworzony zostałeś na wzór i podobieństwo Zrozumialem ! - Bug mial tylko wolna wole . A idiota byl jak i ja. Dziekoje >>> Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Dołączył do Geremka,Mazowieckiego,Wałęsy??? 06.09.07, 20:53 1niedorozwinięty napisał: > ---> A ta trzódka jest dużo liczniejsza... Liczniejsza od twej ulubionej i afirmowanej ubecko-pzprowskiej trzódki której przedstawicielami są: Jasiński, Kryże, Wasserman, Czabański, Łopiński, Targalski?:) Odpowiedz Link Zgłoś