speer 23.06.06, 23:34 Czy nastolenie Japoneczki szaleja za boska Paris? philton.blox.pl/2006/06/fotki-fotki.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekos Re: Paris Hilton 24.06.06, 15:11 speer napisał: > Czy nastolenie Japoneczki szaleja za boska Paris? > > philton.blox.pl/2006/06/fotki-fotki.html ciekawe pytanie. mysle ze ja znaja ale czy szaleja?? na japonskich kanalach jej jakos nie widac. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Paris Hilton 24.06.06, 15:19 nekos napisał: > speer napisał: > > > Czy nastolenie Japoneczki szaleja za boska Paris? > > > > philton.blox.pl/2006/06/fotki-fotki.html > > ciekawe pytanie. mysle ze ja znaja ale czy szaleja?? na japonskich kanalach jej > jakos nie widac. u nas też ( na szczęście żadnego szaleństwa na punkcie jej nie zauważyłam Odpowiedz Link
nekos Re: Paris Hilton 24.06.06, 15:24 chiara76 napisała: > u nas też ( na szczęście żadnego szaleństwa na punkcie jej nie zauważyłam przyznam ze ja tez za nia jakos wcale nie przepadam. Odpowiedz Link
speer Re: Paris Hilton 16.07.06, 19:00 > chiara76 napisała: > > > u nas też ( na szczęście żadnego szaleństwa na punkcie jej nie zauważył > am > przyznam ze ja tez za nia jakos wcale nie przepadam. typowa kobieca zazdrosc! Odpowiedz Link
chiara76 Re: Paris Hilton 16.07.06, 20:15 speer napisał: > > chiara76 napisała: > > > > > u nas też ( na szczęście żadnego szaleństwa na punkcie jej nie za > uważył > > am > > > przyznam ze ja tez za nia jakos wcale nie przepadam. > > typowa kobieca zazdrosc! oczywiście bo przecież nic innego) Odpowiedz Link
mefs Re: Paris Hilton 17.07.06, 16:13 speer, czy ja wiem... Chiara chyba nie ma czego zazdroscic... Jak na kanale muzycznym pojawia sie "cudowny" teledysk z Paris, to wlacza sie u mnie odruch Pawlowa - natychmiast zmienic kanal... Paris jest tak slodka, tak rozowa, ze sie na nia patrzec nie da. Moze inaczej, popatrzec, to jeszcze mozna, lecz jesli dziewcze sie odezwie, to... zaluje, ze znam angielski )) Odpowiedz Link
chiara76 Re: Paris Hilton 17.07.06, 16:19 widziałeś chyba moje emotikonki na końcu wypowiedzi Ja na szczęście jej nie widuję , więc stresu nie mam. Odpowiedz Link
mefs Re: Paris Hilton 17.07.06, 16:30 Widzialem emotikonki, widzialem Zaprawde powiadam ci Chiaro, szczesliwa osoba jestes, ze nie doznalas tych stresujacych sytuacji )) Odpowiedz Link
speer Re: Paris Hilton 17.07.06, 21:29 Bogini w calej swojej krasie! Paris jest przepiekna: www.liquidgeneration.com/content/showMeDaContent.aspx?cid=1981 Odpowiedz Link
mefs Re: Paris Hilton 18.07.06, 15:45 O Bogowie, speer, ilez mozna?! o.O )))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
speer Re: Paris Hilton 18.07.06, 20:32 poprzednio zle sie wkleilo... www.liquidgeneration.com/content/showMeDaContent.aspx?cid=1981 Odpowiedz Link